HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Allah kucağına almayı nasip etsin güzelim, hayırlı uğurlu evlat olsun...

bat 5 mart ama adet olcakmısım gibi hissediyorum kendimi,ayaklarım çokkkkk üşüyor,yüzüm sivilcelendi.ara ara gelen kasık batmlarım var batma gelince durmak zorunda kalıyorum anlık bişey ama şiddetli.Nedir bizim bu her ayki stresimiz eşime diyorum öyleee dinliyor beni ne bilecek onlar bizim hissettiklerimizi.

Evde bi test yap bakalim

ohhh hadi bakalim halaya. devammm

Son düzenleme:
tesekkurler canıımmm :)

daha cok kucukmus 1,5 haftalık dedı gec dollenme ımıs ama var ıcımde

canım ben de ilk öğrendiğimde öyle idi.. doktoruma bir buçuk haftalıkmış deyince o en az 4 haftalıktır bir buçuk haftalık demiyoruz biz ona dört haftalık diyoruz dedi :) bir haftaya keseni görürsün bence :))) ben de bu hesaplamayı anlamamıştım ama meğer adetinilk gününü ve yumurtlama haftasını da gebeliğe ekliyorlar :) hamilelik yaşım 5+2 ama fetus yaşım yani döllenme yaşım 3 haftaymış... ama işte 5 haftalık diyor doktorum döllenme zamanına bakmıyor seninki de öyle yani :))

Aynen sat tarihi bebek haftasini gosterit. ona gore hesaplama yapilir

selam kızlar,Rabbim hepimizin muradını versin inş...
benim de batıma 4 gün var ama hiç bir belirti yok inş. hamileyimdir bu ikinci denemem sayılır ,dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…