HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaaaa sen shu ise bak yaa..kizzz nie burakdin kocayii...eve gelir gelmezzzz burakma bi yana )))) deyerlendirin canim yaa ayda 10 kere yumurtalmiyorsun yaa 1kere olacak bi sey )))

ne sevgililer gunuydu ama ben kocise bir guzel surpriz yapmistim gece 12 den sonra mumlar falan..bir de balonlarin icine not yazdigimm kagitlari atip sisirdim.patlatinca notlari okudu.kalpli cikolatalar.benim ÖKÜZÜM isten elinde bir tane gulle geldi.bir tane de anasina almis.ÖKÜZÜM.bir de birlikte ilk sevgililer gunumzdu.aksam buyuk gorumceyle kucuk gorumceye gittik.kar yagiyor burda kar topu oynadim ablayla.hih ne sevgililer gunu ama

sen pek eğlenmemişsin anlaşılan amaaaannn boşver inş. yıldönümüz güzel geçerde unutursun bu sevgililer gününü kavga gürültü olmasın da boşver gerisini.. en azından bi gül vardı:))) benm kocada beni alış veriş merkezine götürdü ben alamadım sen istediğini al dedi:)) keşke hep böle yapsa:)) bide türk kahvesi ısmarladı tamm işte yetti bana:)) sende kar topu faln oynamışsın işte n güzel?? görümcelerin iimi bari??

Kızlar gunaydınnnnnnn
Bugun test gunuuuu e artık 3 gun gectı yeter dımı,once ıdrar testı yapcam cıft cıgıyı gorursem hemen ken vermeye gıdecem bana dua edın mujdelı haberlerle geleyım sıze opuyorum

günaydın kızlar,

uğur getirsin bu topik herkese.bu ay yine bal-tarçın-çörekotu kullanıyorum hadi hayırlısı artık :) 2 ayımız kaldı yoksa doktor yolu görünüyor bize inş. kendiliğinden olur ya,Allahım herkesin gönlüne göre wersin...

topiğimiz canım tşkler biradaha bekleyim olmazsa sileriz gelmeyenleri

merhaba beni de aranıza alın bende 17 şubatı bekliyorum hevesle. inş bu kez olur rabbim herkese nasip etsin

hoşgeldin aramıza ekliyorum senide

ya topik değişmiş herkesler burdaa bir ben eksiğim ufff

sensiz olurmu kızzz aaaaaaaaaaa

Gunun ilk gunaydini benden olsun kizlar. ins. guzel haberler aliriz bugun
günaydın canımm

Kızlar gunaydınnnnnnn
Bugun test gunuuuu e artık 3 gun gectı yeter dımı,once ıdrar testı yapcam cıft cıgıyı gorursem hemen ken vermeye gıdecem bana dua edın mujdelı haberlerle geleyım sıze opuyorum

günaydın canım hadi hadi yapppppppppppppppppp

günaydın herkeslereeeeeeeee
günaydın canımmmmmmmm

günaydın,bal çörekotu tarçın karışımını nasıl kullanıyorsun anlatırmısın?

Son düzenleme:
dün akşam bizde kavga etmiştik çocuk yapanın ...... falan demişti hatta amaaannn ne takıyosun erkek değilmi hepsi aynı dengesiizzzzz !!

dengesiz ki ne dengesizzz alır o çocuğuuu bu kez çok ciddiyim ne konuştuğunu bilmiyorrrr öküzzzz !!!

kız mala sevgililer günü çikolatası yaptırdım özel her çikolatanın üzerinde bir harf var seni seviyorum yazıyo onuda paketlediler falan neyse servisle gidiyoruz biz eve servis durağının oraya geldim elimdekine baktı direk insanların içinde o ne lan elinde ki dedi sinirli bi şekilde bende yine alttan alarak güldüm sananeeeee dedim açtı ağzını yumdu gözünü... neyse serviste hiç konuşmadım ben eve gittik üzerini çıkarıyo bi yandan bana diyo düzgün konuş bana sanane deme falan bende asıl sen düzgün konuş gülerek söyledim onu bil farketmiyorsun dedim.. öküz hala saydırıyo bende öffff yeter yaa dedim sonra dediki kendine gel bi silkelerim dedi kendine gelirsin ona göre dedi o nasıl bi konuşma ilk önce benimle düzgün konuşmayı öğren dedim git başımdan dedim içeri geçtim... hala arkamdan geliyor devam ediyorr töbe haşaa allahın oğlu gelse seni elimden alamaz dedi hayvannn bende konuşmuyorum aklı sıra bana küsmüş öküzzz çokta şeyimdeydi ne yemek yaptım ne ütü kirli gömleği giydi defoldu gitti yok bundan sonra önce adam olacak konuşmayı öğrenecek...

bende tartışınca aynı oluyorum.bu adamdan çocukmu yapılır diyorum aklıma bin türlü şey geliyoo :|

işte olay bu kızlarr siz olsanız naparsınız bu durumda.....

hayırlı olsun topiğiniz arkadaşlarrr... ben de o listeye girmek istiyorum ama biraz geç kaldım galiba :) yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz fakat bu sefer de eşimle ayrı düştük. 4 ay kadar daha bir arada olamayacağız. fakat sizleri heyecanla takip edeceğimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…