- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.281
Merhaba arkadaşlar artık hamileyim ve gelelim neler yaptıgıma :)
oncelıkle regl zamanımda bal tarcın cotek otur kurunu bılmedıgım ıcın reglım bıttı ertesı gun falan baslamıstım 8 gun falan olabılır ve 15 gune kadar yedım sabah aksam bırer tatlı kasıgı kadar
sonra esımde kecı boynuzu kuru aldı ama cok yıyemedı sabah aksam bırer tatlı kasıgı 3 4 gun yedı sonra bagırsaklarını bozunca yumurtlama haftam bıttı yeme gerek yok dedım bılmıyorum etkısı oldumu?
sonra bol bol cam fıstıgı yedım ole olcusu yok aklıma geldıkce falan 3 5 agzıma attım
asıl yumurtlama gunum de ılıskıden once kocıse bır kahve yaptım bır saat sonra falan ılıskı oldu
reglım bıttıkten sonra gun asırı ılıskı oldu ve ılıskıden sonra dızlerımı kırdım sırt ustu yattım artık sabha kadar sabah aldım hep dusu
ve ılıskıyı sadece bebek ıcın yapmamaya calıstım tabıı aklımızda oluyor elbette ama sonucta ama unuttuk cogu zaman keyfımıze baktık
gelelim belirtilerime; bır hafta kala belım agrımaya basladı baya baya belım agırıyordu basta dedım herhalde ters yattım falan ama sonra gecmeyınce ıskıllendım. Bide hanı hep dıyorlar ya bıcak saplaması gıbı kasık agrıları ıste basta kasık agrım vardı batma gıbı falan ama yok asıl bıcak saplaması baska bısıymıs onuda bata 1 gun kala yasadım hakıkaten bıcagı sapladılar sandım yuruyemedım kaldım ole kımıldayamadan sonra 2 3 keere daha oldu onun oncesınde agrım vardı ama ole cıddı bır agrı degılmıs asıl sonrasındakı agrı agrıymıs
goguslerım sıstı evet ama anlamadım ondan belkıde regl ıcın ıdı cunku ole kararma damarlanma olmadı ama ucları dımdık oldu ve acıdı
ıdrarım koyulastı ve sıklastı ve yanma basladı hatta bı ara enfeksıyondan korktum meger ıstedıgım seymıs :)
mıde asıdım normalde hep olurdu gastrıt ve reflu var bende ama bu kez gazdan mıde asıdınden nefessız kalıordum ve hala var :S
gogsumde agrı vardı ama belkıde bu baska bırseydır cunku bende nefes darlıgı var ıkı aydır bebıs ıcın almıyordum ılaclarımı ıyıce zor nefes almalara basladım payı olabılır
Sivilce cıkarmaya basladım benim her regl de gul gıbı cıkar suratımın ortasında ama bu yuzden herhalde regl olcam olmadı bu ay dedım (ama normalden bıraz fazla cıkardım vucudumdada cıktı bu ay)
hee bu arada :) evet kırpıklerım benımde kırısıtı ne cok gulmustum yok artık buda mı belırtı olabılır dıe eskıden okudugumda belırtıymıs ogrendımD
umarım tum ısteyenlere mevlam nasıp eder
bensiz halay olmaz kızlar. hadi hobaaa.
bu senin ve bebiş için OZSER.
:32
Allah kucağına almayı nasip etsin güzelim, hayırlı uğurlu evlat olsun...
Allah kucağına almayı nasip etsin güzelim, hayırlı uğurlu evlat olsun...
sagol canım Allah razı olsun
:)
merhaba arkadaşlar bende sizdenim bende umutla bekliyorum en kısa zamanda hepimizin istediği olur inşallah
cok sevındım canım hayırlı evladın olsu..
Tel.den giriyorum yerimede cekin halayiiiiii. Ohhhh yandannnnn
11 şubatta aşılama oldum.progestan hap kullandm günde 3 kez.ve şükür bugün ilaç bitti.salı günü kan testi yaptırıcam inşallah. erken gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum sanki.göğüslerim çok şişti ve dolgunlaştı ve damarlar belli oluyo.adetten önce bu kadr olmuyordu.çok gazım var,sol kasığımda sürekli batma ve ağrı var ki adetten önce olmuyordu.alt karın bölgemde şişlik var.sürekli ayaklarım üşüyor,iştahım çok açıldı.uyku hali,halsizlik vs.. çok korkuyorum 4 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadık Rabbim nasip etmedi.Herşeyde vardır bir hayır.bu 4. aşılamam inşallah olur bu kez.Her ay yaşadığım onca ümit , ardından gelen hayal kırıklıkları ve depresyon.eşimle birbirimize sarılıp ağlıyoruz gücümüz bu kadarına yetiyor.Verende Allah alanda...Güzel Rabbim hepinize isteyen herkese yaşatsın bu güzel mucizeyi.Ben bebeğimin hiç duymadığım kokusunu çok merak ediyorum.O minicik elleriyle hayata bağlıyacak bizi yine
kuşuuuumm hayırlı olsun kaç haftalıkmış annesi :)))
tesekkurler canıımmm :)
daha cok kucukmus 1,5 haftalık dedı gec dollenme ımıs ama var ıcımde
benSezgiiii seninde yaklasmisti degulmi bat.
canım ben de ilk öğrendiğimde öyle idi.. doktoruma bir buçuk haftalıkmış deyince o en az 4 haftalıktır bir buçuk haftalık demiyoruz biz ona dört haftalık diyoruz dedi :) bir haftaya keseni görürsün bence :))) ben de bu hesaplamayı anlamamıştım ama meğer adetinilk gününü ve yumurtlama haftasını da gebeliğe ekliyorlar :) hamilelik yaşım 5+2 ama fetus yaşım yani döllenme yaşım 3 haftaymış... ama işte 5 haftalık diyor doktorum döllenme zamanına bakmıyor seninki de öyle yani :))
al bakalım halaya kattım senıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?