- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.821
ya ben bu işten bişey anlamadım.ne zaman yapsam bu testi çift çizgi çıkıyor.su_sisesininki gibi hep.döngüm 31 gün.bugün reglin 8.günü.sağ kasığımda bir ağrı vardı.bi test yapim bakim dedim gene çift,ama c kadar koyu değil.daha hiç koyu çizgi göremedim.güya benim testi 14.gün yapmaya başlamam lazım.16-17 de yumurtlamam.geçen ay reglime 1 gün kala yapmıştım.gene çiftti.ne bu şimdi?yoksa ben gerçekten bir tavuk muyum?test mi bozuk ,benim çiş mi bozuk?yok anam ben bu testlerden bişey analmadım.en iyisi doktor takibi olacak galiba.
bu arada su_sisesi senin durumun ne oldu canım?
Gülüm yaa burda devlet hastanesi var kadın üç kişiye birden bakıyor yarın aksaraya özele gideceğim öğleden sonra izin alabilirsem. Lanet olsun böyle mesleğe. Müdürün insafina bakacağız doktora gitmek için...
Canimm silik olarak 2.cizgi goruyosan o negatif demek yumurtlama gunun olmasi icin iki cizginin de ayni koyulukta olmadi lazim bende hep 2 cizgi gordum testlerde ama biri hep silikti umudunu kaybetme hergun teste devam et bu arada gunasirida mik mik olsun bence cizgiler koyulasinca ustuste mik mik veee gelsin bebis:))
nasılsıınnn canımmm ?:)
sen koyu çizgiyi yakalayabildin mi hiç tatlım?ben gecen ay yaptığımda da aynı renk koyulukta ya da daha koyusunu göremedim hiç((
tşk tatlım,iyiyim.gene test telaşı başladı ben de.gebelik testinde hayalet çizgi bile göremezken ovülasyonda heeep silik çizgi görüyorum.sağ kasığımda ağrı var.yumurtluyor muyum ne halt ediyorum anlamadım.sen nasıl oldun?iyileştin mi canım?
Evet canim bende hep cizgi gorunce panik oldum beceremedim ben cift cizgi falan goremicem diye dusundun hatta 30 gunde bir adet goruyorum normalde 3 subatta cift cizgi gormeyi bekliyodum ama 4 subatta normalden birazdaha koyu gordum degerlendirdik ertesi gun 5 subatta ikiside kopkoyu oldu tam yumurtlama gunum yani bekledigimden 2 gun sonra:))yine degerlendirdik ertesi gun yine biraz koyuydu ama 5.deki kadar degil yine degerlendirdik 7 sinde artik cizgi iyice siliklesmisti test yapmayi biraktim sakin olmuyo diye birakma canim devam testlere gecde yumurtlayabilirdin benim gibi:))
Kızlar beta hcg 669 çıktı yani nedir ?
ben 22sinde silik çizgi gördüm 23ünde kopkoyu gördüm 24ünde baya bildiğiniz tek çizgi :):)26sında bekliyodum 23ünde yımırttladımm yanii
wuuuww cok sevındım hayırlı olsun cnm
ohhhh erken yumurtlamak en iyisi aslinda kuzum yaa gec oluncada bebis kucucuk oluyo goremiyosun iste benim gibi(senin bebis adetten sonra hemen gostericek kendini insallahhh:))
ohhhh erken yumurtlamak en iyisi aslinda kuzum yaa gec oluncada bebis kucucuk oluyo goremiyosun iste benim gibi(senin bebis adetten sonra hemen gostericek kendini insallahhh:))
önceki isteğim kalmadı zaten daha zamanı var gibi geliyo bana son zamanlarda eşimle sorun yaşadıkça hayırlısı olsunn bakalımm yinede:)
Canimm uzme kendini hersey duzelir daha cok yeni evlisiniz ayni evin icinde yasamaya calisiyosunuz anca alisiliyo herseyin hayirlisi olsun tabii ama esinde sende birbirinizi seviyosunuz herseyin ustesinden gelirsiniz sakin uzulme(
orası öyle tabiki kime anlatsam 1 yıl sonra evlilik oturuyo diyolar ama yoruldum biraz bide daha biliyosunki 20 yaşındayım rahat battıda evlendm hemde okurken o kadarda salağım
Hosgeldin canimcim:))hallettinmi islerini??
orası öyle tabiki kime anlatsam 1 yıl sonra evlilik oturuyo diyolar ama yoruldum biraz bide daha biliyosunki 20 yaşındayım rahat battıda evlendm hemde okurken o kadarda salağım
hosbulduk cnm
bu arada yarın bebısınle ıns randevun guzel gecer :) yavrunun yerını gorursun
evet cnm sabah astım doktoruna oradan ıett ye mavı kart cıkartmaya oradan kocamın besıktasdakı bankasına oradan pangaltı ttnet sonra gop ttnet sonra dıscı sonra ıngbank yapıkredı derken aaksam oldu eve gel yemek yap ye pestıl oldum valla mayıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?