HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

merhaba beni de aranıza alın bende 17 şubatı bekliyorum hevesle. inş bu kez olur rabbim herkese nasip etsin

Yarin anlatirim
Okuz olunca insan boyle oluyo isteee bugun yumurtlama gunumdu yapmiyorum vazgectim istemiyorum cocuk falan..

valla tıpkı ben.ben de sinirlenince hemen vazgeçiyorum çocuktan falan.zaten küsünce o gün asla çalışma falan olmaz biz de.ben hep kaçırıyorum o yüzden.belki senin kociş farklıdır tabi.14 şubat bahanesiyle gelebilir şekerim.gelirse sen geri çevirme.bebişe konsantre ol emi tatlım?

Kizlar benim hamilelik kesinlesmeden adam havaya girdi :)))
Aksam yemegine bezelye pilav cacik yaptim, ama canim yemek istemedi. Sadece caciga bol nane koydum yedim birde ekmeye krem penir ustune aci biber salcasi nerdeyse 1 ekmek bitirdim, bir tatli bir tatli geldi sormayin.. Benimkide diyor bak bebek yolda aferin annesi gibi aciya dayanikli olsun ogrensin oglum diyor.. Allahim tatmicamiz duygulara umutlandirmasin , heveslendirmesin.. Ins bebegim bu ay gelmistir benimledir..

bende tartışınca aynı oluyorum.bu adamdan çocukmu yapılır diyorum aklıma bin türlü şey geliyoo :|

canımm ya bidaha test yapsann :)çok heycanlıı yaaa :):)

ooyyyy canıımm hadi inşş, rabbim yüzünü güldürsün, testin varsa bir daha yapsana yaaa:18:

Kizlar valla bu sabah uyandim sabahin 4 test diye gizli gizli yavasyavas gittim tuvalete.. Son bir testim var onuda yarin sabah yapicam dayanamiyorum bende . Bizim doktora gitmeden ozel klinikte kan testi yaptiriyim dedim, sonucu 4 gun sonra cikar dediler manyaklar valla. Ben kendi devletteki aile doktorumuza bile kan verince sabah ogleden once 1 2 saat icinde aliyorum sonucu.. Pazartesi gitcem kismetse , goguslerimin ucu sisti aciyor , benimkide giyinirken gordu yok yok sen hamilesin diyor..

Kizlar hic takmayin adamlari ne yaplarsa yapsinlar kendinizi yiprattiginiz uzuldugunuzle kalirsiniz benim gibi, bizim burda bahcede bira muslugu var yazin, dusunun yani markette bira sise sudan ucuz.. Yazin benim adamda bgn mahalle arkadasi yarin is arkadasi yok arkadasi yok mac olmadi haftasonu bahane bol hep disarda icer gezer.. Spor yapmam lazim der bisiklet surmeye cikar 10 kmgittiyse 10 birada icmistir kesin, ama Allah var oyle sarhos olup sapitma huyu yoktur. Olan bana oturur evde beklerim..Bakmayin valla kis favori mevsimin kis oldu evde oturuyor en azindan disarsi -10..

Yani diyecegim bosverin adamlari her memlekette ayni bunlar, takmayin yeni evli arkadaslar sizde ogrenceksiniz ama ogrenirkende kendinizi yipratmayin benim gibi, kendinize ugras bulun sizi mutlu eden onlara bagimli yasamayin sonra goruyorlar siz pesinden kosmayip soylenmeyince eve daha cok vakit ayirir oluyorlar, birde Allah`in izniyle bebislerimizde gelirse nasil ozlemicekler onlarin gul yuzlerini.. O yuzden kusmece darilmaca yok, calismalara tam hiz devam.. :)))))))

Son düzenleme:

ne güzel yarabbim bizlere de tattır bu duyguyu.nolurrrrrrrrrrrr? :

Son düzenleme:
Slm kızlar, batim 16şubat ve 4 gün kala yani salı test yaptım negatif çıktı.. Bugün yani 2 gün kala tekrar yaptım çok silik gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı.. Acaba ben mi gordugumu Zannediyorum diye düşündüm negatif cikani sakliyodum onunla karsilastirdim.. Onda hiç ama hiç belli değil ama buson yaptığımda gölge şeklinde ikinci çizgi var..

Ne diyorsunuz boşuna umutlanmak istemiyorum ama bi kaç gündür alt karın bolgemde garip değişik bi hisvar..

Canim umudunu kaybetme en onemlisi o, benimde bat 1 gun gecikti bu sabah test yaptim ikinci cizgi silikti, ama icimde tuaf duygular var benimde karin bolgemde bisi var boyle kramp gibi arada ama adet sancisinada sanki benziyor.. Gonlumuzu rahat tutalim belirti aramayalim, ne kadar zor gelsede cocuk rahat rahat yerlessin tutsun annecigini.. Hadi sabir kizlar hepimizin bebisi gelicek.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…