- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.181
nerde bu millet ayollllll
slmm......................
slmm......................
hoş geldin ekin.. ovulasyon testi topiğinde konuşmuştuk değilmi
aynen bu ay bebek istiyorum bende bi oğlum var 4 yaşında artık ikincinin vakti geldi diye düşünüyorum
kullanıyormusunuz ovu.testi ben bu ay kullamıyorum yaaa...hiç işe yaramıyorrr diye düşünüyorum
evet canım yaa kuzenimin bebeğine hediye falan götürück.. küçük bıcırıkla vakit geçirdim birazzz bende kesinlikle istiyorum...
Kız valla ben de sabahtan beri bakıyorum kimse yok. Bir de yazdıklarıma cevap veren de yok küstüm ben herkese :2::2:nerde bu millet ayollllll
ekinci deme öyle kız ben de laboquick aldım marttan kullanacağım çok umutluydum ya kürlere de başladık, testlerle de çalışmalar devam edecekti şimdi kafam karıştı :44:bende laboquick almıştım.30lu hergün yaptım.coğu zmanda cift cizgi ciktı hemde kopkoyu nedenini çözemedim bi türlü...bu ay hiç elime bile almadım.inş sizde işe yarar.
bende laboquick almıştım.30lu hergün yaptım.coğu zmanda cift cizgi ciktı hemde kopkoyu nedenini çözemedim bi türlü...bu ay hiç elime bile almadım.inş sizde işe yarar.
ekinci deme öyle kız ben de laboquick aldım marttan kullanacağım çok umutluydum ya kürlere de başladık, testlerle de çalışmalar devam edecekti şimdi kafam karıştı :44:
Aynen canım ben de çok kıskandım :2: Sen yine öğlencisin ben 8:30-2:30 çalışıyorum eşim sabah işten gelecek ben gideceğim düşün yani :2::2:yinede yaparız tesleri yaa... belki ekincim seninkiler bozuk mu çıktı acaaaa ne bilim... su sisesi valla bende öğlenciyim. akşam gelince giriyorum bir sürü sayfa.. nerde bu millet kocaları işe yolluyolar ver ediyolar lafııı kıskandıııııııımm
ekin boş ver bu ay da dene bakalım bu testlerle
bu arada listeye tekrar adım yazılsın 21 mart şekerim:)
kaldımı sende kaldıysa yarında bi yapar mısın... nasıl çıkacak.... sitede bu markayı baya öven sözler var ama bakalım ben ilk defa kullanıyorum:44:
ekinci deme öyle kız ben de laboquick aldım marttan kullanacağım çok umutluydum ya kürlere de başladık, testlerle de çalışmalar devam edecekti şimdi kafam karıştı :44:[o
olsun cnım ins. sende işe yararda mutlu haberini alırız..bu arada ne kürüne başladınnn...
ekinci deme öyle kız ben de laboquick aldım marttan kullanacağım çok umutluydum ya kürlere de başladık, testlerle de çalışmalar devam edecekti şimdi kafam karıştı :44:[o
olsun cnım ins. sende işe yararda mutlu haberini alırız..bu arada ne kürüne başladınnn...
Eşim keçi boynuzu kürüne başladı ben de adetimi bekliyorum incir kürüne başlamak için. Ama her kahvaltıda ceviz incir bal bir arada yiyorum şimdiden eşime de yediriyorum bakalım bayağı enerji patlaması yaşayacağız sanırım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?