HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok anacım bizimki yekten söledi biraz daha geçsin vakit bakalım.. daha 1seneyi doldurmadık dolduralım ben onu hallederim

canım soğan kürü nasıl oluyor bi anlatırmısınbenim düzenliydi 1 yıldır.. şimdi çocuk düşünmeye başlayınca kaymaya başladı son adetim 5 gün ertlenerek geldi

tamam canım tarifi gördüm. adetin başından başlayarak mı 7 gün sonra içilecek....

aynı şekilde bende depresif haldeyim .. bu ayın etkini atamadım daha.. bide benim 5 gün gecikmenin ardın adet oldum... ümitlenmiştim..

canım incir kürüne ne zaman başladın nasıl yaptın anlatabilir misin

Kızlar bu ay ne yaptığımı anlatıyorum size lütfen dikkatle okuyun:

öncelikle eşime keçiboynuzu kürü yaptım spermi hızlandırıyor ve sayısını çoğaltıyor..yarım litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 7-8 adet keçiboynuzunu ikiye üçe bölerek atın 3 dk. kaynatın ve ateşten indirin 20 dk. bekletin demlensin..sonra süzün ve aç karnına sabah ve yatarken de eşiniz iki kez olmak üzere içecek!!!

incir kürünü anlatıyorum: ben adetimin 2. günü başladım.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atın..(incirin üzerinde pudra varsa yıkamanız lazım) 20 dk. kaynatın.. ateşten indirin ve ılıyana kadar bekletin..sonraz süzün ve cam bir şişeye koyun. 3 e bölün her yemekten 15 dk. önce için...ben ilk 10 günden sonra ymurtanın çatlamasını da sağlamak için ilk 10 dk. kaynadıktan sonra 2-3 adet gevrek havucu ikiye üçe bölerek kaynayan incirin içine attım. toplam 20 dk. o şekilde kaynattım..çatlamasını kolaylaştırıyor...21 gün uygulanacak!!

ymurtlama testlerinden aldım internetten.. tam 15. gün benden bir damla kahve leke gelmiş.. saraçoğlu sitesine mail attım bana bu günü değerlendirin diye döndü.. ben de değerlendirdim testte de zaten çift çizgi çıkmıştı.. sonra aynı gün akşam tekrar test yaptım silik çizgi çıktı demekki o gün çatlamıştı.. çift ve silik çizgi çıkan iki gün boyunca ilişki oldu.. sabaha kadar yattım. sabah ezanında uyandım abdest aldım ve belime eczaneden aldığım yakılardan vurdum...sıcak yumurtanın kolay çatlamasına ve spermin kolaylıkla içine girmesine ve rahme tutunmaya yardımcı oluyormuş kayınvalidem ve anneme göre... özellike düşüklerden sonra kasık ve bellerine yapıştırıp hemen ertesi ay hamile kalmış annem de kayınvalidem de eskiler öyle yaparmış hep

bir de destek olsun diye bal tarçın çörek otu yedim arada.... ,
manevi olarak da bol bol yasin beş vakit namazdan sonra dua, cuma günleri ezan ve sela arası dua,meryem suresi okudum... Ve rabbim bana verdi meleğimi inşallah darısı sizlere kızlaarr

Son düzenleme:

Amin isteyen herkese nasip eder Allah inşallah.Arkadaslar sizede şey oluyor mu?Şu his şimdi arkadasımız anlatıyor ya dua ettiğini.Ben ister istemez şçyle düşünüyorum.Allahım bende dua ediyorum,gönülden istiyorum,kimsenin kötülüğünü isteyen biri değilim acaba hakkıyle mı dua edemiyorum yoksa haketmiyor muyum?Aslında biliyorum her şeyin zamanı var ve o zaman gelecek.

Bende soyle dusunuyorum canım
nasılkı dogacagmız zaman annemız babamız ve ne zaman olecegımız nasılkı bız dunyaya gelmeden bellı ıse bebeklerımız ıcınde gecerlı demekkı daha henuz onları zamanı gelmemıs aslında herseyın zamanı bellı ama bız bılemıyoruz sadece bır sır gıbı olan kaderı sırasıyla yasıyarak ogrenıyoruz

cnm bir dilek dilerken rabbine deki; allah'ım benim bu dileğim olursa şunu yapacağım de.. Ben dua ederken herkes için ettim sadece kendim için değil sadaka verdim bol bol.. Ve dedimki eğer bu ay meleğime kavuşursam 3 aç doyuracağım dedim.. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşimden 30 tl. Aldım ve bildiğim bir fakire verdim..3 kişilerdi zaten ailecek...birde hz.muhammed a.s. ı dile getirerek dua etmek gerek... Yani rabbim hz. Muhammed s.a.v. Aşkına yarattığın kainat aşkına bana dileğimi hayırlısı ile ver de.... Bu en güzel duadır. Bir de hamd ederek ve bağışlanma dileyerek duaya başlamak ve acele dua etmemek gerek...aklınızda bulunsun

kIZLAR MESELA ŞUAN SELA OKUNUYOR HAYDİ DUAYA VE DİLEKLERİNİZE DİLE GETİRMEYE!!!EN GÜZEL AN ŞUAN.. EZAN OKUNANA KADAR RABBE EL AÇIP YALVARIN...RABBİM KULUNUN DUASINI DUYMAK İSTERMİŞ O NEDENLE HEMEN VERMEZMİŞ DİLEĞİNİ.. SİZDE SESİNİZİ DUYURUN BEN DE KURAN OKUMAK VE DUA ETMEK İÇİN KISA BİR SÜRE AYRILIYORUM KIZLAR... SİZİN İÇİNDE DUA EDECEĞİM.. RABBİM DUALARINI KABUL EYLESİN

Agzına ve yüregine saglık canım
Allah kabul etsin

Teşekkürler elifnil.Yazdıkların çok doğru ve inan zaten ben asla bencil biri olmadım.Her zaman önce başkaları sonra kendim için dua ederim.Elimden geldiğince maddi manevi illa bir şeyin olmasına gerek yok yardım etmeye çalışırım.Peygamberimizi her zaman anarım.Demekki bir zamanı var.Derdi veren Allahın bir bildiği vardır.Demekki kapılar hemen kolayca açılmıyor.Sabır gerekiyor.Sonlarımız güzel olsun hepimizin.Allah evladı olanların evlatlarını onlara bağışlasın.Olmayanlara nasip etsin hep birlikte sağlıkla,huzurla yaşamayı nasip etsin.Herşeyin aynı anda istediğimiz gibi olması çok önemli.Bebek sevincimizi kendimizin,eşimizin ve ailelerimizin bir arada yaşaması.Yani önce bizlerin sağlığı sonrada bebiş .Pazartesi nasipse aşılamam var.Allah herkesede banada yardım etsin.

canım senn eşinde sperm problemi var mıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…