- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.241
senin yarinmiydi bat canim test yaptinmiinşallahhh hamilesindirr cnmm rabbim gönlüne göre hayrlı bir evlat nasip etsin sana ve tüm bekleyenlereeeee:))))
Inşallah herkese verir rabbim
Evet yaptı yumurtluyor demişti 2 hafta önce gün aşırı yapın dedi bide öyle yaptık ama kanamam dündü hala gelmedi kahverengi lekeden başka kızlar inşallah doğrudur hamileyimdir
senin yarinmiydi bat canim test yaptinmi
11 şubatta aşılama oldum.progestan hap kullandm günde 3 kez.ve şükür bugün ilaç bitti.salı günü kan testi yaptırıcam inşallah. erken gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum sanki.göğüslerim çok şişti ve dolgunlaştı ve damarlar belli oluyo.adetten önce bu kadr olmuyordu.çok gazım var,sol kasığımda sürekli batma ve ağrı var ki adetten önce olmuyordu.alt karın bölgemde şişlik var.sürekli ayaklarım üşüyor,iştahım çok açıldı.uyku hali,halsizlik vs.. çok korkuyorum 4 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadık Rabbim nasip etmedi.Herşeyde vardır bir hayır.bu 4. aşılamam inşallah olur bu kez.Her ay yaşadığım onca ümit , ardından gelen hayal kırıklıkları ve depresyon.eşimle birbirimize sarılıp ağlıyoruz gücümüz bu kadarına yetiyor.Verende Allah alanda...Güzel Rabbim hepinize isteyen herkese yaşatsın bu güzel mucizeyi.Ben bebeğimin hiç duymadığım kokusunu çok merak ediyorum.O minicik elleriyle hayata bağlıyacak bizi yine
Günaydın kızlar sabah sabah pakizeyi gördüm filmi yine hadi bakalım martta durmak yok yola devam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?