- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.741
yapma yapma bal gibi hamilesin :))) hayırlı olsun canııımmmm
ay ben yınede uzak durım demın gızem zararlı dedı emın olamadıgım ıcın en guzelı uzak duramak
Canim kesinlikle uzak dur sakin gecme ben havaalaninda calisiyodum yakin zamanda hamile olan x-rayden gecmeyen bayanlari guvenlik kendi arardi asla gecirmezlerdi x-rayden sakin gecme bi daha:))
kızlar pazar günü çok şiddetli ağrılarım oldu ağrılarla birlikte adet kanamasına benzer bir kanamam oldu eşim ısrarla doktoru arayalım dedi ama ben aramak istemedim. dün akşam doktora gittim ultrasonla baktı rahim içi tertemiz şuan hiçbir iz kalmamış dedi sonra alttan muayene etmek istedi kanamam olduğunu söyledim tarif ettim kanamanı görmem lazım dedi muayene etti. meğer benim adet kanı gibi dediğim kan içimde kalan son parçaları temizlemiş şuan hiç gebelik yaşamamış gibi tertemizsin açıkçası bu kadar çabuk toparlanacağını sanmıyordum hem narkoz bayıltmadı hemde bu kadar çabuk temizlendin sabrına ve dayanıklılığına hayran kaldım dedi.
normal hayatına dönmüşsün bile yakında ağrılarında tamamen geçecek ve sen yine normal yaşantına devam edeceksin dedi
neyse sonra son kez kan alalım betaya bakalım yarın tekrar konuşalım dedi. az önce aradım beta 72 ye düşmüş çok keskin düşüş olmuş maşallah bu çok iyi bir gelişme dedi. bu akşam ve önümüzdeki günlerde gitmeme gerek kalmamış sadece haftaya p.tesi günü tekrar muayeneye çağıracakmış. ne olur ne olmaz diye son kez kontrol ederim dedi. bu arada pataloji sonucum geldi ama tıp terimlerinden bişey anlamadığım için sadece okuduğum tanı kısmı oldu ordada ektopik gebelik yazıyor
eve 1 haftadır bakamıyorum paso yatıyorum bugün bu haberlerden sonra kendime geldim silkelendim temizlik yapacağım az sonra malum bomba düşmüş gibi köpek bağlasanız durmaz şuan
hepinizi seviyorum temizlikleri bitireyim hemen zıplarım tekrar.
öpüldünüz sistırslarım
evet cnm gecmeme kararı aldımkesınlıkle
zararı olsun olmasın aklımda kalacagına hem demı ama ıcım rahat olur
kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı
canim hayirli olsun ins sevincin gun gectikce kan degerib gibi aratarak devan eder saglicakla kucagina alirsin ins canim gectigin asamalari anlatirmisin zahmet olmazsa
yahu beni eklememissiniz listeye haaa batim 8 mart 16 Aylik evliyim :)
gözün aydın tatlım darısı hayırlısıyla başımıza inş canım yaa sen iğne mi oldun bana biraz anlatırmısın lütfenn
Nerdesin kuzumm yaa hadi gelde anlat azcik gece soyleyince esin ne yapti kan degerin kac cikti keseyi gormeye ne zaman gidiceksin kactin gittin hemen:)))
bence o kesın hastaneye gıttı belkı gorurum dıe ınsallahda gormustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?