- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.801
aynen öyle bir sürü aldım. bakalım koyu kırmızıyı ne zaman görecezde milli olacaz.
kuzucum forum ayarlarımda profil ayarlarım var ona gir bebeginizin tahmini dogum tarihi yerine yaz degişiklikleri kaydet de olucak tahmini dogum tarihini hesaplama da var orda bilmiyosanyaaaaaaa bendee bu takvimdeeennn iiiisssssssssstttiiiiiooommmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!! nası yapılıoooo çok özendmm yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
öyle wallaa marttt ayııı çlışmalarıı başlarrrrrr bugunden itibarennnnnnnnnnnnnnnnnn marttt kedileriiiii bakalım kim kimi geçicek hahahahah
eeeeeeeeeeee 8 gün oldu daha bitmedi çok uzadı bukez adama ne diyim inşallah canım benim
669 nasıl bi değer kızlar ne durumdayım ben şuan adet 5 gün geçti
hadi herkeş iş başına diyosun. valla kim hızlıysa o geçer
hadi bakalım çalışmalar tam gaz. yarın yoklama alıcam ona göre
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun o zaman calısmalar ptesi baslıcak kesin cünkü dr baslayabilirsin süper bir hızla iyileştin dicekp.tesi son kontrole gidiyorum inşallah hemen kalabilirsin derde o zaman çalışmalar fazla mesaiyle sürer
somon balığı canım afrodizyak etkisi yapıyomuş
offffffffffff inşşşşşşşş bir an önce görsekte tam gaz mik mik bşlasak iyi olcak :):)silkelensek azcık sağa sola hadi bakalım:)
kuzucum forum ayarlarımda profil ayarlarım var ona gir bebeginizin tahmini dogum tarihi yerine yaz degişiklikleri kaydet de olucak tahmini dogum tarihini hesaplama da var orda bilmiyosan
valla ben adama beni silkele desem ne yapar acaba. hımm bi kaşını yukarı kaldırıp hatun sen ne diyon diye bön bön bakar heralde
canım kıyaslama yapıp da üzme kendini sakın farklı zamanlarda döllenme olmustur da ondan öyledir degerler o degerler kac günlük kac haftalık oldugunu gösteriyo az olunca saglıksız anlamına gelmiyo tatlım yaacanım seni tebrik ediyorum
aramızdaki farka bakarmısın senin ki 669 benimkisi ise sadece 9.0 anlamaım yaaaa
yaaa geçen bnde dedim böle böle ypcakmısız die ne diyon be sen olurmu öle şey dedi bir bktıı:):)ahahhahahaha şok oldu adamcağızzzzzzz
sonra kızdım ya kendim içinmi istiyorum bebek için fln diince sesini çıkrmadı ama o bni silkelerken koparıım herlde gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahahaha
iyi aksamlar canımm
rica ederim tatlım yaa ne demekayy cnm yaa çok teşekkür ederm:))) bana da yakıştı dmi:))) arkadaşım
amanınnn hele ben. beni bi gülme krizi tutarsa. aman düşünemiyom valla gülmekten ağlıyorum o zmanlar. bi deli hatun oluyorum. yok anacım adamın karşısında bu duruma ben hiç düşmiyim iyisimi::52
akıllı uslu mik mikimizi yapıp sıyrılıyım ben.:52[/QUO
amnnnn tutmasınnnn bizi kriz mirizzzzz:)))))))gülme krizine girersem adam tam asvuru beni hahah:):):):)
bende kactım canlarım aksam girerim ama giremezsem dua edin yarın bebişimi göriyim dr dönüsü girerim hemen cok öptüm hepinizi
bnm koca gelcek yemek yoookkk nese kaçıorm bnde öptüm kızlarr hepinisiiiiiiiiiiiiiiiakşama grerm yne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?