HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

esin bilmiyor demi daha nasıl soylıceksın

kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı

anaa bi okula gittim geldim neye uğradığımı şaşırdımmm neden beni beklemedin yaaaaa uuf
Canımmmm çok sevindim cidden yaa ne güzel bi gün oldu böyle sana tamamen süpriz oldu aslında hazırlık yapıyoduk marta ahhah
tebrik ederimmmmm canımmmm beniiiimm:)

niye sormayasın canım benim. soracaksın tabiki. bence hiç düşünme sor. doktorda ona göre tedavini hazırlar bence

Tebrik ederim canimm dualarimiz seninle tabikii bakalim kac haftalikmis melegin yarin haberlerini bekliyoruzz:))kocise nasil soyliceksin asil simdi onu anlat sennn:))))

esin bilmiyor demi daha nasıl soylıceksın

hepiniz benim uğur meleklerimsinizzz hepinizi çok seviyorum her amin diyen arkadaşıma benden 1000 katı amin... allahım rabbim en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin hepiniz için dua edicem arkadaşlar rabbim ol derse oluyormuş bu ay kesinlikle beklemiyordum....

test sonucu ve hamilelik testi zarfın içinde... onu güzelce paketlicem ve süpriz yapıcam akşam bir işi varmış eşimin onu halledip geldikten sonra tabi dayanabilirsem..

ay cok gec kalmasa dokuz dogurusun gelmeden
artık dıkkat et dınlen olur mu
yorma kendını

Ayyyy cok heyecanli yaa bence su etrafa soyleme kismi cok heyecanli ve guzel ozellikle esine ve annenlere hepsi agliyo genelde sevincten insani cok mutlu ediyolar:))bekliyoruz tepkisini bizede anlat mutlaka:)))

kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı

canım nasıl sevindim anlatamam, ay gözlerim doldu resmen, dualarınızı eksik etmeyin yarın guatr tedavisine başlayacağım 1ay dikkat etmem gerekiyor bebek için, rabbim kucagına almayıda nasibetsin

canım nasıl sevindim anlatamam, ay gözlerim doldu resmen, dualarınızı eksik etmeyin yarın guatr tedavisine başlayacağım 1ay dikkat etmem gerekiyor bebek için, rabbim kucagına almayıda nasibetsin

Amin canim insallah biran once tedavin biterde alirsin bebisinin haberini:)))dualarimizdasin biz hepimiz birbirimizin dualarindayiz bu bi gercek:)))

Tebrik ederim canim hayirli Ugurlu olsun bebisin :)))))))

ben demiştimmmmm:))) martın sonuna kalmaz listemiz hamişlerle dolar dieeee:))))))))))))))))

çok şükür rabbimeee aynen böle devam etsin inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

nazar nazar nazar

Son düzenleme:

tatlım hadi gözümüz aydın çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…