HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Evet yaptı yumurtluyor demişti 2 hafta önce gün aşırı yapın dedi bide öyle yaptık ama kanamam dündü hala gelmedi kahverengi lekeden başka kızlar inşallah doğrudur hamileyimdir

Evet yaptı hapı kullandıktan sonra yine böyle bir ağrı çektim gittim yumutluyor dedi gün aşırı yapın dedi bizde yptık şimdi ise dündenden berli kanama bekliyorum ama kahverengi leke geliyor inşallah hamileyimdir dua edin kızlar

Evet yaptı yumurtluyor demişti 2 hafta önce gün aşırı yapın dedi bide öyle yaptık ama kanamam dündü hala gelmedi kahverengi lekeden başka kızlar inşallah doğrudur hamileyimdir

Sabah hemen ilk iidrarina test yap.. o zaman cikar. burda bir suru indan bat gunu yestiniyapti. bazilari hamile bazilari negatifff. cikar yani. negatifsede kan verirsin

11 şubatta aşılama oldum.progestan hap kullandm günde 3 kez.ve şükür bugün ilaç bitti.salı günü kan testi yaptırıcam inşallah. erken gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum sanki.göğüslerim çok şişti ve dolgunlaştı ve damarlar belli oluyo.adetten önce bu kadr olmuyordu.çok gazım var,sol kasığımda sürekli batma ve ağrı var ki adetten önce olmuyordu.alt karın bölgemde şişlik var.sürekli ayaklarım üşüyor,iştahım çok açıldı.uyku hali,halsizlik vs.. çok korkuyorum 4 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadık Rabbim nasip etmedi.Herşeyde vardır bir hayır.bu 4. aşılamam inşallah olur bu kez.Her ay yaşadığım onca ümit , ardından gelen hayal kırıklıkları ve depresyon.eşimle birbirimize sarılıp ağlıyoruz gücümüz bu kadarına yetiyor.Verende Allah alanda...Güzel Rabbim hepinize isteyen herkese yaşatsın bu güzel mucizeyi.Ben bebeğimin hiç duymadığım kokusunu çok merak ediyorum.O minicik elleriyle hayata bağlıyacak bizi yine

hayırlısını dilemekten başka elimizden birşey gelmiyo ne yazikki sen yapacağını yapmışsın gerisi rabbime kalmış ol derse herşey olur... içini erah tutt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…