- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.941
hayır canım malesef artık hamile değilim 19 şubatta 17:30 da hamile olduğumu öğrendim ama 18:20 de gebeliğim sonlandırıldı. dış gebelikmiş benimkisi
ilk soru test yaptınmı
ahh aha canımm yaramı desmee.. 4-5 sayfa önceye bakkk geçmişi bi oku
benim mik miki topik bekliyor diyorum cancazım senin kini değil.. sen regl olmuşunn zatennn
deli gibi ovl. testini koy umutlandır milletii"de cik ce eee" mik mik yokkk
anam iyice sapıttım mikmik olmayıncaaaaaaaaaa ...okulda kendimi fazla yormadım bugun bu iş var diye bideeeee
Ayy bizim binanın ses yalıtımı iyi yapılmamış anacım heralde kadında delimidir nedir sabah akşam yorulmuyo sapık manyak herşeyide duyuyoruz gece töbee yarabbimuykunun en tatlı yerinde uyanıyosun insanın aklında yokken canını çektiriyo aahhahah
arkadaşlar bana yardım edin sat 26 ocaktı ve ben hala regli olmadım az önce bir damladanda az kahverengi leke gördüm sizce neden olabilir
bekle cnm daha varmışş en azından günnde yap testi çıkmayablr çnküüinsan kendini dinlemekten ne belirtiler çıkarıyor canım yaa :) her gebenin kendine göre belirtileri var bunları yazsak dünyanın çapının 500 kere döner yani:) ama bugün başladı bu ağız sulanması benim bat 5 mart test var elimde yapsam çıkar mı acaba bebe tıme ?
Kafamı karıştırdın anam bacım oldu mu olmadı mı senin ovulasyon testi????
Benim ovulasyon testim niye umutlandırdı milleti sen mi umutlandın ne ettin annamadımmmmmm[/B]
arkadaşlar bana yardım edin sat 26 ocaktı ve ben hala regli olmadım az önce bir damladanda az kahverengi leke gördüm sizce neden olabilir lütfen yardım edinnnnnn
bence bugünde yap nolcak eşin uyusun kıpırdamasın sen yönet işi götür öyle
Yerleşme kanaması da olabilir test yapmadın mı
fikri olandan cvp bekliyorum
Ahahahahaha kızzz boşverrr yaaa hastalığı falannn gell damızlığımmmm geell de iki dakikada hallediver işini yaa yoksa senin iş bir ay yatarrrrrrrrcanım ovl testi yaptım sabah fotosunu çekp koydumm. herkes bugun mik mik olacağını biliyor. ama bneim koca hastaa öyle böyle değil hayaller suya düştü milleti de umutlandırdım. ovl testi koyu olunca ...hadi bakalım dedi herkes gaza geldik falan... eve geldim hasta adam. çocuk uyanım yarın kayınvalideelr gelecek. yani bu iş yaş gibiii benim iş yani testim pozitif çift çizgi çıktııı
fikrimizi beyan ediyoruz :gebelik testi yaptın,negatif çıktığına göre;
1.reglin; stres,kötü hava koşulları,kötü koca koşulları,soğuk hava vs. sebebiyle gecikmiş olabilir.kahverengi leke kırmızıların habercisi olabilir.
2.hamişsindir;bebek yerini bulmaya çalışıyordur.
1 miiiii 2 miiiii dersen gebelik testinin bilemediğini ancak allah bilir derim.
rapor : sabırla beklemen tavsiye edilir.
Kııızzzzz uyandır kaldır herifini yeni gördüm bugün yarın uğraşşş yaa
bekle cnm daha varmışş en azından günnde yap testi çıkmayablr çnküü
Kııızzzzz uyandır kaldır herifini yeni gördüm bugün yarın uğraşşş yaa
Ebdacım benim ovu testi hala silik çizgi 12.günüm sinir oldum göremiycem galiba ben koyu çizgi bu ayyyy
canım,benim 17.gün oluyor.denemeye devam et.çok sıvı içmeden yap testi.döngün kaç gün?
ahh be gizemcmmmm kocana çok haksızlık etmişsnnsabahın erken saatlernde blee vakit ayırıomuşş işte sanaaaaaaaa:)))) allah ta seni güldürsün cnmm çok güldürdün beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?