- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.661
hamile arkadaslar sıze bır sorum var
ben gecen gun avm ye gırerken xraydan gectım kocam bı guzel zılgıtladı benı zararlıyımıs
duydunuz mu daha once varmı boyle bırsey
hamile arkadaslar sıze bır sorum var
ben gecen gun avm ye gırerken xraydan gectım kocam bı guzel zılgıtladı benı zararlıyımıs
duydunuz mu daha once varmı boyle bırsey
pozitifffffff cnmmmm
ben duydum canımm hatta bi akrabamız röntgen çekilen bi odada bulunmuş hamileyken ordada ışınlar varya kendi çektirmediği halde odada oldğu için bebeğinin parmakları yapışık doğdu xrayide duydum ama tam bilemiyorum onu dikkat etmelisin artıık :)
ben bir şey yapmıyor diye biliyorum...öyle okumuştum.
ben bir şey yapmıyor diye biliyorum...öyle okumuştum.
ay deme oyle en ıyısı ben bıdha dıkkat edeyım nelerden uzak durucam bılemıyorum :S
sayemde yarım saat beklemekten kurtuldunn
ohh çok güzl bi habeer değerin kaç cicimmm ?
ben demeyince değişiyomu allah iyiliğini versinn :):) dikkat et araştır internetten canımmmm :)
nesdoşşş nerdesinn yaaaaa:|
bakıyorum ama o kadar cok detay var kı
kuzucum hastaydım 1 haftadır raporluydum...başıma gelenleri bi anlatsam inanamazsın....
nesdoşşş nerdesinn yaaaaa:|
onda bir yanlışlık var canım kist agrı yapar normaldede acillik olmak için kanamada gerek benim başımda ondan biliyorum sen uzmana görün canım
karar verdim gidicem mart daki maaşla 15 den sonra am şimdi nasıl adet olcam ben yaaa
sizleri tanımıyorum ama siteyi uzun zamandır takip ediyorumhalıt fırat erdende tü bebege başladık ve yarın yumurta toplanıcak çok korkuyorum dualarınızı eksık etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?