HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet cnm aynen oyle bız kımseye de soylemedık o yuzden ıcım ıcımı yıyor demın annem aradı ıste sacta yufka acarlar bızde ondan yapmıs dıor telefondan kokusu gelıormu gel ye dıyo bende dedım ben gelemem sız gelın oda bebek varsa alıp gelelım yoksa gelemem yorma benı dıyor sen gel dıyor :)
var dıyemıyorum :S

aynı sorular aklımda ne kadar arttı acaba ama cok sukur hıc lekelenme falan olmadı olsa kesın cok korkcam cunku
o yuzden bıraz ıcım rahat cok sukur

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kanda pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yarın kaç haftalık olduğu belli olacak.....

Canim ben hamile kaldigim ay kullandim laboquick markasi 20 ovu 6 hamilelik testi 20 liraydi ggdan:))gayet memnundum sadece 1 gun ikiside ayni koyulukta cizgi gordum diger gunlerde de hic bos cikmadi hep silik cizgi vardi bende ama o negatif demek zaten:))

canım gozumuz aydın :)
rabbım agrılarınıda alsın bır an once senden
yenı calısmalar ıcın bırsey sordunmu?

optum kolay gelsın

çok teşekkür ederim canım çok şükür artık herşey yoluna giriyor doktora çalışmaları soramadım yaa yanımda annem vardı bide tam telefonla konuşurken odaya babam girdi utandım soramadım muayenehaneye gitseydim keşke o zaman sorabilirdim ama olsun 1 hafta sonra soracağım onuda

canımya çok sevindim herşeyin normal olmasına

çok teşekkür ederim canım bekleyin martta geliyorum bende

kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı

yaaaaaaa beni neden beklemediiiiinnnn
aaayyyy şaka şaka bebeğim hayırlı olsun çok sevindim benimkilerde öyle çıkmıştı kesin hamilesin rabbim hayırlı gebelik versin sağlıkla al kucağına inşallah

Canim cok sevindim cok:))sen bu azimle nisanda yeniden bizee kizlarr test yaptim cift cizgi cikti diye geliceksin bak soylemedi deme:)))

inşallahhhhhh inşallah canım yaa adet olmayı bekliyorum şuan ve inşallah nisanda hamileyim diye çığlık atarak gelirim 16 şubatta ilk buraya zıplamıştım inşallah yine ilk buraya geleceğim

çoooooooookkk sevindimmmmm
hayırlı olsun hayatım rabbim sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin çok duygulandımmmm

ayyy bi ben kaldım bu ne yaaa özendim şimdi yine

Ben dayanamadim anneme falan soyledim ama tabii icim rahatsiz gece ruyama falan giriyo stresli oldugum icin dis gebelik oldugunu kimyasal oldugunu falan goruyorum cok okumakta iyi degil aslinda akisina biraktim hersey yolunda diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum bende de lekelenme olmadi hic benim de tesellim o insallah cmtesi goruruz bizde bebislerimizi yaa(

hayırlı olsun hayatım rabbim sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin çok duygulandımmmm

aa bi sen mi kaldııınnn biz burda neyiz anacım.. bizim de sadece göbeğimiz var inşallah onlar bebek oluceeekkk

teşekkür ettim canım. dediğin marka var bi de wondfo die bir marka. hangisini alyım karar veremedim. laboquick olur diyosan tamamdır.

cnmm tebrik edermmmm hayrlı uğurlu olsunnn:)) benmde kesnleştiii rabbm hayrlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsn inşallahhhhh:))

inşallah canım ben doktora sordum sımdı bız bu durumda kac haftalık dıyebılırz dıye (haftalıgını ogrenmek ıcın)
oda dırek bız bu durumu kımseye soylemeyı onermıyoruz en azından bı keseyı gorelım kalp atısını duyalım dedı
bu yuzden esımde bır hafta daha kalsın dedı cumartesı kese gorursek dıcem cnm
ay sorma ıcım ıcımı yıyor

saglıkla gorelım hayırlı haber alalım cnm amın

ozamaaaannnnn.. çalsın sazlar oynasınn kızlarrr hoppaaaa :118::118::118::118::118:

Son düzenleme:

canım cevap için yeni okudum ,bu sabah tekrar kan verdim hormonlar için ama yarın,çıkacakmış , bu doktora ilk defa gittim ama iyi bir doktora benziyor, yarın tam olarak belli olur nasıl biri olduğu ilgilenecekmi tam olarak ilgilenmeyecek mi :) ya acaba doktora söylesem mi bizbebek düsünüyorduk ama böyle bir durum olustu,tedavim ne kadar sürer diye sorsam mı? ne dersin?

ayyy canım benimki oğluş seninki kız olcak ondan böyle

şaka bir yana en kısa zamanda sende alıcaksın bebişiniiiiii dua et bana olurmuuuuu

nasıl bu kadar cabuk cıktı kız kac cıktı degerın

canım ben meraktan öleceğim için çok ısrar ettim gebelik varmı diye baktılarr pozitif çıktı.. değerim kaç haftalık olduğu yarın öğlene belli olacak...

çok dua edin bana olurmu yaaa... bir sorun çıkmasın nolurr okadar mutluyumkii neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum... orada kan alan kadınada gösterdim testi seninki 1 ayı geçkin herhalde acayip koyu çıkmış dedi...

Tebrik ederim canimm dualarimiz seninle tabikii bakalim kac haftalikmis melegin yarin haberlerini bekliyoruzz:))kocise nasil soyliceksin asil simdi onu anlat sennn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…