HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bence suanda en iyi ugrasin bu ondan boylesin :) ve eminim daha iyi ugraslarin olacak ve tabiki harcama ole bebisin gelecegi icib yatirim yap ben her ay 200 tl okulu icin die atiyorum

Aminn canim benim cok icten amin allah hepimizi sevdiklerimize sevdiklerimizi de bize bagislasin:)))hayat sevince guzel sevince mutlu gunler lay lay lay lay :))))

allahhhh iyiliğini versiin beebeek nerden geldi aklınaaaa şu şarkııııı çok güldüğüm bi türk flmiiiiiiiiiiydiii ordaki kızıda hiç sevmiom

:44::44::44::44::44::44:
nolduuuuu canıım ya ?

biraz önce eve geldim okuldan ovl. testi yaoptım kopkoyu çizgiii ikiside.... eşim hasta yatıyorrr.. çok fena hasta olmuş 10 yıldır ilk defa rapor aldı ve okula bile gidemedi.. neyse.... akşama biraz iyi olur yaparız dedik.. çağanı da bakıcıya bırakmıştım.... ben eve gidecem diye tutturmuşş. neyse geldi.ben de eşime dedimki" gözün aydın çağan geliyor"" bu lafın üzerine fıttırdı... ne zorluyorsun herşeyi planlıyorsun... falan filannnn yarında kayımnvalidemler geliyorr.... şimdi küdtüm ağladım içeri pc ye geldim ... geldi özür dilediii. sinirlee söyledim dedi. ama çok sinirlendim.. acaba allahın bi işaretimiydi aksilikler üstüste... olmasa mı bu ay... " sinirle eşim zaten bu ay unut olmasın dedi hiç teslimiyetçi değilsin dediii. kafam karıştııı

Son düzenleme:

Bence bu kadar azmettin isine bak sonra trip atarsin canim aglama uzme jkendini adam hasta cani burnundadur şimdi

cnm ya üzme kendiniii rabbim kararlamıştr nasılsa bizm dememizle de olmuo kii taby olacağı varsa geç döllenme fln olur bişi olurr ama olurrr:))) kocişler sıkıntıya gelemiolarr pekk cnmm:)))

gecenin ilerleyen saatlerinde iyi hisseder belki kendiniii ?olmazsada üzülme bence akışına bırakmalısın belki planlı programlı cidden olmuyo inandım ben buna..gelsin onlar yarın nolcak sanki ortanızda yatcak hali yok ya kapat kapını gör işini içerde hasta zaten adam üstüne gtme daha beter olur valla beni düşünmüyosun hastayım burda hiçmi acıman yok aklın fikrin bebek haha ben duydum bunları

canım kendini niçin üzüyorsun?her şeyde bir hayır var.eşin hasta olmuş ne yapsın.ben hastalanınca bırak mik miki tuvalete zor gidiyorum.oluruna bırak,belki bi sebep vardır.belki de tutmuştur dünden.şu kayınvalide meselesini de anlamadım.şaka değil.evde biri olunca mik mik yapılmayacak diye kural mı var?ceza mı kesecek size?kayınvaliden geldiğinde içinizden gelirse çalışın,yoksa nisana beraberiz hayatımmm.üzme tatlı canını sen.hem ayrıca eşin gelip özür dilemiş.bu bile iyidir,uzatmamış.ama belli ki hastalık yormuş onu.kendin diyorsun 10 yılda ilk defa rapor aldı diye.bazen sabretmeyi bilmek lazım...

Son düzenleme:
çok saolun kızlarrr.. neyse az kendime geldim... ağlamıyorum .... yanlışş işaret kullanmışımm

ama ebda senden marjınal bi yorum bekliyorum cancazımmmmm

hahh çağan uyandııı..şimdide

evde biri olunca geriliyorum ben hiç yapamammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…