HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hayır canım malesef artık hamile değilim 19 şubatta 17:30 da hamile olduğumu öğrendim ama 18:20 de gebeliğim sonlandırıldı. dış gebelikmiş benimkisi

Ben de temmuzda dış gebelik geçirdim 2 ay kanama sürdü kemoterapi iğnesi ile sonlandırıldı benim senin nasıl. 2 saat içinde kara verip sonlandırdılar biyopsi yapmadılar mı

Kafamı karıştırdın anam bacım oldu mu olmadı mı senin ovulasyon testi????
Benim ovulasyon testim niye umutlandırdı milleti sen mi umutlandın ne ettin annamadımmmmmm

topiğin en ateşli kadını seçildin canım.sen gece sesten uyanınca tahrik oluyorsun;ben en fazla sinir olurum.ondan gelmiyor bizim bebiş demek kuuuu..

bekle cnm daha varmışş en azından günnde yap testi çıkmayablr çnküü

Kafamı karıştırdın anam bacım oldu mu olmadı mı senin ovulasyon testi????
Benim ovulasyon testim niye umutlandırdı milleti sen mi umutlandın ne ettin annamadımmmmmm [/B]

canım ovl testi yaptım sabah fotosunu çekp koydumm. herkes bugun mik mik olacağını biliyor. ama bneim koca hastaa öyle böyle değil hayaller suya düştü milleti de umutlandırdım. ovl testi koyu olunca ...hadi bakalım dedi herkes gaza geldik falan... eve geldim hasta adam. çocuk uyanım yarın kayınvalideelr gelecek. yani bu iş yaş gibiii benim iş yani testim pozitif çift çizgi çıktııı

bence bugünde yap nolcak eşin uyusun kıpırdamasın sen yönet işi götür öyle

gzm seni boşuna topikin en ateşlisi seçmemişiz.sendeki bu fantazilerle nisana kalmaz hamişsin.maşallah adamın kurtuluşu yok.sen sadece uzan hayatım.direksiyon ben deeeeeee

fikri olandan cvp bekliyorum

fikrimizi beyan ediyoruz :gebelik testi yaptın,negatif çıktığına göre;

1.reglin; stres,kötü hava koşulları,kötü koca koşulları,soğuk hava vs. sebebiyle gecikmiş olabilir.kahverengi leke kırmızıların habercisi olabilir.
2.hamişsindir;bebek yerini bulmaya çalışıyordur.

1 miiiii 2 miiiii dersen gebelik testinin bilemediğini ancak allah bilir derim.

rapor : sabırla beklemen tavsiye edilir.

Ahahahahaha kızzz boşverrr yaaa hastalığı falannn gell damızlığımmmm geell de iki dakikada hallediver işini yaa yoksa senin iş bir ay yatarrrrrrrr
Kalk kalkkkk herifi az kendine getir yaaa ona da moral olurrrr

Ebdacım benim ovu testi hala silik çizgi 12.günüm sinir oldum göremiycem galiba ben koyu çizgi bu ayyyy

Ebdacım benim ovu testi hala silik çizgi 12.günüm sinir oldum göremiycem galiba ben koyu çizgi bu ayyyy

canım,benim 17.gün oluyor.denemeye devam et.çok sıvı içmeden yap testi.döngün kaç gün?bak esranın da 15te çıkmış.

Son düzenleme:
ahh be gizemcmmmm kocana çok haksızlık etmişsnn sabahın erken saatlernde blee vakit ayırıomuşş işte sanaaaaaaaa:)))) allah ta seni güldürsün cnmm çok güldürdün beniiiii

ayy bende güldüm çok valla bu akşam sinir bozukluğu kafama vurdu aptallaştım
Hep gülelimmmmm alllaahıımmmm aminnnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…