- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Yarin anlatirim
Okuz olunca insan boyle oluyo isteee bugun yumurtlama gunumdu yapmiyorum vazgectim istemiyorum cocuk falan..
yanımda olsa iyiydi ama olsun bunada şükür geceyi bekliyorum bende :)
Yarin anlatirim
Okuz olunca insan boyle oluyo isteee bugun yumurtlama gunumdu yapmiyorum vazgectim istemiyorum cocuk falan..
Hatunlar bence halinize şükredin eşleriniz yanınızda ;benim kociş görevde gec12de geleck, yanımda degil diye habire kendi cümleleriyle şiir yazıp gönderiyorr :)
valla tıpkı ben.ben de sinirlenince hemen vazgeçiyorum çocuktan falan.zaten küsünce o gün asla çalışma falan olmaz biz de.ben hep kaçırıyorum o yüzden.belki senin kociş farklıdır tabi.14 şubat bahanesiyle gelebilir şekerim.gelirse sen geri çevirme.bebişe konsantre ol emi tatlım?
Kizlar benim hamilelik kesinlesmeden adam havaya girdi :)))
Aksam yemegine bezelye pilav cacik yaptim, ama canim yemek istemedi. Sadece caciga bol nane koydum yedim birde ekmeye krem penir ustune aci biber salcasi nerdeyse 1 ekmek bitirdim, bir tatli bir tatli geldi sormayin.. Benimkide diyor bak bebek yolda aferin annesi gibi aciya dayanikli olsun ogrensin oglum diyor.. Allahim tatmicamiz duygulara umutlandirmasin , heveslendirmesin.. Ins bebegim bu ay gelmistir benimledir..
Aksam yemegine bezelye pilav cacik yaptim, ama canim yemek istemedi. Sadece caciga bol nane koydum yedim birde ekmeye krem penir ustune aci biber salcasi nerdeyse 1 ekmek bitirdim, bir tatli bir tatli geldi sormayin.. Benimkide diyor bak bebek yolda aferin annesi gibi aciya dayanikli olsun ogrensin oglum diyor.. Allahim tatmicamiz duygulara umutlandirmasin , heveslendirmesin.. Ins bebegim bu ay gelmistir benimledir..
ya topik değişmiş herkesler burdaa bir ben eksiğim ufff
hooşşşşgeellddiiiiinnnn
ne güzel yarabbim bizlere de tattır bu duyguyu.nolurrrrrrrrrrrr? :
al işte canım tatlı da çekti.al sana bir regl beliritisi daha :
Slm kızlar, batim 16şubat ve 4 gün kala yani salı test yaptım negatif çıktı.. Bugün yani 2 gün kala tekrar yaptım çok silik gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı.. Acaba ben mi gordugumu Zannediyorum diye düşündüm negatif cikani sakliyodum onunla karsilastirdim.. Onda hiç ama hiç belli değil ama buson yaptığımda gölge şeklinde ikinci çizgi var..
Ne diyorsunuz boşuna umutlanmak istemiyorum ama bi kaç gündür alt karın bolgemde garip değişik bi hisvar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?