- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.841
Deme oyle simdi sinirlisin diye oyle geliyo tatlim sen sevdinde evlendin hayatini tek bir insanla gecirmeye onunla yemeye icmeye gezmeye karar verdin tam tersi nerde aksam orda sabah gezdigin ordan oraya savruldugun bi hayat da tercih edebilirdin ama sen erken olgunlastigin icin kendi evinin sorumlulugunu alabilicegini anladigin icin kendine guvendin evlendin iyi de yaptin bence sakin secimlerinden dolayi kendini suclama bende 23 yasinda evlendim artik evlenmek icin cok erken bi yas ama olsun kucuklugumden beri tek hayalim erken evlenmek aile olmakti onu da gerceklestirdim sen oncelikle ne istedigini iyice dusun bence neye karar vericeksin ona gore hayatina yon verirsin esinle de otur konus bence sakin sakin eminim ki problem neyse cozuceksinizdir:))
canım sakın bana kızma ama gencecıksın 20 yasında daha 5 aylık evlısın bırakda evlılıgı anla evını kocanı aılesını anla
ınankı sonra hepsını ozluceksın
gıtmek gormek ıstedıgın sehır ulke varsa gıt canın ıstedıgı ıcın kalk gıt ebesının nıkahında tatlı ye
bende nısan 9 da ıkı yıl olacak suna yuz de yuz ınandım 1 yılımızda bır kavga ettık valla dedım bıttı daha da olmaz falan sımdı devam ve ogrendım kı o kavga bızım olgunluk noktmaız mıs sımdı sınırlarımızı ole ıyı ogrendık kı durmamız gerekn yerlerı ogrendık
1 yıl olmadan ınsanın ıcınde bırıkıo bırkıo atamıor bı saglma kusmak gerekıo ınan bana
çok haklısın yaşıtlarım benden çok farklı bi hayat yaşıyo en azından nerde olduğum belli ne yaptığım belli diyede seviniyorum bi yandan.teşekkür ederim desteğin için gerçekvaten iyiki varsınızz..ben annemi 10 yaşımda kaybettim babam başkasıyla evlendi ben o evde mutlu değildim eşimlede liseden beri birlikteydik ben lisedeyken o ünv okuyodu yani.ben liseyi o ünv bitirdi nişanlandık benim ünv.ilk yılı bitincede evlenik işte..babamın 2.eşi farklı bi adındı olmazdı yani o evde bu kadar erken evlilik aklımda yoktu ama hayırlısı buymuş.ama annem hayatta olsaydı sanmıyorum 20li yaşların başında evliliği düşünebilceğimi :)
Ooooo valla sen anlatirken ben yoruldum cok is halletmissin canim simdi uzat ayagini da dinlenin bebisinle biraz:))nasil heyecanliyim anlatamam sevgilimle ilk kez bulusucakmisim gibi insallah gorurum:))insallah hepimiz goruruz en kisa zamanda bebislerimizi hamile olmayanlar testte olanlarda ultrasonda:))
neden kızıym aşkolsun benm konuşabldğim anlatabildiğim bi siz varsınız.aileme tek bi sıkıntımı bile anlatamam yansıtmam onlar üzülmesin diye.
eşimin beni gezme tozma oraya gitme falan diye hiç kısıtladığı yok ama adam işine aşık ya 1 gün bile evde durmuyo hergün ben tekim.alışverişe tek gidiyorum gezmeye dolaşmaya tek gidiyorum arkadaşlarımla veya.akşam onu görüyorum öyle yuvarlana yuvarlana geçti 5 ay valla.5 ayda sadece 2 gün evde kalıp işe gitmedi biliyomusun :)
Sende iyki varsin canim:))basin sagolsun nur icinde yatsin annecigin(cok iyi anliyorum seni biran once evlenmek istemeni ama soyle dusun yagmurdan kacarken doluyada tutulabilirdin esin cok kotu bi insan olabilirdi en azindan sanslisin ki uzun zamandir taniyosunuz birbirinizi ayni evde yasamak baska bisey ona da alisicaksiniz zamanla ozserin dedigi gibi birbirinizin sinirlarini nerde durmaniz gerektigini ogreniceksiniz anladigim kadariyla esin seni sende esini cok seviyosun oturup konusmayi dene kuzucum ama bagarip cagarmadan sakin sakin guzel bi yemek yerken kahve icerken kavga etmek icin degil uzlasmak icin konusun eminim seni anliycaktir:))
senı cok ıı anlıyorum cnm bende oleyım cumartesı olsada bı gorsem :)
demın hesapladım 36 saattebır ıkı katına cıkacak ıse en az cumartesı 1470 lerde olacak gorurum herhlade ya demı
yasadıklarn belkı senı bu hayata ıttı ama sonucta senınde sevdıgın adam ve severek bıle ısteye evlendın tıpkı bızler gıbı
bu yuzden esınle konus yanı ınan bana gunduz yoksa gece yap ozledım senı de senınle kokrec yemeye gdek de gece 1 2 cık ne bılım gece sahılde yuruyun sabah erken kalkıp bı corba ıcın bahane belkı ama paylasımı arttır cocuktan sonra cok kopmayın
ve ınan kı degerlerını cok ıı anlıorum
onsuz nefes alamam o da öyle der bilemem içinii :):)
bide eşimin ailesi beni hiiç istemediler o ailesini karşısına aldı ikna etti bi şekilde çok çektirdiler bize.karşılıkl oturup hüngür hüngür ağlamışlığımız var ailesi yüzünden.zor geldik bu günlere yani.o kadar kolay vazgeçmem asla ondan :)denicem canıımm konuşmak için kavga etmeyi beklemicem artık :)teşekkür ederiim herşey için iyi geldi sizinle konuşmak:)
Ohhh harika dene bak konusmayi asla zararli cikmiycaksin icinde hicbisey biriktirme sakin ikinizede zarar verirsin(eminim o da sensiz nefes alamaz dogru soyluyo soylemese bu kadar savasmazdi senin icin cok fedakarliklar yapmis guzel bi iliski oturtmussunuz herseyden onemlisi evlenmis aile olmussunuz bir omur ayrilmayin hep mutlu olun insallahh:))
En az o kadar olur kuzum gorursun mutlaka daha bile fazla olur bence ama bende hep en azindan hesapladim:))simdi keseyi gorsek bebek telasi baslicak onu gorunce kalp atisini duyuyim stresi:))insallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geciririz ve saglikla kucagimiza aliriz meleklerimizi:))
hepimiiz çok ama çokkk mutlu olalımm..Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın sizide onlara en önemlisi bu :)
Ewt meraklarimiz hic bitmicek ama bunlar guzel heyecanlar bugun doktora bile hamileyim demek guzel degisik geldi benim batim 21 idi yani battan 9 gun sionra gitmis olcam
Ozet cok uzun yaa pofff(
benim duygusal değil daha mantıklı davranmam herşeyi çözer aslında çokk haklısın o çok yoruluyo ve ben ona hiiçç destek olmuyorum bunun da farkındayım hep evde kalsın istiyorum.ben böyle dyincede harcamalarının farkındamısın sen der hep biraz tutmayı ona destek olmayı öğrenirsem sorun çözülür teşekkürler sizi bulmasaydım kimle dertleşcekmişiim beeennn
Aynen oyle allah hep boyle heyecanlar yasatsin hepimize:))bende battan 10 gun sonra gitmis olucam bence cok normal zamanlarda gidiyoruz bu sefer gormeden gelmicez:)))
Canim biz burada buyuzden toplasiyoruz bak saat kac ama birbirimize destek derdimize derman oluyoruz
Senin mantigin kesinlikle isi cozer
Buaeada harcama demisken biz ewlenmeden once ew alicaktik esimin patronu da beraber bakalim demis ikisi gittiklerinde demistiki oglum ew cok guzel alew sahibi ol ama mutsuz es ewlilik sahibi olmayada hazie ol demisti niye demis esim en az 1 yil esinin istediklerini alip istedigini yedirip istedigi yere goturmezsen surekli ben ne yaptim diyecek o ilk donem ikiniz icinde afalkadiginiz donem olacak unutma demisti ve o zaman iyiki almamisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?