HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Umarım hamilesindir ,gecikme oluyor muydu daha önce,bayağı gecikmiş,belkide bebek yoldadır

canım inşallah öyledir allahtan ümit kesilmez ama. canım benim adetlerim iki aydan beri böyle düzensizleşti niyeyse normalde düzenliydi gecen seferde 1 buçuk ay olmadım bu ayda düzensiz gibi

siteye girmeyeyim kafamı başka seylere vereyim diyorum yine kendimi burada buluyorum.Burda olmak güzel kendi adıma sürekli hamileliği düşünmek değil,acaba? acaba? beynimden geçen soru.Acaba adet mi olacağım.yoksa bunlar başka belirti mi?beklemek zor hemde çokkkk.allahım aklıma,fikrime mukayyet ol.

oncelikler hepinize selamlar...nasilsiniz?

canim dun aksam hayatimda ilk defa karin agrisi cektim ve benim kirmizilar azicik geldi.bugün de gelmeye devam ediyor;ama onceden oldugumdan cok az geliyor.dengem alt ust oldu anlayacaginiz.neden boyle oldu anlamadim:26:

hayırlı olsun cnm ama bence en garantı yontem gun asırı ılıskı bı hamıle tavsıyesı bak

eğer bebeğim benimle değilse zaten mart ayı itibari ile 1 ay boyunca gün aşırı ilişki birinci kural... mart 11 - 15 eşimde bende yıllık izin alcaz hastalanırsam tam yumoş haftama geliyor kafamızı dinlices kısa bir kaçamak yapcaz.. keçiboynuzuna son ayar devam etcek kocam bunun yanı sıra doktora gidecek... bende bal çörek otu tarçın ve incir kürünü denicem bakalım nolceek..

20 adet ovu testi 6 adet hamilelik testi sipariş ettim kargo ücreti yok 21 tl iyimi sence... bu arada özomm sana bir sorum olacak... göğüslerim baya şiş ağrı var uc kısımlarına doğru ve yeşil yeşil damarlarım belli beyaz tenli olmama rağmen bu kadar yoğun ilkkes görüyorum... umtlanmıyorum çünkü hasta olacakmış gibi kasık ağrım var önceden olduğu gibi sağ tarafımda kasık batması yok 4 - 5 gün sürdü sonra geçti...

canım acıkcası bende cok damarlanma olmadı bı ıkı dmar gıbı gordum ama cok net degıl ama sıs ve uclar dk dık oldu
belım kopuyordu kı arada hala ole
kasık agrısı reglıme ıyıce yaklastıkca olmaya basladı

bu arada fıyat bence gayet ıı

bencede ısın ozu ısı cıddıye almak ole sureklı gezmelere falan gıtmedık buay yada bırılerı gelmedı kı gelsede gecde olsa oldu ve gıyınmek ıcın bıle kalkmadım yattım sureklı ama ole ayakları dıkmedım ben kırdım sadece dızım yattım ısede yaradıcok sukur

özser Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin,vallahi değil sabaha kadar 3 gün kalkmasam yerimden bende işe yaramaz gibi geliyor o kadar umutsuza bağladım bugün itibariyle:)Hamileler sakın yanlış anlamayın.Ben herkesin mutlu olmasını isteyen biri oldum her zaman.Gazeteyi açıyorum bilmem kim 2 aylık hamile yabancılar hele habire hamileler:)Şirkete gelen sürekli müşteriler var.Adamın eşi ikinciye hamileymiş daha ilki 1,5 yasında.Eşim dün dısardan geldi onunda arkadasının eşi hamileymiş.Yarabbim bizi de gör ,hakkımızda hayırlısını nasip et.

evet ama bebeği düşünmeden hayatın rutiniymiş gibi yapmaya çalışcaz bakalım nolcak... hayırlısı diyorum ama tez vakitte demedende edemiyorum...

canım bende alcamda gitti gidiyordan kapıda ödeme var mıki acaba? kartım yanımda değil olmassa akşam alırım aldığın testler güvenilir miki canım ya

canikom internetten araştırdım iyi şeyler yazıyo hakkında o yanlış çıkan markadan değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…