- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.341
canım bence karnında bır bebegın oldugunu varsayarsak en guclu olamn gereken zamnadasın bebegın varsa ogren ve onun ıcın daha saglıklı dıkkatlı yasamaya basla
ınsallah vardır kı bence var
hangı marka ıdı sılık cıkan test
Umarım hamilesindir ,gecikme oluyor muydu daha önce,bayağı gecikmiş,belkide bebek yoldadır
markayı hatırlamıyorum ama fiyatı 2 tl idi
merabaa kızlarrözsercim kuzum bu senin küçük melegin için gec kalınmıs halayyımm
tesekkur ederım cnm sagolll
bebe tıme marka ıse onlarda yanlıs payı varmıs o yuzden sordum bence dene hemen bırtane test daha
kız sen dur biz senin yerine halay çekeriz dinlen sen bea
bir saat sonra test yapsam doğru sonuç verırmı acaba hani sabahları yapın diyorlarya ilk idrarla
ben hep sabah yaptım cnm
ılk ıdrarımla bılmıyorum kı :S
CANIM YAA.. NASIL 21 GÜNDE REGL OLUYOSUN SEN YAAA.. DEMEK ÇOK DOĞURGANSIN :)
NEYSE normalde 26 gün olanregliye göre bugun adet günün daha bişey yoksa sabah hemen test al yap.... silik falan çıkar büyük ihtimal...
en iyisi ben iş çıkısı bi test alayım ve sabah uyandığımda yapım size inşallah güzel haberler veririm
Kızlarr az önce ovulasyon testi ve 6 adet hamilelik testi aldım gittigidiyordan...
hayırlı olsun cnm ama bence en garantı yontem gun asırı ılıskı bı hamıle tavsıyesı bak
eğer bebeğim benimle değilse zaten mart ayı itibari ile 1 ay boyunca gün aşırı ilişki birinci kural... mart 11 - 15 eşimde bende yıllık izin alcaz hastalanırsam tam yumoş haftama geliyor kafamızı dinlices kısa bir kaçamak yapcaz.. keçiboynuzuna son ayar devam etcek kocam bunun yanı sıra doktora gidecek... bende bal çörek otu tarçın ve incir kürünü denicem bakalım nolceek..
20 adet ovu testi 6 adet hamilelik testi sipariş ettim kargo ücreti yok 21 tl iyimi sence... bu arada özomm sana bir sorum olacak... göğüslerim baya şiş ağrı var uc kısımlarına doğru ve yeşil yeşil damarlarım belli beyaz tenli olmama rağmen bu kadar yoğun ilkkes görüyorum... umtlanmıyorum çünkü hasta olacakmış gibi kasık ağrım var önceden olduğu gibi sağ tarafımda kasık batması yok 4 - 5 gün sürdü sonra geçti...
Kızlarr az önce ovulasyon testi ve 6 adet hamilelik testi aldım gittigidiyordan...
canım acıkcası bende cok damarlanma olmadı bı ıkı dmar gıbı gordum ama cok net degıl ama sıs ve uclar dk dık oldu
belım kopuyordu kı arada hala ole
kasık agrısı reglıme ıyıce yaklastıkca olmaya basladı
bu arada fıyat bence gayet ıı
bencede ısın ozu ısı cıddıye almak ole sureklı gezmelere falan gıtmedık buay yada bırılerı gelmedı kı gelsede gecde olsa oldu ve gıyınmek ıcın bıle kalkmadım yattım sureklı ama ole ayakları dıkmedım ben kırdım sadece dızım yattım ısede yaradıcok sukur
ıcım ıcıme sıgmıyor kı
hehe ıı tmm sız cekın ben oturım
canım acıkcası bende cok damarlanma olmadı bı ıkı dmar gıbı gordum ama cok net degıl ama sıs ve uclar dk dık oldu
belım kopuyordu kı arada hala ole
kasık agrısı reglıme ıyıce yaklastıkca olmaya basladı
bu arada fıyat bence gayet ıı
bencede ısın ozu ısı cıddıye almak ole sureklı gezmelere falan gıtmedık buay yada bırılerı gelmedı kı gelsede gecde olsa oldu ve gıyınmek ıcın bıle kalkmadım yattım sureklı ama ole ayakları dıkmedım ben kırdım sadece dızım yattım ısede yaradıcok sukur
canım bende alcamda gitti gidiyordan kapıda ödeme var mıki acaba? kartım yanımda değil olmassa akşam alırım aldığın testler güvenilir miki canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?