- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
yaa ben sogan suyunun nezamn içmye başlasam iltihap oluyorum yine çok kötü oldumm
yaa ben sogan suyunun nezamn içmye başlasam iltihap oluyorum yine çok kötü oldumm
kızlarrr dün gece göğşüüm agrııdı batıma 2 gun var acabaaamııııııııııııııkaşıklarımda batmada var pşikolojikmii acaba
inşallah deyildir kuzum benim normalde agrımazmıydı göyüslerin
sayı kadar hareket ve morfoloji de önemli. eşimde de sayı oldukça iyi ama hareketsiz çıktı
keçi boynuzu kürü şöyle yapılıyor: 4 bardak kadar kaynayan suya 6-7 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsun ağzı kapalı olarak 3 dk kaynatıp demlenmeye bırakıyorsun. 20 dk böylece demleniyor sonra süzüp sabah akşam içiyor eşin. bu böyle 1 hafta içiliyor. daha sonra her akşam yatmadan evvel 1 ay kadar içiliyor.
soğan kürü ise sabah akşam taze kaynatmak şartı ile, 1,5 bardak suya orta boy (kahverengi kabuklu, yemeklik) soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp, 5dk ağzı kapalı olarak kaynatıp, süzüp soğutmadan, adetten yedi gün sonra başlayarak sabah akşam içiyorsun.15 gün boyunca böyle. pkokist miyom filan varsa adete 10 gün kala başlanıp 10 gün boyunca sabah akşam 3-4 ay kadar devam edilebilir diyor uzmanı. her ikisinde de klorsuz su kullanmılmalı. şifa olması duasıyla :)
kuzum dokunuyordur belki sanaaa doktoruna danışsaydın.. zararlıysa yapmasana kız...
söküyo canım ondan kötü oluyom bir başladım 2 gün akşam sabah içtim doktora zor yrtiştim yürüyemedim iltihaptan.şimdide aynı oldu ama hafta sonu tekrar başlayacam bukez kesmeden kullanacam iltihap fazlaşsadaaaaa tam tersi olması lazım. iltihap sökücü bir etkisi var çünkü.
hiç ağrımazdı beniim normaldeeebaşka şeylerde var ama yazamıoommm
adet gününüz geçmeden vücudunuzu dinleyip ümitlenmeyin arkadaşlar. ben de aylardır her ay şu var bu var diye saatlerce bilgisayar başında araştırma yaptım defalarca hastanelere bi ton para dökerek tahliller yaptırdım ve neticede adet oldum :) gününde veya günün geçince bir idrar testi yap ardından pozitifi görünce kanda baktırırsın. dua et ve bekle bence. çünkü insan çok üzülüyor benbu ayın etkisini hala atamadım mesela. düne kadar kendimi hamile sanıyordum ve dün adet oldum :) hayırlısı olsun.kızlarrr dün gece göğşüüm agrııdı batıma 2 gun var acabaaamııııııııııııııkaşıklarımda batmada var pşikolojikmii acaba
adet gününüz geçmeden vücudunuzu dinleyip ümitlenmeyin arkadaşlar. ben de aylardır her ay şu var bu var diye saatlerce bilgisayar başında araştırma yaptım defalarca hastanelere bi ton para dökerek tahliller yaptırdım ve neticede adet oldum :) gününde veya günün geçince bir idrar testi yap ardından pozitifi görünce kanda baktırırsın. dua et ve bekle bence. çünkü insan çok üzülüyor benbu ayın etkisini hala atamadım mesela. düne kadar kendimi hamile sanıyordum ve dün adet oldum :) hayırlısı olsun.
evet ben de 4. ayımda gitmiştim doktora, gittikçe daha çok dertleniyor insan. hiç kendini strese sokma boş yere. zaten 1 yıldan evvel tedavi uygulamıyorlar, bekle diyrlar. dua et ve bekle. çok erken gerçekten.sağol canım bu ay da böyle çalışayım bakayım. 3 aydır deniyorum çok sabırsızım ama dr için de erken dimi.
kızlarrr dün gece göğşüüm agrııdı batıma 2 gun var acabaaamııııııııııııııkaşıklarımda batmada var pşikolojikmii acaba
adet gününüz geçmeden vücudunuzu dinleyip ümitlenmeyin arkadaşlar. ben de aylardır her ay şu var bu var diye saatlerce bilgisayar başında araştırma yaptım defalarca hastanelere bi ton para dökerek tahliller yaptırdım ve neticede adet oldum :) gününde veya günün geçince bir idrar testi yap ardından pozitifi görünce kanda baktırırsın. dua et ve bekle bence. çünkü insan çok üzülüyor benbu ayın etkisini hala atamadım mesela. düne kadar kendimi hamile sanıyordum ve dün adet oldum :) hayırlısı olsun.
danıştım canım fabrika doktoruna ilaç yazdırdım sogan suyu içtim dedim yüzüme bir baktı ben anlamam sogan suyu felan enaz 2 litre su içecen dedi hiç şaşırmadı demek duymuşsuratını bir görcektin ama
söküyo canım ondan kötü oluyom bir başladım 2 gün akşam sabah içtim doktora zor yrtiştim yürüyemedim iltihaptan.şimdide aynı oldu ama hafta sonu tekrar başlayacam bukez kesmeden kullanacam iltihap fazlaşsada
evet ben de 4. ayımda gitmiştim doktora, gittikçe daha çok dertleniyor insan. hiç kendini strese sokma boş yere. zaten 1 yıldan evvel tedavi uygulamıyorlar, bekle diyrlar. dua et ve bekle. çok erken gerçekten.
doktorlar zaten kızıyor genelde. benim doktorum da bu düzensiz kanamaların ondan olmuştur dedi ama ben düzensiz kanamalarım içmiştim zaten, ve düzeldi hamd olsun. bir kaç ay daha devam edeceğim inş. ama sen niye sancılanıyorsun, kanama filan mı oluyor içiyor anlamadım?
kist için içiyorum canım ben
hayr olsun, düşük filan mı yaptın?aslında önceden fazla takmıyodum ama kötü bi durum yaşadım ondan sonra insan daha çok istiyo.
sadece sancı mı yapıyor peki, kanama filan da olyor mu başlayınca. çünkü rahim incelmesi olanlar için pek tavsiye edilmiyor. aklıma öyle bir şey olabilir mi diye geldi de.
:44: yumurtlama döneminde de kasıkta batmalar olabliomu kızlar bilen va mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?