HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ne zaman batin canim, belkide ye tatliyi dogur Hakki`yidir.. Hamilelikte ilk 3 aserme oluyormus genelde vucudun bebeik icin hangi vitamine ihtiyaci varsa Rabbim onu asertiyormus

ahhh keşkeee.çok güzel konuşuyorsun canım.beklenmeyen at 21 şubat benim.daha var yane.tam 1hafta var.allahım nolurrr ben de hayırlısıyla hamiş oliiim.bebişinin hatrına bana dua et lütfennn.

haydinn halayaa kıslarr.silik çizgi var demek...

ahhh keşkeee.çok güzel konuşuyorsun canım.beklenmeyen at 21 şubat benim.daha var yane.tam 1hafta var.allahım nolurrr ben de hayırlısıyla hamiş oliiim.bebişinin hatrına bana dua et lütfennn.

Kiss bebisin benle olup olmagi belli degil kesim ama ins. bizimledirler canim.. Dualarim hep sizlerle birlikte, sabredelim azcik ki Rabbimde mutlu haberlerle odullendirsin bizi .. :)))

kızlar ben geldim..az önce bitti temizliğimiz. biz artık hafta sonları değil hafta içi temizlik yapıyoruz ki hafta sonu gezelim tozalım..ama maalesef benim titiz kocam aşkım şunu şöyle yap bunu böyle yap diyo..deli oluyorum. her temizlikte sinirlendiriyo beni..oysaki benim en hassas olduğum dip köşelere değil saçma sapan ayrıntılara takılıyor. evde iki tane temizlik manyağı olunca kavgaların tek sebebi birbirimizin yaptığı işi eleştirmek oluyor:))) şimdi trip atıyorum o da bana sırnaşıyo:)

tac_yaprak canımmmmmmmm silikte olsaaa bu çok güzel bi habeerrrrr inşalllahhhhhhh hamişsindir yaaaa:))) baksana maşallah 7 kişinin ikonu değişti bu topikte uğurlu geldi:)) yarında senn ikon değişirböle olur inşallah hayırlısıyla tabyy:))) rabbim umutlara gölge düşürmesinnn ama çok çok sevindm canm yaaaa..

Iyi aksamlar kissslar, hamisler, hamis adaylari, kendisini hamis sanan, testi pozitif cikan silik ve negatif cikan guzsseeller..nasilsinizzz? ben son durumu hala adet olmadim yarin sabah 4gun olucak..hayirlisi olsun artik..aranizda ruya yorumu yapa bilen varmi? guzel bi ruya gordummm haddiii kim yorumlar?

haddim olmayarak söylüyorum ki ben kendmce hayra yormaya çalışırım cnmm

haddim olmayarak söylüyorum ki ben kendmce hayra yormaya çalışırım cnmm

ruyamda evime giriyorum ve bi aslan yavrusu goruyiorum, cok korkuyorum beni yiyecek saniyorum, uzerime geliyor, ayaga kalkiyor, simdi yiiicek diyorum ama bana sariliyor, beni annesi saniyor, kokluyor, seviyor beni...hmmm?

ruyamda evime giriyorum ve bi aslan yavrusu goruyiorum, cok korkuyorum beni yiyecek saniyorum, uzerime geliyor, ayaga kalkiyor, simdi yiiicek diyorum ama bana sariliyor, beni annesi saniyor, kokluyor, seviyor beni...hmmm?

çok ilginç aslan güç demektir liderliği de simgeler ama benm bu rüyadan anladığım bi evladın olursa çok güçlü ve iredeli olabilir, ve her korktuğunda seni saracak ve sana hayırlı bi evlat olabilir:))) hayra yoralım hayır olsun:))

mashallah sanaaa yaa ne guzel yorumlamisssin.. bunu ilk bi arkadasima anlatdim, hemen bana hamilemisin yoksa dedi..nebileyim dedim..ama senin yorumun ennnn guzeli,cok guzeldi bence.inseAllah oyle olur.tesekkur ederim canim, Rabbim hepimize anneliyi nasb etsin amin

aminn tatlım sevinmene sevindim:))) inşallah ölede olur:) rabbim rüyandaki gbi güçlü ve annesine sadık bi evlat nasip etsin:)) sen 2. testi yaptın mı cnm? ne alemde?? silik mi çıkıo?

aminn tatlım sevinmene sevindim:))) inşallah ölede olur:) rabbim rüyandaki gbi güçlü ve annesine sadık bi evlat nasip etsin:)) sen 2. testi yaptın mı cnm? ne alemde?? silik mi çıkıo?

))) benim silik test gorduyumu nerden duydun ? )))) ayyyy keskee silik gore bilsem.. daha hic yapmadimki..yarin 4cu gunum gecikmenin ya...burda arkadasin biriyle anlasdik 7ci gunumde yapciam

))) benim silik test gorduyumu nerden duydun ? )))) ayyyy keskee silik gore bilsem.. daha hic yapmadimki..yarin 4cu gunum gecikmenin ya...burda arkadasin biriyle anlasdik 7ci gunumde yapciam

öle bişi okuduğu hatırlıyorum sanki yanlış hatrladım yada karştırdm heralde cnm k. bakma:)) valla 7. güne kadar dayanablrsen helal sannaaaaa:)))) süpersnnn:)) inş. koyu koyu çift çizgi görrsün cnmm

öle bişi okuduğu hatırlıyorum sanki yanlış hatrladım yada karştırdm heralde cnm k. bakma:)) valla 7. güne kadar dayanablrsen helal sannaaaaa:)))) süpersnnn:)) inş. koyu koyu çift çizgi görrsün cnmm

oyyy gulum tesekkur ederim ssende inss..amaa ben siliyee dahi raziyim..rabbim sanami soyletdirdi nee? silik ciksin haddiiiiiii , bide ben 10 gun demisdim arkadaslar 7ye indirdi )))

oyyy gulum tesekkur ederim ssende inss..amaa ben siliyee dahi raziyim..rabbim sanami soyletdirdi nee? silik ciksin haddiiiiiii , bide ben 10 gun demisdim arkadaslar 7ye indirdi )))

hatırlıomusun bilmiorum ama nesrin chemist_m nin ikonunu yanlışlıkla böle yapmıştı. snrada Allah tarafından fln demişlerdi:) 1 hafta ya kalmadı chemist_m müjdeyi verdi bizee:))) sennkide o hesap allah söyletmiştr inşalllahhhh:))

)))) olsun olsun hayr olsun .....demin bakdimda tam tamina seninlee ayni aylarda evlenmisim, 17 aylim bi kac gun sonra olucak benimde...senin bata ne kadar varrr?

)))) olsun olsun hayr olsun .....demin bakdimda tam tamina seninlee ayni aylarda evlenmisim, 17 aylim bi kac gun sonra olucak benimde...senin bata ne kadar varrr?
bu ayın 6 sıydı ama pis kırmızılar geldi malesef... bu ay bitmeden bide 27snde beklenmeyen... 21 ile 22 gün de bir oluorum ben gelmesşer inşşş...... şuan yumurtluyorum acayip akıntım var ama koca yok evde (14:

slm kızceler nasılsınız bakalım bu aksam keyifler yerindedir inş

yerinde çok şükür nasıl olmaski şu tablonun güzelliğine bak bde tac_yaprakta silik çizgi görmüş acayip sevinioruz bu haberlere yaaa:)) rabbim listemizi doldursun hamiş haberleryle inş.. buarada senn kırmızılar mı geldi yoksa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…