HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Selam kızlar herkese,mutlu bir haber var sanırım , ne güzel bisoluk tebrik ederim ,sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ,darısı bekleyen bizlerin başına

Canim Allah ahyirli haberlerini versin, ama bence hamissin :))))
Benimde ikinci cizgi cok koyu degildi ayrica hem adetten once hem sonra kahverengi lekelenmem oldu doktor normal olur dedi.. Hadi hayirlisi hayal yolda ohhh ohhh :)))

hamile arkadaslar sıze bır sorum var
ben gecen gun avm ye gırerken xraydan gectım kocam bı guzel zılgıtladı benı zararlıyımıs
duydunuz mu daha once varmı boyle bırsey

benim doktorum çantaların geçtiği aletin içine yatmadığın sürece o cihazdan bi şey olmaz demişti ama sen yinede doktoruna sor canım benim.

canım benim röntgen olayı farklı. odanın kapısında hamileler giremez yazıyo zaten. o çok tehlikeli yoksa neden bu işi yapan insanlar başka odada duruyo bi düşün.
röntgen çektirmek de odada bulunmakda yasakkk

benim doktorum çantaların geçtiği aletin içine yatmadığın sürece o cihazdan bi şey olmaz demişti ama sen yinede doktoruna sor canım benim.

bende basta zararlı olanın cantanın gectıgı alet oldugunu bızım gectıklerımızın sıkıntı olmadıgını bılıyordum ama esım oyle dıyınce sorım dedım
bı kac kısıde kotu demıs gızemde ole dıyınce ne guzel gecmemek rıske atmayım en guzelı

Son düzenleme:

adetin geçmeden içtiğin hiçbir ilacın zararı olmaz cnm..merak etme..

Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasib etsin yumurta toplandıktan sonra çok ağrı oluryormu bileniniz varmı kızlar?

hayır olmuyo cnm ben de tüp bebek yaptırdım..genel anestezi almak istemezsen lokal iste en azından genelin sıkıntılarını yaşamazsın çok rahat oluyor..hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Kimsenin cevap verdiği yok
Yazmıyorum daha da topige...

cnm küsme ya kimsenin yazmama sebebi görmemiş olmasıdır bence çünkü yeri geliyo sayfa birden o kadar uçuyo ki geçmişi okuyamadan son sayfaya baktığımız oluyo yani benim öyle yaptığım oluyo..söyle bakalım şimdi ne sormuştun cnm...

kızlar pazar günü çok şiddetli ağrılarım oldu ağrılarla birlikte adet kanamasına benzer bir kanamam oldu eşim ısrarla doktoru arayalım dedi ama ben aramak istemedim. dün akşam doktora gittim ultrasonla baktı rahim içi tertemiz şuan hiçbir iz kalmamış dedi sonra alttan muayene etmek istedi kanamam olduğunu söyledim tarif ettim kanamanı görmem lazım dedi muayene etti. meğer benim adet kanı gibi dediğim kan içimde kalan son parçaları temizlemiş şuan hiç gebelik yaşamamış gibi tertemizsin açıkçası bu kadar çabuk toparlanacağını sanmıyordum hem narkoz bayıltmadı hemde bu kadar çabuk temizlendin sabrına ve dayanıklılığına hayran kaldım dedi.
normal hayatına dönmüşsün bile yakında ağrılarında tamamen geçecek ve sen yine normal yaşantına devam edeceksin dedi

neyse sonra son kez kan alalım betaya bakalım yarın tekrar konuşalım dedi. az önce aradım beta 72 ye düşmüş çok keskin düşüş olmuş maşallah bu çok iyi bir gelişme dedi. bu akşam ve önümüzdeki günlerde gitmeme gerek kalmamış sadece haftaya p.tesi günü tekrar muayeneye çağıracakmış. ne olur ne olmaz diye son kez kontrol ederim dedi. bu arada pataloji sonucum geldi ama tıp terimlerinden bişey anlamadığım için sadece okuduğum tanı kısmı oldu ordada ektopik gebelik yazıyor

eve 1 haftadır bakamıyorum paso yatıyorum bugün bu haberlerden sonra kendime geldim silkelendim temizlik yapacağım az sonra malum bomba düşmüş gibi köpek bağlasanız durmaz şuan

hepinizi seviyorum temizlikleri bitireyim hemen zıplarım tekrar.

öpüldünüz sistırslarım

canım gozumuz aydın :)
rabbım agrılarınıda alsın bır an once senden
yenı calısmalar ıcın bırsey sordunmu?

optum kolay gelsın

canımya çok sevindim herşeyin normal olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…