HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ınsallah cnm hayırlısı ıle kalp atısınıda duyarsınız
mıde bulantıları sanırım normal ama keske olmasa
en hafıf sekılde atlatman dılegıyle cnm
dıkkat et kendıne

bitti canımm zatenn çok saoll :)
ya ne biliym doktor bütün ilaçlar bebeğe zarar verir demiştii ama zaten özserin dediği gibi döllenme aşamasındadır daha :)

ay hadı ınsallah allah soyletıyor olsun :)

doğru söylüyorsun şubat ayının yarısını hamilelik belirtisi arayarak ,diğer yarısınıda neden olmuyoru araştırarak geçirdim :)
umarım gelirler hemen de kafayı yemeyiz :)

sistırslarım günaydııııınnnnn tünaydııııınnn

çok güzel gelişmelerim var maşallah

dün akşam son kan tehlilim yapıldı inşallah. doktor çok güzel haberler verdi inşallah bugün test sonucundan sonra da güzel haberler devam eder. şimdi çıkmam lazım saat 2 de test sonucumu alıyorum dua edin bana. gelince herşeyi uzuuuuunn uzun anlatırım.

öpüldünüz güzel meleklerim

doğru söylüyorsun şubat ayının yarısını hamilelik belirtisi arayarak ,diğer yarısınıda neden olmuyoru araştırarak geçirdim :)
umarım gelirler hemen de kafayı yemeyiz :)

aynennnn yaaaaa bide herkes soruyo,söylüyo hadi artık olsun sizinde diye..biz de istiyoruz heralde napalım yani...en son birini terslicem olmuyodur belki ne soruyosunuz bukadar diye..kayınvaldem bi yandan annem bi yandan en yakın arkadaşım da 2. ayında hamile kaldı...biz de kalalım artık nolur yaaa

bekllıyoruz bebıısım

ayyy kuzucuk üzülme,olacak inşallah..hem kime ne ki!
bende durumlar biraz farklı,bebek istediğimizi bildikleri için teselli modundalar ilk aylardan hemen olmaz diyorlar,bakalım ,bekliycez gelcekler bebeklerimiz

Günaydın kizlarrr. Bal çörek otuna başladım bu sabah, midem alt üst oldu yaa( bi de adetimin şiddeti arttı. Bu karışımın içini temizleme sokme etkisi var mi?
Bi de kızlar ne olur bilen bana özelden yazsın. Afedersiniz adette gelen pıhtı suda erirse kan değilse başka şey diye biri biseyler yazmıştı bilen var mi? Resmen sinir gibi pıhtı geliyor kan değil bu gelen((

canımmm kan verdinmiii ?

yazdıklarınızıı okuodum canım ya sayfalara yetişemiorum artk:))) yarım saaat önce verdm cnm bekliorm 1 buçukta öğrenicem arayıp.. dua edin banaaaaaaaaa sevincim kursağımda kalmasınnnnnn(( güsel haberler alırm inşallahhhh kızlar yaa... bde ben sabah aç karnına kan tahlilinden önce 1kere daha idrar testi yaptım farklı bi marka denedm. dünkü gbi koyu değildi ama belirdi 2. çizgi hemen... yarın adet tarihimdi buğün kahve rengi lekelenmelerim oldu.( olumsuz düşünmek istemiorum yaaa.... inşallah bebeğim benmledrrr... dün halimi görseydn gizemcim aptal gbydim kafam durdu sevnmenn nasıl bişi olduunu unuttum:)))

ohoooo hamişşsin işte canikommm yaaa ne kasıyosun kendiniii sinirlendirme benii :| ya okula gitmem gerek ara şimdi çıkmıştır sonuç öğrenmeden çıkmak istemiyorum evdenn

ınsallah guzel haberler gelecek cnm son yarım saat ogrenır ogrenmez yaz bızlere de
optum

hamile arkadaslar sıze bır sorum var
ben gecen gun avm ye gırerken xraydan gectım kocam bı guzel zılgıtladı benı zararlıyımıs
duydunuz mu daha once varmı boyle bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…