- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.801
ayy 60 tl istiyorlar bir kan testine ohaaaaaa
nesroooşş sunshineKoysanaa topiğimize bakan aaa ne kadar uğurlu desiinnn hihiihii
son bir göbek daha atayım 3 hamilemize çıkıyorum canlariyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
evet cnm aynen oyle bız kımseye de soylemedık o yuzden ıcım ıcımı yıyor demın annem aradı ıste sacta yufka acarlar bızde ondan yapmıs dıor telefondan kokusu gelıormu gel ye dıyo bende dedım ben gelemem sız gelın oda bebek varsa alıp gelelım yoksa gelemem yorma benı dıyor sen gel dıyor :)
var dıyemıyorum :S
aynı sorular aklımda ne kadar arttı acaba ama cok sukur hıc lekelenme falan olmadı olsa kesın cok korkcam cunku
o yuzden bıraz ıcım rahat cok sukur
niye sormayasın canım benim. soracaksın tabiki. bence hiç düşünme sor. doktorda ona göre tedavini hazırlar bence
inşallah telaştan unutmam canım ,allahım oku oku bitiremedim sayfaları yaa :) ancak yetiştim cevaba
hepiniz benim uğur meleklerimsinizzz hepinizi çok seviyorum her amin diyen arkadaşıma benden 1000 katı amin... allahım rabbim en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin hepiniz için dua edicem arkadaşlar rabbim ol derse oluyormuş bu ay kesinlikle beklemiyordum....
test sonucu ve hamilelik testi zarfın içinde... onu güzelce paketlicem ve süpriz yapıcam akşam bir işi varmış eşimin onu halledip geldikten sonra tabi dayanabilirsem..
bende öyle oluyorum. çoğunu kaçırıyorum artık, vaktim olmayınca herkese yazamıyorum, yetişemiyom. biraz az yazın kıslar. bende ovulasyon testi sipariş ettim valla. düşün düşün işin içinden çıkamadım. bide bunu deneyim dedim bakalım.
kızlar aklıam geldı ben son 2 aydır kola ıcmıyordum
kolada dogum kontrol hapı etkısı varmıs
aklıma yenı geldı yazım dedım
Canim ben hamile kaldigim ay kullandim laboquick markasi 20 ovu 6 hamilelik testi 20 liraydi ggdan:))gayet memnundum sadece 1 gun ikiside ayni koyulukta cizgi gordum diger gunlerde de hic bos cikmadi hep silik cizgi vardi bende ama o negatif demek zaten:))
ya daha geçen kocişinle kavga edip bebiş yapmıycammm artık ben diye trip atan sen değil miydin?şaka gibisin valla.demek kavga işe yaramış.spermenler hiddetinden korkup doğru yolu bulmuşş.çoookkkkkkkkk sevindim tatlım.sürpriz oldu seninki.bizimki de böle beklemeden oluverseee.ummadığımız anda,kolayca.allah tamamına erdirsin canım.yaptığın özel bişey varsa bize yaz.
Ikisi ayni buyuklukte mi olacak. ben yaptim simdi ikinci baya koyu ama ayni kalinlikta degil ne bu simdi
kızlar ben geldim bikaç gündür yoktum bugun hastalandım saholsun benim adet hiç şaşmaz ama şunu fark ettim her ay buay da olmıycak tutumadı dyom olmuyo bu ay oyle demicem olucak ya mart benim ayım olacak inş hamiş olucam eşim tedavi görüyo inş aşılamaya gerek kalmadan yapacam bu ayı bişey sorcam benim adetim 29 günde biir ozamn adetin kaçıncı günü ben 13 15 17 dye biliyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?