- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.701
6 adet hamilelik testim 20 adet ovu testim geldii... heveslendim dur gidem ir hamilelik testi yapam gelim akşam resmini atarım
canım ozmana kdar adet olmazsan adet söktürücü veriri doktor
allah yardımcın olsun inşallah tutar bebişlerini kucaguına alın ikiz olur inş
kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı
kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı
nesrin ablam kullandım zaten gtarlusal bitti perşembe günü ama hala olmadım ne yapmam lazım ki
nasıl yaaa
suppper hamılesın demek kı
gebelık testı yaptın demı
ovulasyon degıl demı
ayyy superrr cok sevındımyaa
4 gün öncesinden belirgin ikinci çizgi ölemii ayy ne güzell
bitikten sonra kaç gün içinde olursun diye bişey demedimi doktorun
kız hamişmisin yoksam
bitikten sonra kaç gün içinde olursun diye bişey demedimi doktorun
kız hamişmisin yoksam
burdaki herkese gösterdim testi pozitif diyorlar ay nasıl ağlıyorum salya sümükk iş yerinde...
evett aynen çift çizgiii inanamadım bayan bi müşteri vardı onada gösterdim pozitif diyorlar yarın kan testine gitcesss...
ayyy inanamıyorum kızz
kızlar dayanamadım elim ayağım titriyor kan testine gidiyorum 10 dk içinde çıkcaz...
ianan kız hamilesin belirgin çıkmışburdaki herkese gösterdim testi pozitif diyorlar ay nasıl ağlıyorum salya sümükk iş yerinde...
evett aynen çift çizgiii inanamadım bayan bi müşteri vardı onada gösterdim pozitif diyorlar yarın kan testine gitcesss...
ayy canım benim çok sevindimyaa
ayyy inanamıyorum kızz
en gec 10 gn içinde dedi ... ben gecen ay da kullandım ilaç btti hemen olmustum ertesi gn adet
gayette belırgın ha
erken olmsutur belkı bu ay
ay cok sevındım ya
acayip heyecanlıyım kızlar elim ayağıma dolanıyo birşeyler deyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?