HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16

kızlar hatırlarsanız size bir sözüm vardı 17 şubatta eğer hamileysem yapacağıma dair bir söz vermiştim size. bugün çok şükür kanamam durdu abdestimi aldım ve ilk işim size olan sözümü yerine getirmek oldu. ben bunu özel mesajlarınıza yazacaktım ama bu kadar kişiye mesaj atamadım beceremedim bunu.

Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah

tühhh yaa ankaraya gelseydin yaaaa aksarayda ne işin var kızzz

Ya canım ne bileyim Aksarayda bilindik bir doktor var ona gideyim de hele. Hiç olmadı ankaraya gelirim birkaç aya.
Zaten 1 senedir den,yorum olmuyor cocuk diyeceğim yoksa git bi sene dolsun gel diyecekler

esraaaaaaa testin ne oldu bugün mik mik günü müüüü gitmedim ben doktora yarın gideceğim inşallahhh

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

gelsin canım bebişler ama gelemiyo işte.esranın kocişi on yıldır hasta olmuyormuş,bu ay hastalanacağı tutmuş.ben desen; bu sene borçtan harçtan il dışına bile çıkamamışken,30 sene sonra azimle bebiş için çalışacağım ay yurt dışı seyahati var,gider misin dediler?nasıl gelsin bebişşş?

teşekürler canımm duaların içinn

ağız sulanması belirti midir :)
artık herşeyi belirti sanıyorm:):):)

anacım osu.. sak hamilemiyiz dicek kapasiteye geldikk ben böyle belirti duymadım canım ya

kızlaaarrrr coştuu buğünn maaaşalllahhhh kocalrr yaşadı bu geceee performans herkesn yernde maaaşalllahhhh gelsnn bu gece bebişleeerrrrrr

hadi iyisiniz benim üzerimden bir sürü geyik döndüüüüüüü baksana herkes mik mik günü mü biliyorda bitek kacam bilmiyorr
bak demedim mi topik topluca bu günü bekliyorrrrrrrrr

insan kendini dinlemekten ne belirtiler çıkarıyor canım yaa :) her gebenin kendine göre belirtileri var bunları yazsak dünyanın çapının 500 kere döner yani:) ama bugün başladı bu ağız sulanması benim bat 5 mart test var elimde yapsam çıkar mı acaba bebe tıme ?

Kız ben adetim daha sen bekliyor musun bugün mik miki

ahh aha canımm yaramı desmee.. 4-5 sayfa önceye bakkk geçmişi bi oku

benim mik miki topik bekliyor diyorum cancazım senin kini değil.. sen regl olmuşunn zatennn

deli gibi ovl. testini koy umutlandır milletii"de cik ce eee" mik mik yokkk

anam iyice sapıttım mikmik olmayıncaaaaaaaaaa ...okulda kendimi fazla yormadım bugun bu iş var diye bideeeee

hııııııııı tamam şimdi anladım.tşk bebeğim duaların için.inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

hayırlı akşamlar kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz allah izin verirse.
Şimdilik önce Allah a sonra kocalarınıza emanet olun öpüldünüz

arkadaşlar bana yardım edin sat 26 ocaktı ve ben hala regli olmadım az önce bir damladanda az kahverengi leke gördüm sizce neden olabilir lütfen yardım edinnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…