HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kısacası harika geçirmişsiniz :) bayıldımmm... Allah size bebeğinize hayırlı, sağlıklı bir ömür versinnn

amin canım Allah razı olsun herkese nasip eylesin Rabbim...

canım üzüldüm ya erkekler bazen böyle öküzleşebiliyor.. ben de çok yaşadım bunları... Rabbim bir melek nasip ederse sana inşallah eşin de düzelir... ben 3 buçuk yıl çektim kendi öküzümü de...sonra sonra düzeldi... sabıırrrr herşeye sabıırrrr

günaydın kızlaaarrr.. meğer ne çok yazmışsınız hepsini okuyamadım valla. :) nasılsınz bakalım.. nasıl geçti geceniz.. kavga edenlerinizde olmuş bizd o kavgalıların arasındaydık.. :) tam 2 saat ağladım bende sinirimden.. sonra düzeldik ama kocamın sinir saman alevidir. birden yakar kavurur. bende çok çabuk ağlayınca işler iyice zorlaşıyo tabi...

devlete gittim ultrasonla baktı normal dedi özele mi gitsem beni gereksiz tedavilere de itmesini istemiyorum ama oyalanmak ta istemiyorum. tam hasta da olamadı bu ay moralim bozuk yaaa....

günaydın,bal çörekotu tarçın karışımını nasıl kullanıyorsun anlatırmısın?

geçen ay daha bi özenli yapmıştım ama bu ay tam hazırlamadım daha,10 gün kullanılıyor cnm bu kür,12 yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı çörekotu, 10 çay kaşığı tarçın ; bunları karıştırıyorsun sonra adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah aç karnına akşamda yatmadan 1 tatlı kaşığı yiyorsun,geçen ay denedim yumurtladım ama bişey olmadı :) bu ay tekrarlıyorum bide doktorun bana inceden werdiği ilacıda kullanıyorum bu ay.umarım yarar sanada...

kızlar millet sevgililer günü diye bişi uydurmuş siz kavga ediyosunuz. bize hergün sevgililer günü diil mi kasmayın beylerinizi.

günaydın canımm ne oldu ne kavgası kız

ne var kızzz yazsanaa anacım yoksa söylediklerin normal regl belirtisi
göğüşlrim büyüdü damarlarım beli oluo bırde karardı uçları
cnm ben belirti arayan bir tip değilim evet telaşlıyım ama bu ay yada çok iştiorum ondan boleyımmm bilmiorum bilmiorum
aynen benimde tam hamilelik belirtileri oldu hemde 6 gün geçti ama psikolojikmiş olmadı

bende bakalım p.t şabahı ıdrarda bakıcam eger adet olmazşaam :44:

kızlar millet sevgililer günü diye bişi uydurmuş siz kavga ediyosunuz. bize hergün sevgililer günü diil mi kasmayın beylerinizi.

yahu sevgililer günüde neymiş yaw. ewliyiz biz böyle saçma bi günü düşünmekten daha önemli şeylerimiz var bizim.. üstelik kutlancak daha özel günler varken bu günde vakit harcanmaz diye düşünüyorum.. üstelik tatlım kavganın sevgililer günüyle ne alakası var anlamadım... İnsan her an kavga edebilir...

evet şekerim aynen öyle.. öküz öküz öküzzzzzz tek kelime ileeee... bu 2. oluyor bide ilk evlendiğimiz zaman demişti.. 3. ye mahal vermemem için diretmeliyim anlamalı yaniii kolay olmadığını...

kız özgeeeeeee izledim kızzz komikmiş ölee mal mal bakar diyo...

devlete gittim ultrasonla baktı normal dedi özele mi gitsem beni gereksiz tedavilere de itmesini istemiyorum ama oyalanmak ta istemiyorum. tam hasta da olamadı bu ay moralim bozuk yaaa....

vajinal ultrasonla baktıysa bir şey yoktur o zaman. niye bu kadar kasıyorsun kendini. insan acele ettikçe gecikiyor ben de senin gibiyim bakma böyle dediğime ama biraz sabretmeyi öğrenmeliyiz. inş. kısa sürede olumlu haberini alacağız. bence sen bu ay incir kürü yap, eşine de keçiboynuzu kürü... doğal yoldan olacak Allahın izniyle... ben çıkıyorum şimdi... misafirim gelecek. yine haberleşiriz.merakla bekliyorum olumlu haberlerinizi. dua edeli bol bol. Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
günaydın canımm ne oldu ne kavgası kız

amaann sorma nesrinim.. :) bir kıyafet başımıza neler açtı.. kazak giymiştim önüde kapalı yani açık değil onu ele aldı bi başladı. yok açıkta sen nasıl giyiyonda.. açıkta değil valla. içimde bide atlet var amele gibi o bile görünüyo ama o açık diyosa açıkmış. sonra ben temizlik yapıyodum bu sefer ona taktı kaç aydır yapmıyomuşum. saçmalama bi geçen hafta yapmadım dedim tabi sinirlendim ben ağladım hiç durmadan.. sonra bu iyi oldu. ama beni kırmış oldu.. sadece kıyafetime takmış konuyu saçma sapan uzatmış filn. aslında tüm siniri kıyafet içinmiş.. öle yani canım ama iyiyiz şimdi. kovaları bilirsin

Ben epey gulmustum ızleyın
Anamazzzz o öküzz :)
Nasıl isten diyo kadıncagız

evet şekerim aynen öyle.. öküz öküz öküzzzzzz tek kelime ileeee... bu 2. oluyor bide ilk evlendiğimiz zaman demişti.. 3. ye mahal vermemem için diretmeliyim anlamalı yaniii kolay olmadığını...

Canım erkekler hep öyle der...ama yemez!!!aynen bu konuyu sakinken konuş ama....kız ben neler yaşadım...ohoooo bu o kadar basit geliyorki bana... amaaann herşey gelip geçiyor be canım... sen Allah'a dua et hep aile huzuru için...ama her evlilikte var bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama ilk zamanlar olur bu... biz nerdeyse 4 yıllık evli olcaz.. eskiden bana kök söktürürdü burnumda getirirdi kaç kere boşancak olduk... ama zaman geçti ve şimdi ben bi çığrıyom kaçıyo herif herşeyin zamanı var canım sıkma canını

bilmemmi ayy

ayol ben de kovayım benim eşim başak... Kız erkekler öyle direk söylemezler eşim de kıskanır ama nedense başka şeylerle kavga çıkarır... Saflar yaaa erkekler çok saf kızlar aslında biraz akıllı olsak elimizde oynatcaz ama tecrübe lazım bize de

desteğin için teşekkür ederim tatlım... daha 8 aylık evliyim diyelim.. imzamda yazıyor zaten.. hiç kendimde değilim valla.. şurda vakit geçiriyorum güleyim diye ama yok yani..

desteğin için teşekkür ederim tatlım... daha 8 aylık evliyim diyelim.. imzamda yazıyor zaten.. hiç kendimde değilim valla.. şurda vakit geçiriyorum güleyim diye ama yok yani..

Canımmm üzme kendini kafanı dağıt....geçiyor gidiyor...daha çok yenisin... birkaç yıl geçmeden tanıyamazsınız birbirinizi.. la havle çek...gönlünü ferah tut ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…