- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.761
Bencede:))insallah gorurde gelir gormeyince insanda bi burukluk surekli bi merak insallah hersey yolundadir diye stres oluyo yani sende de oyle mi ben bi yandan cok mutluyum bi yandan da insallah kan degerlerim artiyodur stresi var valla bi hamilelik testi alip yapsam mi diye bile dusunuyorum kopkoyu olucakmi cok merak ediyorum:)))
kızlar bi el atın ya. bende şu ovulasyon testlerinden almaya karar verdim. ama hangisi iyidir. kesin sonuç verir ya bilmiyorum. kullanan bilgisi olan beni bir aydınlatabilirmi. bu konuda biraz cahilimde. araştırmadığım bi bu vardı onuda yapayım tam olsun dedim hee:)))
canım gozumuz aydın :)
rabbım agrılarınıda alsın bır an once senden
yenı calısmalar ıcın bırsey sordunmu?
optum kolay gelsın
canımya çok sevindim herşeyin normal olmasına
kzıalrrr 2. çizgi baya belirginleşti ama 5 dk içinde koyulaştı bu nedemek şimdiiiii bisoluk un testi gibim çıktı
Canim cok sevindim cok:))sen bu azimle nisanda yeniden bizee kizlarr test yaptim cift cizgi cikti diye geliceksin bak soylemedi deme:)))
henüz çok küçük cnm 155 mi ne öle yazıodu:))) aynen cnm yarmm saatten kurtardn beni:))))sayemde yarım saat beklemekten kurtuldunn
ohh çok güzl bi habeer değerin kaç cicimmm ?
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kanda pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yarın kaç haftalık olduğu belli olacak.....
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kanda pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yarın kaç haftalık olduğu belli olacak.....
evet cnm aynen oyle bız kımseye de soylemedık o yuzden ıcım ıcımı yıyor demın annem aradı ıste sacta yufka acarlar bızde ondan yapmıs dıor telefondan kokusu gelıormu gel ye dıyo bende dedım ben gelemem sız gelın oda bebek varsa alıp gelelım yoksa gelemem yorma benı dıyor sen gel dıyor :)
var dıyemıyorum :S
aynı sorular aklımda ne kadar arttı acaba ama cok sukur hıc lekelenme falan olmadı olsa kesın cok korkcam cunku
o yuzden bıraz ıcım rahat cok sukur
çoooooooookkk sevindimmmmm
hayırlı olsun hayatım rabbim sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin çok duygulandımmmm
ayyy bi ben kaldım bu ne yaaa özendim şimdi yine
Canim ben hamile kaldigim ay kullandim laboquick markasi 20 ovu 6 hamilelik testi 20 liraydi ggdan:))gayet memnundum sadece 1 gun ikiside ayni koyulukta cizgi gordum diger gunlerde de hic bos cikmadi hep silik cizgi vardi bende ama o negatif demek zaten:))
Ben dayanamadim anneme falan soyledim ama tabii icim rahatsiz gece ruyama falan giriyo stresli oldugum icin dis gebelik oldugunu kimyasal oldugunu falan goruyorum cok okumakta iyi degil aslinda akisina biraktim hersey yolunda diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum bende de lekelenme olmadi hic benim de tesellim o insallah cmtesi goruruz bizde bebislerimizi yaa(
çok uzun sürmedi 2-3 aydı sanırım. ama herkesin tedavisi farklıdır belki seninki 1 ayda sonuçlanır bilemem. bunlara kafanı takma. doktoruna güveniyosan dediklerini harfiyen yap ve iyileştikten sonra bebişini kucağına alırsın canım. geç olsunda güç olmasın demişler atalarımız. herşeyin bir vakti zamanı var canım benim. benim nice tanıdıklarım var çocuğu olmaz denipte çocuğu olan. hatta kısılık raporu olan bile vardı hatırladım şimdi. biraz sabır herşey Allahtan unutma bunu. seni anlıyorum bi an önce olsun istiyosun ama bebek işi bir mucize. bu mucizeye yani senin mucizene tanık olmak için biraz zamana ihtiyaç var demekki. bu da bizim sınavımız canım benim.
teşekkür ettim canım. dediğin marka var bi de wondfo die bir marka. hangisini alyım karar veremedim. laboquick olur diyosan tamamdır.
çoooooooookkk sevindimmmmm
hayırlı olsun hayatım rabbim sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin çok duygulandımmmm
ayyy bi ben kaldım bu ne yaaa özendim şimdi yine
nasıl bu kadar cabuk cıktı kız kac cıktı degerın
ozamaaaannnnn.. çalsın sazlar oynasınn kızlarrr hoppaaaa:118::118::118::118::118:
saol canım ya benimde aklım burdaydı
kız nekadar dikkat edersen et olmuyo anam 2 gün çektiğimi ben bilirim kıvrandım resmen
ayyy canım benimki oğluş seninki kız olcak ondan böyle
şaka bir yana en kısa zamanda sende alıcaksın bebişiniiiiii dua et bana olurmuuuuu
canım ben meraktan öleceğim için çok ısrar ettim gebelik varmı diye baktılarr pozitif çıktı.. değerim kaç haftalık olduğu yarın öğlene belli olacak...
çok dua edin bana olurmu yaaa... bir sorun çıkmasın nolurr okadar mutluyumkii neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum... orada kan alan kadınada gösterdim testi seninki 1 ayı geçkin herhalde acayip koyu çıkmış dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?