HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Özser tebrik ederim ,Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini inşallah,çok sevindim ,darısı başımıza

sagol canım ayagına saglık DDDDD

kızlar cuma gunu yazmıştım size 20 şubat adet tarıhımdı olmadım 15 şubatta kanda baktırdım negatıf bide fortel erken gebelık testı yaptım adet gunumde o da negatıftı 23 şubatta cumartesı gunu normal idrar testı yaptım 2 çicgi çok silik çıktı neyapıcagımı şaşırdım aylarca bunu görmek için ne dualar ettım ama emın değilim tekrar test yapmaya korkuyorum napıcam ben halen daha adet olmadım ya yanlışsa test ya yine negatıf çıkarsa diye içim içimi yiyiyor şuan

canım git bir kan testi daha yaptır bence gününde geçmiş hem...

Normalde gecikme oluyor mu adet tarihinde 5 gün geçmiş ,silikte çıksa muhtemelen hamile olabilirsin,cesaretini toplayıp tekrarlasana testi ,belki de çıkacak

kaç gün geçince belli oldu canım gebelik?,var mı belirtiler ne? anlatsana biraz

cnm bat 21 ı persembe ıdı ben salı gunu ılk sılık cızgımı aldım
sonra gunden gune cızgıler koyulastı ıste yanı 2 gun once gordum

belırtıler ve yaptıklarımı 427 sayfada detay detay yazdım cnm ama ekstra bısı takılırsn sor yıne

canım bence karnında bır bebegın oldugunu varsayarsak en guclu olamn gereken zamnadasın bebegın varsa ogren ve onun ıcın daha saglıklı dıkkatlı yasamaya basla
ınsallah vardır kı bence var
hangı marka ıdı sılık cıkan test

Yok canım bebek ,5_6 ay oldu denemeye başlayalı,ya senin ?

canım benimde yok allah nasip ederse 7 aydan beri düşünüyoruz ama gelen giden yok 20 gündür adet olamdım daha idrar testi negatif perşembe hastahaneye gidicem bakçaz artık şuan kahverengi akıntılarım var adet olcam sanırım ama yinede gidicem hastahaneye

canım bende sen gibiyim kan tetsi yaptırdım doktor erkekn yaptırdın dedi. idrar testi yaptırdım silik çıktı sonra tekrar yaptırdım negatif 20 gün oldu hala gelen giden yok perşembe hastahaneye gitcem tekrar bence sende hastahaneye git baktır gebelik yoksada tedavi olursun ne olduğunu öğrenirsin hem

Umarım hamilesindir ,gecikme oluyor muydu daha önce,bayağı gecikmiş,belkide bebek yoldadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…