HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım cumartesı 4+3 gun dedı yanı bugun 4+5 ama baya kucuk dedı
senın ılk kan testınde kac cıktı hangı gun yaptın?

kızlar tünaydın ben geldim ay iki gündür giremedim çok özledim sizleri hamiş haberleri varmış özercim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağlkıklısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah şimdi halay zamanı üç öne üç arkayaaa teyyy teyyyy özo cum bu senin için

kızlaarr merhabaaaaaa çok özledimmm yaaa burayı eve daha internet bağlanmadı bugün gidip nakil yaptırcam arada kayınvalidemden gelip giriiyorum takip etmeye çalışıyorumm ama çok özlediiiimmmmm
ayrıca hastayımm mikmik yok bu ay çalışma yok bebek yok herşey nisana kaldı beniimmmm:|
aptal grip nerden geldi bana

eğer tam adresini biliyorsan ben halledebilirim gitmene gerek kalmadan kuzucum

günydın canımmmm

selam kızlar..ne güzel her gün bir hamile haberi alıyoruz..tüm hamile arkadaşlarımın gözleri aydın..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..kendinize çok çok dikkat edin...hamileliği sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarım; Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu..herkese çok mutlu bir hafta diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…