- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.301
selam kızlar,Rabbim hepimizin muradını versin inş...
benim de batıma 4 gün var ama hiç bir belirti yok inş. hamileyimdir bu ikinci denemem sayılır ,dua edin..
merhabaa arkadaşlarr napıyorsunuz bakalım hamile olanlar warmııı çokk atlmış okuyamadımda
merhaba en yeni hamile özser:)
canım ben de ilk öğrendiğimde öyle idi.. doktoruma bir buçuk haftalıkmış deyince o en az 4 haftalıktır bir buçuk haftalık demiyoruz biz ona dört haftalık diyoruz dedi :) bir haftaya keseni görürsün bence :))) ben de bu hesaplamayı anlamamıştım ama meğer adetinilk gününü ve yumurtlama haftasını da gebeliğe ekliyorlar :) hamilelik yaşım 5+2 ama fetus yaşım yani döllenme yaşım 3 haftaymış... ama işte 5 haftalık diyor doktorum döllenme zamanına bakmıyor seninki de öyle yani :))
canım cumartesı 4+3 gun dedı yanı bugun 4+5 ama baya kucuk dedı
senın ılk kan testınde kac cıktı hangı gun yaptın?
kızlaarr merhabaaaaaa çok özledimmm yaaa burayı eve daha internet bağlanmadı bugün gidip nakil yaptırcam arada kayınvalidemden gelip giriiyorum takip etmeye çalışıyorumm ama çok özlediiiimmmmm
ayrıca hastayımm mikmik yok bu ay çalışma yok bebek yok herşey nisana kaldı beniimmmm:|
aptal grip nerden geldi bana
kızlar tünaydın ben geldim ay iki gündür giremedim çok özledim sizlerihamiş haberleri varmış özercim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağlkıklısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah şimdi halay zamanı üç öne üç arkayaaa teyyy teyyyy özo cum bu senin için
kızlar nerdesiniz yahuuuuu
vala kimsecikler yok tatlım ama ben burdayımm ee sen neler yptın bakalım
napimm canikom yaa bugun hiç bişi yapasım yok çok iğrenç bir gün bana göree bir bitsede eve gitsek...
Sen napıyosun ne var ne yok
naber canım kimse yok yha burda nirdeler
aynen tuhaf bir gün işlerm duruyo ypmak istemiyorum bnde:44:
Napıyım bnde aynı iş ew temizlik gene iş ew sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?