- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.921
evettt buyrun bizizzzzz
ben toplu olarak sexi duydum canım.toplu mesajı hiç bilmioommm
tühhh yaa ankaraya gelseydin yaaaa aksarayda ne işin var kızzz
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
ağız sulanması belirti midir :)
artık herşeyi belirti sanıyorm:):):)
su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16
kızlar hatırlarsanız size bir sözüm vardı 17 şubatta eğer hamileysem yapacağıma dair bir söz vermiştim size. bugün çok şükür kanamam durdu abdestimi aldım ve ilk işim size olan sözümü yerine getirmek oldu. ben bunu özel mesajlarınıza yazacaktım ama bu kadar kişiye mesaj atamadım beceremedim bunu.
Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah[/QUOTE]
Ayyy canımmm benimmm Allahım inşallahhhh hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Hz Meryem'in rahmine hiç yoktan Hz İsayı koyan Rabbim inşallahhh bizim de dualarımızı kabul eder ve hepimiz de yavrularımızı kucağımıza alırız kokularına kavuşuruz inşallahhhhh
su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16
kızlar hatırlarsanız size bir sözüm vardı 17 şubatta eğer hamileysem yapacağıma dair bir söz vermiştim size. bugün çok şükür kanamam durdu abdestimi aldım ve ilk işim size olan sözümü yerine getirmek oldu. ben bunu özel mesajlarınıza yazacaktım ama bu kadar kişiye mesaj atamadım beceremedim bunu.
Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
kızlaaarrrr coştuu buğünn maaaşalllahhhh kocalrr yaşadı bu geceeeperformans herkesn yernde maaaşalllahhhh gelsnn bu gece bebişleeerrrrrr
bak demedim mi topik topluca bu günü bekliyorrrrrrrrr
Ya canım ne bileyim Aksarayda bilindik bir doktor var ona gideyim de hele. Hiç olmadı ankaraya gelirim birkaç aya.
Zaten 1 senedir den,yorum olmuyor cocuk diyeceğim yoksa git bi sene dolsun gel diyecekler
esraaaaaaa testin ne oldu bugün mik mik günü müüüü gitmedim ben doktora yarın gideceğim inşallahhh
su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16
Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah[/QUOTE]
Ayyy canımmm benimmm Allahım inşallahhhh hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Hz Meryem'in rahmine hiç yoktan Hz İsayı koyan Rabbim inşallahhh bizim de dualarımızı kabul eder ve hepimiz de yavrularımızı kucağımıza alırız kokularına kavuşuruz inşallahhhhh
kızzz ben anlamadım.hamiş misin sen şimdi?evet de evet.
bnde çok belirti arıodm hatta tuvalette b.k kokusundan bile pay çıkarıodummmm öööğğğğğğğama tuttu bak şmdi minnak var içimdeee ağız sulanmasını bilmem ama ağız kuruluğu olmuştu bnde cnmmm
Kız ben adetim daha sen bekliyor musun bugün mik mikiteşekürler canımm duaların içinn
bak demedim mi topik topluca bu günü bekliyorrrrrrrrr
bende de kıl dönmesi olmuş.belirti midir acephey allahım sen akıl fikir ver!
Ben de bana soruyorsun sandım yaa cimcime kuzumun olmadı maalesef ama martta inşallahhh guzel haberi verecekkk
Kız ben adetim daha sen bekliyor musun bugün mik miki
arkadaşlar bana yardım edin sat 26 ocaktı ve ben hala regli olmadım az önce bir damladanda az kahverengi leke gördüm sizce neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?