HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

en azından adamın bıraz olsun dusunmus ıste kar topu falan eglenmıssınız uzme kendını
sevgılıler gunu hem sıze aıt bırsey degılkı ınsan yıldonumunde beklıyor jestlerı ınsallah onda guzel bır plan ıle gelır

Kızlar gunaydınnnnnnn
Bugun test gunuuuu e artık 3 gun gectı yeter dımı,once ıdrar testı yapcam cıft cıgıyı gorursem hemen ken vermeye gıdecem bana dua edın mujdelı haberlerle geleyım sıze opuyorum

Günaydın canım

hadı bakalım guzel haberlerle beklıyoruz senı haberdar etmeyı unutma :)

anladım canım, geçmiş olsun. herkeste aynı etkiyi yapmıyor tabii... faydasından çok zararı olursa kullanmamak lazım o halde. ben de bir yandan olumsuz etkiler mi diye düşünüyor bir yandan da fayda görenleri okudukça hayır devam etmeliyim diyorum. şifa olur inş.

aynen ufak bir sorun varsa niye bekleyeyim bir yıl

20 haftalıktı kalbi durdu. sonra üç ay korundum dr kontrolde normal dedi ama olmadı üç aydır. yumurta takibi için gitsem mi diye düşünüyodum şimdi ovulasyon testi siparş verdim onu deneyim bide.

ayyy canım başın sağolsun (( çok üzüldüm Rabbim tüm hamileleri ve bebekleri korusun

gözyaşıperisiiiii kız ne üzülüyon hiç olmassa bir gül almış gelmiş sen bide benim öküzün yaptıklarını duysan... haline şükrettt kız

KK nın en hızlı ilerleyen topiği bu olsa gerek günaydın kısslaaarrr :126:

günydın canım

yok bu hafta sonu başlayacam adete kadar kullanacam zaten kist için adete 7 gün kala başlanıyor inat ettim 2 ay deneyecem

evt kotu olmus ve sana hak verıyorum sanırım kotu bır anına denk geldı belkı gunu kotu gecmıstır belkı de baska bırseye canı sıkkınmıstır senden cıkmıs acısı
yada o bırsey almadıysa kendını kotu hıssedıp sana sarmıs bellıkı ama uzme kendını sen anlar kesın hatasını

20 haftalıktı kalbi durdu. sonra üç ay korundum dr kontrolde normal dedi ama olmadı üç aydır. yumurta takibi için gitsem mi diye düşünüyodum şimdi ovulasyon testi siparş verdim onu deneyim bide.

ay canım geçmiş olsun, Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin sana. nasibinde yokmuş dünyaya gelmek, bunlar imtihan içindir. sabırlı ol, bak ne güzel demek ki gebe kalabiliyorsun. bünyen belki biraz dinleniyordur. olacak inş. ben inanıyorum. daha 3 aydır uğraşıyorsun hiçbir şeye takma kafanı bence, akışına bırak bak kısa sürede bize müjdeyi vereceksin, bu haberden sonra daha ümitliyim senin adına.

kızlar sevgililer günü de neki? amaaannn dün eşim yemeğe çıkalım dedi.. ben de gel eve dua edelim dedim..yasin okudum namazımı kıldım dua ettim.. beraber kuran okuduk en güzel sevgililer günü böyle kutlanır.. bize her zaman sevgililer günü :))) dimi ama.. üzülmeyelim boşunaa

daha öncesinde hemen hamile kalamamıştım ama ara ara korunup bırakıyodum beş buçuk yıllık evliyim üç yıl korundum iki yılda üç beş ay korundum sonra bıraktım fln beklemediğim bi zamanda olmuştu

inşallah diyorum canım oda triplerde bir görsen ne günaydın dio servisten inerken suratıoma bakmadan görüşürüz diye birde utanmadan... bende hiç bişi demedim direk yoluma devam ettim.. bunu ödeyecek düşündükçe sinirleniyorum boğazım düyümleniyorr ağlayıp duruyorum öküzz öküzz öküzzz:113:

hmm o zaman başka canım, ben de sandım ki 3 aydır istiyorsunuz, istediğin ay hamile kaldın, sonra olumsuz durumu yaşadın ardından olmadı sandım. o zaman doktora git bence, eminim sorunun yoktur, gebe kalabildiğine göre. en azından için rahatlamış olur. stres en büyük etken zaten. sen yine de rahat ol. ben hiç tatmadım o duyguyu, bazen hiç olmayacak gibi geliyor. hani kimyasal gebelik yaşayanlar filan oluyor. ama yine de dua edip elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz, verecek olan Allah neticede...

Canım cok uzuldum ınsallah en kısa zamanda saglıkla kucagınıza bır cocuk alabılırsınız

kısacası harika geçirmişsiniz :) bayıldımmm... Allah size bebeğinize hayırlı, sağlıklı bir ömür versinnn

Allah kabul etsın canım tabı ole en guzelı yaradana ask

:) dün bi tane video seyrettım seyrette gul :)
Anlamaz o öküz yaz çıkar zaten izle eminim keyfin yerine gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…