HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay ben yınede uzak durım demın gızem zararlı dedı emın olamadıgım ıcın en guzelı uzak duramak

Canim kesinlikle uzak dur sakin gecme ben havaalaninda calisiyodum yakin zamanda hamile olan x-rayden gecmeyen bayanlari guvenlik kendi arardi asla gecirmezlerdi x-rayden sakin gecme bi daha:))

Canim kesinlikle uzak dur sakin gecme ben havaalaninda calisiyodum yakin zamanda hamile olan x-rayden gecmeyen bayanlari guvenlik kendi arardi asla gecirmezlerdi x-rayden sakin gecme bi daha:))

evet cnm gecmeme kararı aldımkesınlıkle
zararı olsun olmasın aklımda kalacagına hem demı ama ıcım rahat olur

Canim cok sevindim cok:))sen bu azimle nisanda yeniden bizee kizlarr test yaptim cift cizgi cikti diye geliceksin bak soylemedi deme:)))

kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı

Ayyy cok sevindimm yaaa super bi haber buuu tebrik ederim canim benim masallah topigimizee yaaa masallahh gunden gune articak iste boyle artik gunde tek hamis haberi yok en az 2 :))

Nerdesin kuzumm yaa hadi gelde anlat azcik gece soyleyince esin ne yapti kan degerin kac cikti keseyi gormeye ne zaman gidiceksin kactin gittin hemen:)))

kızlar aklıam geldı ben son 2 aydır kola ıcmıyordum
kolada dogum kontrol hapı etkısı varmıs
aklıma yenı geldı yazım dedım

bence o kesın hastaneye gıttı belkı gorurum dıe ınsallahda gormustur

Bencede:))insallah gorurde gelir gormeyince insanda bi burukluk surekli bi merak insallah hersey yolundadir diye stres oluyo yani sende de oyle mi ben bi yandan cok mutluyum bi yandan da insallah kan degerlerim artiyodur stresi var valla bi hamilelik testi alip yapsam mi diye bile dusunuyorum kopkoyu olucakmi cok merak ediyorum:)))

kızlar bi el atın ya. bende şu ovulasyon testlerinden almaya karar verdim. ama hangisi iyidir. kesin sonuç verir ya bilmiyorum. kullanan bilgisi olan beni bir aydınlatabilirmi. bu konuda biraz cahilimde. araştırmadığım bi bu vardı onuda yapayım tam olsun dedim hee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…