HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hoş geldin ekin.. ovulasyon testi topiğinde konuşmuştuk değilmi
aynen bu ay bebek istiyorum bende bi oğlum var 4 yaşında artık ikincinin vakti geldi diye düşünüyorum

kullanıyormusunuz ovu.testi ben bu ay kullamıyorum yaaa...hiç işe yaramıyorrr diye düşünüyorum

geçen ay hamilelik olmayınca bi hışımla internetten 30 lu aldım bugun yaptım ilk testi.. tek çizgi addet biteli 4 gün oldu fakat 1 sa. sonra baktım çok çok silik ikinci çizgi çıkmış ama çok silik.. sanırım diğer gunlerde koyulaşır diye tahmin ediyorum insallah. markası laboquick mi ne?

bende laboquick almıştım.30lu hergün yaptım.coğu zmanda cift cizgi ciktı hemde kopkoyu nedenini çözemedim bi türlü...bu ay hiç elime bile almadım.inş sizde işe yarar.

evet canım yaa kuzenimin bebeğine hediye falan götürück.. küçük bıcırıkla vakit geçirdim birazzz bende kesinlikle istiyorum...

Senin de olur şekerim takma kafana bak batın da gelmedi daha hadi inşallah hayırlı bir haber de senden alalım
nerde bu millet ayollllll
Kız valla ben de sabahtan beri bakıyorum kimse yok. Bir de yazdıklarıma cevap veren de yok küstüm ben herkese :2::2:
Haftasonu millet girmiyoır tabii biz de haftaiçi okul olunca giremeyeceğiz

bende laboquick almıştım.30lu hergün yaptım.coğu zmanda cift cizgi ciktı hemde kopkoyu nedenini çözemedim bi türlü...bu ay hiç elime bile almadım.inş sizde işe yarar.
ekinci deme öyle kız ben de laboquick aldım marttan kullanacağım çok umutluydum ya kürlere de başladık, testlerle de çalışmalar devam edecekti şimdi kafam karıştı :44:

kaldımı sende kaldıysa yarında bi yapar mısın... nasıl çıkacak.... sitede bu markayı baya öven sözler var ama bakalım ben ilk defa kullanıyorum:44:

ekinci deme öyle kız ben de laboquick aldım marttan kullanacağım çok umutluydum ya kürlere de başladık, testlerle de çalışmalar devam edecekti şimdi kafam karıştı :44:

yinede yaparız tesleri yaa... belki ekincim seninkiler bozuk mu çıktı acaaaa ne bilim... su sisesi valla bende öğlenciyim. akşam gelince giriyorum bir sürü sayfa.. nerde bu millet kocaları işe yolluyolar ver ediyolar lafııı kıskandıııııııımm

ekin boş ver bu ay da dene bakalım bu testlerle

Aynen canım ben de çok kıskandım :2: Sen yine öğlencisin ben 8:30-2:30 çalışıyorum eşim sabah işten gelecek ben gideceğim düşün yani :2::2:

kaldımı sende kaldıysa yarında bi yapar mısın... nasıl çıkacak.... sitede bu markayı baya öven sözler var ama bakalım ben ilk defa kullanıyorum:44:

2-3tane var sanırım yapmıcam ama cünkü genelde dediğim gibi kırmızı çizgi ckıyo..bu ay gün aşırı çalışma yapıyourz bu kezde böyle deniyelim dedik her ay başka bi yönteme gececeğizzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…