HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya ben bu işten bişey anlamadım.ne zaman yapsam bu testi çift çizgi çıkıyor.su_sisesininki gibi hep.döngüm 31 gün.bugün reglin 8.günü.sağ kasığımda bir ağrı vardı.bi test yapim bakim dedim gene çift,ama c kadar koyu değil.daha hiç koyu çizgi göremedim.güya benim testi 14.gün yapmaya başlamam lazım.16-17 de yumurtlamam.geçen ay reglime 1 gün kala yapmıştım.gene çiftti.ne bu şimdi?yoksa ben gerçekten bir tavuk muyum?test mi bozuk ,benim çiş mi bozuk?yok anam ben bu testlerden bişey analmadım.en iyisi doktor takibi olacak galiba.

bu arada su_sisesi senin durumun ne oldu canım?

Son düzenleme:

Canimm silik olarak 2.cizgi goruyosan o negatif demek yumurtlama gunun olmasi icin iki cizginin de ayni koyulukta olmadi lazim bende hep 2 cizgi gordum testlerde ama biri hep silikti umudunu kaybetme hergun teste devam et bu arada gunasirida mik mik olsun bence cizgiler koyulasinca ustuste mik mik veee gelsin bebis:))

sen koyu çizgiyi yakalayabildin mi hiç tatlım?ben gecen ay yaptığımda da aynı renk koyulukta ya da daha koyusunu göremedim hiç ((

nasılsıınnn canımmm ?:)

tşk tatlım,iyiyim.gene test telaşı başladı ben de.gebelik testinde hayalet çizgi bile göremezken ovülasyonda heeep silik çizgi görüyorum.sağ kasığımda ağrı var.yumurtluyor muyum ne halt ediyorum anlamadım.sen nasıl oldun?iyileştin mi canım?

Son düzenleme:
sen koyu çizgiyi yakalayabildin mi hiç tatlım?ben gecen ay yaptığımda da aynı renk koyulukta ya da daha koyusunu göremedim hiç ((

Evet canim bende hep cizgi gorunce panik oldum beceremedim ben cift cizgi falan goremicem diye dusundun hatta 30 gunde bir adet goruyorum normalde 3 subatta cift cizgi gormeyi bekliyodum ama 4 subatta normalden birazdaha koyu gordum degerlendirdik ertesi gun 5 subatta ikiside kopkoyu oldu tam yumurtlama gunum yani bekledigimden 2 gun sonra:))yine degerlendirdik ertesi gun yine biraz koyuydu ama 5.deki kadar degil yine degerlendirdik 7 sinde artik cizgi iyice siliklesmisti test yapmayi biraktim sakin olmuyo diye birakma canim devam testlere gecde yumurtlayabilirdin benim gibi:))

aynı koyulukta gördüğün gün yumurtlamış oluyosun diye biliyorum canıııım amaaan yapma ovülasyon madem öyle.adetten sonra gün aşırı mikmik olsa zaten tutar elbet
iyileştim sayılır daha iyiyim en azındann insan oğlunun dertleri biter mii anacıımm bitmeezzz bitmeeezzzz

ben 22sinde silik çizgi gördüm 23ünde kopkoyu gördüm 24ünde baya bildiğiniz tek çizgi :):)26sında bekliyodum 23ünde yımırttladımm yanii

ben 22sinde silik çizgi gördüm 23ünde kopkoyu gördüm 24ünde baya bildiğiniz tek çizgi :):)26sında bekliyodum 23ünde yımırttladımm yanii

ohhhh erken yumurtlamak en iyisi aslinda kuzum yaa gec oluncada bebis kucucuk oluyo goremiyosun iste benim gibi(senin bebis adetten sonra hemen gostericek kendini insallahhh:))

ohhhh erken yumurtlamak en iyisi aslinda kuzum yaa gec oluncada bebis kucucuk oluyo goremiyosun iste benim gibi(senin bebis adetten sonra hemen gostericek kendini insallahhh:))

önceki isteğim kalmadı zaten daha zamanı var gibi geliyo bana son zamanlarda eşimle sorun yaşadıkça hayırlısı olsunn bakalımm yinede:)

önceki isteğim kalmadı zaten daha zamanı var gibi geliyo bana son zamanlarda eşimle sorun yaşadıkça hayırlısı olsunn bakalımm yinede:)

Canimm uzme kendini hersey duzelir daha cok yeni evlisiniz ayni evin icinde yasamaya calisiyosunuz anca alisiliyo herseyin hayirlisi olsun tabii ama esinde sende birbirinizi seviyosunuz herseyin ustesinden gelirsiniz sakin uzulme(

Canimm uzme kendini hersey duzelir daha cok yeni evlisiniz ayni evin icinde yasamaya calisiyosunuz anca alisiliyo herseyin hayirlisi olsun tabii ama esinde sende birbirinizi seviyosunuz herseyin ustesinden gelirsiniz sakin uzulme(

orası öyle tabiki kime anlatsam 1 yıl sonra evlilik oturuyo diyolar ama yoruldum biraz bide daha biliyosunki 20 yaşındayım rahat battıda evlendm hemde okurken o kadarda salağım

orası öyle tabiki kime anlatsam 1 yıl sonra evlilik oturuyo diyolar ama yoruldum biraz bide daha biliyosunki 20 yaşındayım rahat battıda evlendm hemde okurken o kadarda salağım

Deme oyle simdi sinirlisin diye oyle geliyo tatlim sen sevdinde evlendin hayatini tek bir insanla gecirmeye onunla yemeye icmeye gezmeye karar verdin tam tersi nerde aksam orda sabah gezdigin ordan oraya savruldugun bi hayat da tercih edebilirdin ama sen erken olgunlastigin icin kendi evinin sorumlulugunu alabilicegini anladigin icin kendine guvendin evlendin iyi de yaptin bence sakin secimlerinden dolayi kendini suclama bende 23 yasinda evlendim artik evlenmek icin cok erken bi yas ama olsun kucuklugumden beri tek hayalim erken evlenmek aile olmakti onu da gerceklestirdim sen oncelikle ne istedigini iyice dusun bence neye karar vericeksin ona gore hayatina yon verirsin esinle de otur konus bence sakin sakin eminim ki problem neyse cozuceksinizdir:))

Hosgeldin canimcim:))hallettinmi islerini??

hosbulduk cnm
bu arada yarın bebısınle ıns randevun guzel gecer :) yavrunun yerını gorursun

evet cnm sabah astım doktoruna oradan ıett ye mavı kart cıkartmaya oradan kocamın besıktasdakı bankasına oradan pangaltı ttnet sonra gop ttnet sonra dıscı sonra ıngbank yapıkredı derken aaksam oldu eve gel yemek yap ye pestıl oldum valla mayıstım

canım sakın bana kızma ama gencecıksın 20 yasında daha 5 aylık evlısın bırakda evlılıgı anla evını kocanı aılesını anla
ınankı sonra hepsını ozluceksın
gıtmek gormek ıstedıgın sehır ulke varsa gıt canın ıstedıgı ıcın kalk gıt ebesının nıkahında tatlı ye

bende nısan 9 da ıkı yıl olacak suna yuz de yuz ınandım 1 yılımızda bır kavga ettık valla dedım bıttı daha da olmaz falan sımdı devam ve ogrendım kı o kavga bızım olgunluk noktmaız mıs sımdı sınırlarımızı ole ıyı ogrendık kı durmamız gerekn yerlerı ogrendık
1 yıl olmadan ınsanın ıcınde bırıkıo bırkıo atamıor bı saglma kusmak gerekıo ınan bana

Ooooo valla sen anlatirken ben yoruldum cok is halletmissin canim simdi uzat ayagini da dinlenin bebisinle biraz:))nasil heyecanliyim anlatamam sevgilimle ilk kez bulusucakmisim gibi insallah gorurum:))insallah hepimiz goruruz en kisa zamanda bebislerimizi hamile olmayanlar testte olanlarda ultrasonda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…