HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarrr dün gece göğşüüm agrııdı batıma 2 gun var acabaaamıııııııııııııı kaşıklarımda batmada var pşikolojikmii acaba

sağol canım bu ay da böyle çalışayım bakayım. 3 aydır deniyorum çok sabırsızım ama dr için de erken dimi.

kuzum dokunuyordur belki sanaaa doktoruna danışsaydın.. zararlıysa yapmasana kız...

danıştım canım fabrika doktoruna ilaç yazdırdım sogan suyu içtim dedim yüzüme bir baktı ben anlamam sogan suyu felan enaz 2 litre su içecen dedi hiç şaşırmadı demek duymuş suratını bir görcektin ama

aaaa tam tersi olması lazım. iltihap sökücü bir etkisi var çünkü.
söküyo canım ondan kötü oluyom bir başladım 2 gün akşam sabah içtim doktora zor yrtiştim yürüyemedim iltihaptan.şimdide aynı oldu ama hafta sonu tekrar başlayacam bukez kesmeden kullanacam iltihap fazlaşsada

kızlarrr dün gece göğşüüm agrııdı batıma 2 gun var acabaaamıııııııııııııı kaşıklarımda batmada var pşikolojikmii acaba
adet gününüz geçmeden vücudunuzu dinleyip ümitlenmeyin arkadaşlar. ben de aylardır her ay şu var bu var diye saatlerce bilgisayar başında araştırma yaptım defalarca hastanelere bi ton para dökerek tahliller yaptırdım ve neticede adet oldum :) gününde veya günün geçince bir idrar testi yap ardından pozitifi görünce kanda baktırırsın. dua et ve bekle bence. çünkü insan çok üzülüyor benbu ayın etkisini hala atamadım mesela. düne kadar kendimi hamile sanıyordum ve dün adet oldum :) hayırlısı olsun.

kesinlikle şekerim onu doğru dedin bende öyle akşama kadar şuda var budamı acaba oluyordum... şimdi telaşlanmıyorum 5 aydır hep piskolojikkkk

sağol canım bu ay da böyle çalışayım bakayım. 3 aydır deniyorum çok sabırsızım ama dr için de erken dimi.
evet ben de 4. ayımda gitmiştim doktora, gittikçe daha çok dertleniyor insan. hiç kendini strese sokma boş yere. zaten 1 yıldan evvel tedavi uygulamıyorlar, bekle diyrlar. dua et ve bekle. çok erken gerçekten.

aynen benimde tam hamilelik belirtileri oldu hemde 6 gün geçti ama psikolojikmiş olmadı

doktorlar zaten kızıyor genelde. benim doktorum da bu düzensiz kanamaların ondan olmuştur dedi ama ben düzensiz kanamalarım içmiştim zaten, ve düzeldi hamd olsun. bir kaç ay daha devam edeceğim inş. ama sen niye sancılanıyorsun, kanama filan mı oluyor içiyor anlamadım?

evet ben de 4. ayımda gitmiştim doktora, gittikçe daha çok dertleniyor insan. hiç kendini strese sokma boş yere. zaten 1 yıldan evvel tedavi uygulamıyorlar, bekle diyrlar. dua et ve bekle. çok erken gerçekten.

aslında önceden fazla takmıyodum ama kötü bi durum yaşadım ondan sonra insan daha çok istiyo.

kist için içiyorum canım ben

o doktorlar çok akıllıya zaten.. gidiyosun bi sorunmu vaz baktırmaya geldim die daha erken diyoorlar bizde biliyoruz erken olduğunu sorun varsa çözümlensin işte bide onun için mi zaman kaybetces... iyi doktor çok nadir bulunuyorr

sadece sancı mı yapıyor peki, kanama filan da olyor mu başlayınca. çünkü rahim incelmesi olanlar için pek tavsiye edilmiyor. aklıma öyle bir şey olabilir mi diye geldi de.

ya şöyle deyim ben birr başladım ilyihap oldum ama ondan öncesinde ara lekelenmelerim oldu sonra doktorum ialç yazdı iltihap için kullandım soganı bıraktım zaten tek 2 hgün kullandım ilkinde bıraktım ilaçları kullandım düzeldi.sonra yine ara kanmalar sancıdan doktora gittim kist var dedi daha 15 gün oldu diyelim.sonra 3 gün önce kullandım kullandıgımın ertesi gün yanma orda idrarda şimdi yine ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…