- Konu Sahibi cimcimesultan
-
bu ayın 6 sıydı ama pis kırmızılar geldi malesef... bu ay bitmeden bide 27snde beklenmeyen... 21 ile 22 gün de bir oluorum ben gelmesşer inşşş...... şuan yumurtluyorum acayip akıntım var ama koca yok evde( 14:
Heh işte Aynı ben ben birde daha önce 1 bebe yaptım 2. ye niye kaşınıyorsammmm ökuz mökuzzzz amaaaa hakikaten iyi adam ya seni seviyom herüfffffffffbende tartışınca aynı oluyorum.bu adamdan çocukmu yapılır diyorum aklıma bin türlü şey geliyoo :|
aaaaa sen shu ise bak yaa..kizzz nie burakdin kocayii...eve gelir gelmezzzz burakma bi yana )))) deyerlendirin canim yaa ayda 10 kere yumurtalmiyorsun yaa 1kere olacak bi sey )))
ne sevgililer gunuydu amaben kocise bir guzel surpriz yapmistim gece 12 den sonra mumlar falan..bir de balonlarin icine not yazdigimm kagitlari atip sisirdim.patlatinca notlari okudu.kalpli cikolatalar.benim ÖKÜZÜM isten elinde bir tane gulle geldi.bir tane de anasina almis.ÖKÜZÜM. bir de birlikte ilk sevgililer gunumzdu.aksam buyuk gorumceyle kucuk gorumceye gittik.kar yagiyor burda kar topu oynadim ablayla.hih ne sevgililer gunu ama
Merhaba kızlar hayırlı olsun nesrincim yeni topiğin :)
Bu arada tabloda bazılarının bat tarihi 4-5-6-7 şubat onlardan ses seda yok mu :26:
Ne kadar çok isterdim bir sabah test fotoğrafımı ekleyip müjde vermek ama zamanı var sanırım :18:
merhaba beni de aranıza alınbende 17 şubatı bekliyorum hevesle. inş bu kez olur rabbim herkese nasip etsin
ya topik değişmiş herkesler burdaa bir ben eksiğim ufff
günaydın canımmGunun ilk gunaydini benden olsun kizlar. ins. guzel haberler aliriz bugun
Kızlar gunaydınnnnnnn
Bugun test gunuuuu e artık 3 gun gectı yeter dımı,once ıdrar testı yapcam cıft cıgıyı gorursem hemen ken vermeye gıdecem bana dua edın mujdelı haberlerle geleyım sıze opuyorum
günaydın kızlar,
günaydın canım
uğur getirsin bu topik herkese.bu ay yine bal-tarçın-çörekotu kullanıyorum hadi hayırlısı artık :) 2 ayımız kaldı yoksa doktor yolu görünüyor bizeinş. kendiliğinden olur ya,Allahım herkesin gönlüne göre wersin...
günaydın canımmmmmmmmgünaydın herkeslereeeeeeeee
günaydın kızlar,
uğur getirsin bu topik herkese.bu ay yine bal-tarçın-çörekotu kullanıyorum hadi hayırlısı artık :) 2 ayımız kaldı yoksa doktor yolu görünüyor bizeinş. kendiliğinden olur ya,Allahım herkesin gönlüne göre wersin...
dün akşam bizde kavga etmiştik çocuk yapanın ...... falan demişti hatta amaaannn ne takıyosun erkek değilmi hepsi aynı dengesiizzzzz !!
valla tıpkı ben.ben de sinirlenince hemen vazgeçiyorum çocuktan falan.zaten küsünce o gün asla çalışma falan olmaz biz de.ben hep kaçırıyorum o yüzden.belki senin kociş farklıdır tabi.14 şubat bahanesiyle gelebilir şekerim.gelirse sen geri çevirme.bebişe konsantre ol emi tatlım?
bende tartışınca aynı oluyorum.bu adamdan çocukmu yapılır diyorum aklıma bin türlü şey geliyoo :|
topiğimiz canım tşkler biradaha bekleyim olmazsa sileriz gelmeyenleri
hoşgeldin aramıza ekliyorum senide
sensiz olurmu kızzz aaaaaaaaaaa
günaydın canımm
günaydın canım hadi hadi yapppppppppppppppppp
günaydın canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?