- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.321
iidri tatlımm senden nbrrr ewt kimseler yok bugun pek sessiz burası
iyi canım ya napim iki günlük kaçamak yaptık bi girdim kisecikler yok
Selam kızlar ,ben varım ,nasılsınız
hadii yaaaaaaaaaa çokkkkkkk sewndimmm özsrrrrr allh hayrlısıyla kucağına almayı nasip etin inşşş canım benimmm
kızlar tünaydın ben geldim ay iki gündür giremedim çok özledim sizlerihamiş haberleri varmış özercim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağlkıklısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah şimdi halay zamanı üç öne üç arkayaaa teyyy teyyyy özo cum bu senin için
Özser tebrik ederim ,Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini inşallah,çok sevindim ,darısı başımıza
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo
amınn canım tesekkur ederım evt evt darısı basınıza
idare ediyoruz işte ,merak ve bekleyiş sürüyor,hayata adapte olmaya çalışmaca :)))
kaç aydan beri bebek düşünüyosun canım sen cocuk falan var mı senin
kızlar cuma gunu yazmıştım size 20 şubat adet tarıhımdı olmadım 15 şubatta kanda baktırdım negatıf bide fortel erken gebelık testı yaptım adet gunumde o da negatıftı 23 şubatta cumartesı gunu normal idrar testı yaptım 2 çicgi çok silik çıktı neyapıcagımı şaşırdım aylarca bunu görmek için ne dualar ettım ama emın değilim tekrar test yapmaya korkuyorum napıcam ben halen daha adet olmadım ya yanlışsa test ya yine negatıf çıkarsa diye içim içimi yiyiyor şuan
kızlar cuma gunu yazmıştım size 20 şubat adet tarıhımdı olmadım 15 şubatta kanda baktırdım negatıf bide fortel erken gebelık testı yaptım adet gunumde o da negatıftı 23 şubatta cumartesı gunu normal idrar testı yaptım 2 çicgi çok silik çıktı neyapıcagımı şaşırdım aylarca bunu görmek için ne dualar ettım ama emın değilim tekrar test yapmaya korkuyorum napıcam ben halen daha adet olmadım ya yanlışsa test ya yine negatıf çıkarsa diye içim içimi yiyiyor şuan
kaç gün geçince belli oldu canım gebelik?,var mı belirtiler ne? anlatsana biraz
Yok canım bebek ,5_6 ay oldu denemeye başlayalı,ya senin ?
canım benimde yok allah nasip ederse 7 aydan beri düşünüyoruz ama gelen giden yok 20 gündür adet olamdım daha idrar testi negatif perşembe hastahaneye gidicem bakçaz artık şuan kahverengi akıntılarım var adet olcam sanırım ama yinede gidicem hastahaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?