HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aşklarııımmm ben eve geçiyorum okuldan direk kayınvalideme geldim internet için kadında onu görmeye geliyorum sanıyo bi bilse internet için geldiğimi
yemek yapiyim yine gelicem burayaa :)

bende çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere.. nesrincim sana da iyi akşamlar canım dinlen kendini yorma.. hepinizi öpüyorumm

canım ben meraktan öleceğim için çok ısrar ettim gebelik varmı diye baktılarr pozitif çıktı.. değerim kaç haftalık olduğu yarın öğlene belli olacak...

çok dua edin bana olurmu yaaa... bir sorun çıkmasın nolurr okadar mutluyumkii neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum... orada kan alan kadınada gösterdim testi seninki 1 ayı geçkin herhalde acayip koyu çıkmış dedi...[/QUOTE]

canımmmmm tekrar tebrik ederimm,

Canim bizde ailelerimize soyledik, hatta anneaneme fln soylemicektim ama annem olmaz oyle sey herkese soyleyin ki bebeginde sevindiginizi hissetsin birakmasin annesini dedi.. Anneme uydum is yeri disindaki herkese soyledim valla :)))

inşallah telaştan unutmam canım ,allahım oku oku bitiremedim sayfaları yaa :) ancak yetiştim cevaba

bende öyle oluyorum. çoğunu kaçırıyorum artık, vaktim olmayınca herkese yazamıyorum, yetişemiyom. biraz az yazın kıslar. bende ovulasyon testi sipariş ettim valla. düşün düşün işin içinden çıkamadım. bide bunu deneyim dedim bakalım.

Canim Allah hayirli evlat nasip etsin, ins. kucagimizada aliriz bebislerimizi. Tebrik ederim, kendine cok dikkat et.. Valla kizlar boyle hamis haberleri sanki ben bir daha hamile kalmisim gibi seviniyorum o bekleyis zamanlarini dusundukce topigimiz ugurlu sirayla hepimizin saglikli bebisleri olucak Allah'in izniyle..

Ohhh hala gec kaldim ama olsun.. ohhhh ohhhhh Bebisimiz yolda :)))))))))

ya daha geçen kocişinle kavga edip bebiş yapmıycammm artık ben diye trip atan sen değil miydin?şaka gibisin valla.demek kavga işe yaramış.spermenler hiddetinden korkup doğru yolu bulmuşş.çoookkkkkkkkk sevindim tatlım.sürpriz oldu seninki.bizimki de böle beklemeden oluverseee.ummadığımız anda,kolayca.allah tamamına erdirsin canım.yaptığın özel bişey varsa bize yaz.

inşallah yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım benim

Ikisi ayni buyuklukte mi olacak. ben yaptim simdi ikinci baya koyu ama ayni kalinlikta degil ne bu simdi

kızlar ben geldim bikaç gündür yoktum bugun hastalandım saholsun benim adet hiç şaşmaz ama şunu fark ettim her ay buay da olmıycak tutumadı dyom olmuyo bu ay oyle demicem olucak ya mart benim ayım olacak inş hamiş olucam eşim tedavi görüyo inş aşılamaya gerek kalmadan yapacam bu ayı bişey sorcam benim adetim 29 günde biir ozamn adetin kaçıncı günü ben 13 15 17 dye biliyom ama

sunshine06 ALLAH tamamına erdirsin bizim gibi isteyenlerede tez zamanda nasip etsin:))

Ikisi ayni buyuklukte mi olacak. ben yaptim simdi ikinci baya koyu ama ayni kalinlikta degil ne bu simdi

Canim baya koyuysa bugun calisin siz yarin testi tekrar yap buyuk ihtimal ayni koyulukta olucak yine calisin ve diger gunde calisin 3 gece ust uste yanii 1 onceki ve 1 sonraki gunde onemli cunku kuzum sansin artar sonra da gelsin gobuse bebiss insaallaaahh:)))

İnsallah hicbiseye gerek kalmadan bebisin seni bekletmezde gelir canim sen adet bitiminden itibaren gunasiri calis bence canim yumurtlama zamanini da akintidan falan anlayabiliyosan o gunlerde daha yogun calisirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…