HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen aynen nefesini bile tutuo insaaaaaaaaaaaaaannnnnnn hııııyyyyyyyyyyyyyy

Ayy bizim binanın ses yalıtımı iyi yapılmamış anacım heralde kadında delimidir nedir sabah akşam yorulmuyo sapık manyak herşeyide duyuyoruz gece töbee yarabbim uykunun en tatlı yerinde uyanıyosun insanın aklında yokken canını çektiriyo aahhahah

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
esradincel, OZSER0801, bisoluk, GzmCnbz, cimcimesultan+, deerrryyaaa, seval1299, dnz9, Layle

nerde herkes sesiz izleyici miiiiiiiiii

kızlar ben anladım anlicamıııııııııı yarın bu iş olsun bizim işşş okk anladımm

Son düzenleme:
yavrumm öyle bişey yok sanırım yaa :|
mesaj yerine o atcağın 19 kişiyi alıntı ile cevapla yap özel değilse bence sabaha kadar mesaj gönderirsin yoksa:):)

ölem ben

toplu mesaj herkesten alıp altına cvp yazılan mııı

aşağıda alıntı ile cevap yazanın yanındaki yere basacannn

yaaa özel mesaj yahu alıntıyı biliyorum

durun bakalım tekrar denicem gelirim az sonra yine

2 dk boyunca yazına güldümmmm hala gülüyooruummm kopuyoorruummmmmmmmmmmmm a cann çeknce napion kocanı mı uyandrıon:))) erkeklern uykusu daha ağır oluo duymuo onlar öle sesleriiii:))))
karnım ağrı yaaaaaa

2 dk boyunca yazına güldümmmm hala gülüyooruummm kopuyoorruummmmmmmmmmmmm a cann çeknce napion kocanı mı uyandrıon:))) erkeklern uykusu daha ağır oluo duymuo onlar öle sesleriiii:))))
karnım ağrı yaaaaaa

yatakta sağa sola dönüyorum uyanıyo sesi duyunca gözler fıldıır fıldıırrböyle oluyo hahahaahahh Uyku muyku hak getire ahahhah

ölem ben

bugünde özel mesaj atmak moda oldu herhalde.esra kız hade özelinee geliyorummm.ne yapacaksak : kayınvalideli çağanlı mik mik tarifi verem bare.çok heyecanlandım bak şimdiden

ölem ben

hani çizgi filmlerde olur yaaa. cevabını ters söyledikten sonra yada yanlış hareketten sonra eşşek kafası çıkar... şimdi ben de de çıktıııııııııı

kız ebda ne bi gösteriyon kendini bi göstermiyosunnnnnnnn

Son düzenleme:
yatakta sağa sola dönüyorum uyanıyo sesi duyunca gözler fıldıır fıldıırrböyle oluyo hahahaahahh Uyku muyku hak getire ahahhah

ahh be gizemcmmmm kocana çok haksızlık etmişsnn sabahın erken saatlernde blee vakit ayırıomuşş işte sanaaaaaaaa:)))) allah ta seni güldürsün cnmm çok güldürdün beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…