HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaaaaaaa bendee bu takvimdeeennn iiiisssssssssstttiiiiiooommmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!! nası yapılıoooo çok özendmm yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kuzucum forum ayarlarımda profil ayarlarım var ona gir bebeginizin tahmini dogum tarihi yerine yaz degişiklikleri kaydet de olucak tahmini dogum tarihini hesaplama da var orda bilmiyosan

p.tesi son kontrole gidiyorum inşallah hemen kalabilirsin derde o zaman çalışmalar fazla mesaiyle sürer

somon balığı canım afrodizyak etkisi yapıyomuş
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun o zaman calısmalar ptesi baslıcak kesin cünkü dr baslayabilirsin süper bir hızla iyileştin dicek

valla ben adama beni silkele desem ne yapar acaba. hımm bi kaşını yukarı kaldırıp hatun sen ne diyon diye bön bön bakar heralde

yaaa geçen bnde dedim böle böle ypcakmısız die ne diyon be sen olurmu öle şey dedi bir bktıı:):)ahahhahahaha şok oldu adamcağızzzzzzz
sonra kızdım ya kendim içinmi istiyorum bebek için fln diince sesini çıkrmadı ama o bni silkelerken koparıım herlde gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahahaha

canım seni tebrik ediyorum
aramızdaki farka bakarmısın senin ki 669 benimkisi ise sadece 9.0 anlamaım yaaaa
canım kıyaslama yapıp da üzme kendini sakın farklı zamanlarda döllenme olmustur da ondan öyledir degerler o degerler kac günlük kac haftalık oldugunu gösteriyo az olunca saglıksız anlamına gelmiyo tatlım yaa

amanınnn hele ben. beni bi gülme krizi tutarsa. aman düşünemiyom valla gülmekten ağlıyorum o zmanlar. bi deli hatun oluyorum. yok anacım adamın karşısında bu duruma ben hiç düşmiyim iyisimi::52
akıllı uslu mik mikimizi yapıp sıyrılıyım ben.:52

bende kactım canlarım aksam girerim ama giremezsem dua edin yarın bebişimi göriyim dr dönüsü girerim hemen cok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…