- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.641
Ooo Super Haber, Ins. kan degeride normal cikar hersey yolundadir.. :)))
Kizlar bende iyim cok sukur hic bir sikintim derdim yok. Bu sabah 1 de uyandim yataktan zor yetistim lavobaya. O kadar cok kustum ki burnumdan cikti sanki. Ilk kez oldu ama sabah kalktigimda bulantim falan yoktu, yorgun hissediyorum biraz sadece. Yarin sabah yabancilar polisinde randevum var sonra ise donmicem dinlenirim evde. Ins. bebisim iyidir ne agrim var ne sizim ne bulantim , lekelenmemde yok. Ayin 14'u doktor kontrolum var yine Allah izin verirse bebegimizin kalkp atisini duymaya gidicez esimle :)))
Hayatim hayirlisi olsun, ama ilaclarini birakmasaydin keske once annenin sagligi, bebisinede gecmesin mikroplar.. Ama merak etme bisi olmamistir, Allah'im isterse nelere ragmen bebisleri gonderiyor annelerine.. Kendine dikkat et bittimi tasinma isin? Birde yerlestircem diye yorma kendini dinlen yavas yavas olur ev isleri.. :) 2 haftaya cikar ins. guzel sonuclarin ...
suanda hala o canım bır bebek degıl yumurta ve sperm ve dollenmelerı uzun suruyor buyuk olasılıkla bırsey olmaz dıye dusunuyorum :S
ama tabı takdır Allahın
bide dün kayınvalidem kahve falı baktırmış teyzesine ve böyle bişey yok kadının her dediği çıktı bugüne kadar caminin arkasında merkezde dükkan aççaksıınız demişti üstünden 8 ay geçti mağaza açıldı caminin arkasında.bi kadına eşinmi birisi ölcek aileden demiş 3 gün geçmiş kadının eşi ölmüş falan kadın biliyo yani.neyse dün kayınvalideme senin gelin hamilemi sizemi söylemiyo bebek var demiş
walla canım ben sigara hiç içmiyorum ama eşim içiyor,arada alkol de kullanıyor ne bilim ben yeni dr a göründüm hiçbi sorun çıkmadı çok şükür artık aklıma bu tarz şeyler gelmeye başladı neden arıyoruz ya hani :26:
doğru söylüyorsun şubat ayının yarısını hamilelik belirtisi arayarak ,diğer yarısınıda neden olmuyoru araştırarak geçirdim :)
umarım gelirler hemen de kafayı yemeyiz :)
sistırslarım günaydııııınnnnn tünaydııııınnn
çok güzel gelişmelerim var maşallah
dün akşam son kan tehlilim yapıldı inşallah. doktor çok güzel haberler verdi inşallah bugün test sonucundan sonra da güzel haberler devam eder. şimdi çıkmam lazım saat 2 de test sonucumu alıyorum dua edin bana. gelince herşeyi uzuuuuunn uzun anlatırım.
öpüldünüz güzel meleklerim
aynennnn yaaaaabide herkes soruyo,söylüyo hadi artık olsun sizinde diye..biz de istiyoruz heralde napalım yani...en son birini terslicem olmuyodur belki ne soruyosunuz bukadar diye..kayınvaldem bi yandan annem bi yandan en yakın arkadaşım da 2. ayında hamile kaldı...biz de kalalım artık nolur yaaa
canımmm kan verdinmiii ?
yazdıklarınızıı okuodum canım ya sayfalara yetişemiorum artk:))) yarım saaat önce verdm cnm bekliorm 1 buçukta öğrenicem arayıp.. dua edin banaaaaaaaaasevincim kursağımda kalmasınnnnnn (( güsel haberler alırm inşallahhhh kızlar yaa... bde ben sabah aç karnına kan tahlilinden önce 1kere daha idrar testi yaptım farklı bi marka denedm. dünkü gbi koyu değildi ama belirdi 2. çizgi hemen... yarın adet tarihimdi buğün kahve rengi lekelenmelerim oldu. ( olumsuz düşünmek istemiorum yaaa.... inşallah bebeğim benmledrrr... dün halimi görseydn gizemcim aptal gbydim kafam durdu sevnmenn nasıl bişi olduunu unuttum:)))
yazdıklarınızıı okuodum canım ya sayfalara yetişemiorum artk:))) yarım saaat önce verdm cnm bekliorm 1 buçukta öğrenicem arayıp.. dua edin banaaaaaaaaasevincim kursağımda kalmasınnnnnn (( güsel haberler alırm inşallahhhh kızlar yaa... bde ben sabah aç karnına kan tahlilinden önce 1kere daha idrar testi yaptım farklı bi marka denedm. dünkü gbi koyu değildi ama belirdi 2. çizgi hemen... yarın adet tarihimdi buğün kahve rengi lekelenmelerim oldu. ( olumsuz düşünmek istemiorum yaaa.... inşallah bebeğim benmledrrr... dün halimi görseydn gizemcim aptal gbydim kafam durdu sevnmenn nasıl bişi olduunu unuttum:)))
ohoooo hamişşsin işte canikommm yaaa ne kasıyosun kendiniii sinirlendirme benii :| ya okula gitmem gerek ara şimdi çıkmıştır sonuç öğrenmeden çıkmak istemiyorum evdenn
tamm arıorm bekle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?