- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
hayr olsun, düşük filan mı yaptın?
ne sevgililer gunuydu amaben kocise bir guzel surpriz yapmistim gece 12 den sonra mumlar falan..bir de balonlarin icine not yazdigimm kagitlari atip sisirdim.patlatinca notlari okudu.kalpli cikolatalar.benim ÖKÜZÜM isten elinde bir tane gulle geldi.bir tane de anasina almis.ÖKÜZÜM. bir de birlikte ilk sevgililer gunumzdu.aksam buyuk gorumceyle kucuk gorumceye gittik.kar yagiyor burda kar topu oynadim ablayla.hih ne sevgililer gunu ama
Kızlar gunaydınnnnnnn
Bugun test gunuuuu e artık 3 gun gectı yeter dımı,once ıdrar testı yapcam cıft cıgıyı gorursem hemen ken vermeye gıdecem bana dua edın mujdelı haberlerle geleyım sıze opuyorum
ya şöyle deyim ben birr başladım ilyihap oldum ama ondan öncesinde ara lekelenmelerim oldu sonra doktorum ialç yazdı iltihap için kullandım soganı bıraktım zaten tek 2 hgün kullandım ilkinde bıraktım ilaçları kullandım düzeldi.sonra yine ara kanmalar sancıdan doktora gittim kist var dedi daha 15 gün oldu diyelim.sonra 3 gün önce kullandım kullandıgımın ertesi gün yanma orda idrarda şimdi yine ilaç kullanıyorum
o doktorlar çok akıllıya zaten.. gidiyosun bi sorunmu vaz baktırmaya geldim die daha erken diyoorlar bizde biliyoruz erken olduğunu sorun varsa çözümlensin işte bide onun için mi zaman kaybetces... iyi doktor çok nadir bulunuyorr
20 haftalıktı kalbi durdu. sonra üç ay korundum dr kontrolde normal dedi ama olmadı üç aydır. yumurta takibi için gitsem mi diye düşünüyodum şimdi ovulasyon testi siparş verdim onu deneyim bide.
KK nın en hızlı ilerleyen topiği bu olsa gerekgünaydın kısslaaarrr :126:
anladım canım, geçmiş olsun. herkeste aynı etkiyi yapmıyor tabii... faydasından çok zararı olursa kullanmamak lazım o halde. ben de bir yandan olumsuz etkiler mi diye düşünüyor bir yandan da fayda görenleri okudukça hayır devam etmeliyim diyorum. şifa olur inş.
dengesiz ki ne dengesizzz alır o çocuğuuu bu kez çok ciddiyim ne konuştuğunu bilmiyorrrr öküzzzz !!!
kız mala sevgililer günü çikolatası yaptırdım özel her çikolatanın üzerinde bir harf var seni seviyorum yazıyo onuda paketlediler falan neyse servisle gidiyoruz biz eve servis durağının oraya geldim elimdekine baktı direk insanların içinde o ne lan elinde ki dedi sinirli bi şekilde bende yine alttan alarak güldüm sananeeeee dedim açtı ağzını yumdu gözünü... neyse serviste hiç konuşmadım ben eve gittik üzerini çıkarıyo bi yandan bana diyo düzgün konuş bana sanane deme falan bende asıl sen düzgün konuş gülerek söyledim onu bil farketmiyorsun dedim.. öküz hala saydırıyo bende öffff yeter yaa dedim sonra dediki kendine gel bi silkelerim dedi kendine gelirsin ona göre dedi o nasıl bi konuşma ilk önce benimle düzgün konuşmayı öğren dedim git başımdan dedim içeri geçtim... hala arkamdan geliyor devam ediyorr töbe haşaa allahın oğlu gelse seni elimden alamaz dedi hayvannn bende konuşmuyorum aklı sıra bana küsmüş öküzzz çokta şeyimdeydi ne yemek yaptım ne ütü kirli gömleği giydi defoldu gitti yok bundan sonra önce adam olacak konuşmayı öğrenecek...
işte olay bu kızlarr siz olsanız naparsınız bu durumda.....
20 haftalıktı kalbi durdu. sonra üç ay korundum dr kontrolde normal dedi ama olmadı üç aydır. yumurta takibi için gitsem mi diye düşünüyodum şimdi ovulasyon testi siparş verdim onu deneyim bide.
ayyy canım başın sağolsun(( çok üzüldüm Rabbim tüm hamileleri ve bebekleri korusun
ay canım geçmiş olsun, Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin sana. nasibinde yokmuş dünyaya gelmek, bunlar imtihan içindir. sabırlı ol, bak ne güzel demek ki gebe kalabiliyorsun. bünyen belki biraz dinleniyordur. olacak inş. ben inanıyorum. daha 3 aydır uğraşıyorsun hiçbir şeye takma kafanı bence, akışına bırak bak kısa sürede bize müjdeyi vereceksin, bu haberden sonra daha ümitliyim senin adına.
evt kotu olmus ve sana hak verıyorum sanırım kotu bır anına denk geldı belkı gunu kotu gecmıstır belkı de baska bırseye canı sıkkınmıstır senden cıkmıs acısı
yada o bırsey almadıysa kendını kotu hıssedıp sana sarmıs bellıkı ama uzme kendını sen anlar kesın hatasını
daha öncesinde hemen hamile kalamamıştım ama ara ara korunup bırakıyodum beş buçuk yıllık evliyim üç yıl korundum iki yılda üç beş ay korundum sonra bıraktım fln beklemediğim bi zamanda olmuştu
kısacası harika geçirmişsiniz :) bayıldımmm... Allah size bebeğinize hayırlı, sağlıklı bir ömür versinnnkızlar sevgililer günü de neki? amaaannn dün eşim yemeğe çıkalım dedi.. ben de gel eve dua edelim dedim..yasin okudum namazımı kıldım dua ettim.. beraber kuran okuduk en güzel sevgililer günü böyle kutlanır.. bize her zaman sevgililer günü :))) dimi ama.. üzülmeyelim boşunaa
kızlar sevgililer günü de neki? amaaannn dün eşim yemeğe çıkalım dedi.. ben de gel eve dua edelim dedim..yasin okudum namazımı kıldım dua ettim.. beraber kuran okuduk en güzel sevgililer günü böyle kutlanır.. bize her zaman sevgililer günü :))) dimi ama.. üzülmeyelim boşunaa
inşallah diyorum canım oda triplerde bir görsen ne günaydın dio servisten inerken suratıoma bakmadan görüşürüz diye birde utanmadan... bende hiç bişi demedim direk yoluma devam ettim.. bunu ödeyecek düşündükçe sinirleniyorum boğazım düyümleniyorr ağlayıp duruyorum öküzz öküzz öküzzz:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?