HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmm Allah kabull etsinnn teşekkür ederizz en kısa zamanda hepimiz kavuşalııım sağlıcakla bebeklerimizee :)

topiğin en ateşli kadını seçildin canım.sen gece sesten uyanınca tahrik oluyorsun;ben en fazla sinir olurum.ondan gelmiyor bizim bebiş demek kuuuu..

duysan sende olurdun bebeğim öyle böyle değill ahahahha yatak başlığı demir heralde hatununn bide duvara çat çatt çat töbe yarabbisiiii gece gece insanı günaha sokuyolar

gzm seni boşuna topikin en ateşlisi seçmemişiz.sendeki bu fantazilerle nisana kalmaz hamişsin.maşallah adamın kurtuluşu yok.sen sadece uzan hayatım.direksiyon ben deeeeeee

Aynen öyle canımcım ateşim yatak odamın vazgeçilmezidir ahaha ayrıca mantıklıydı bence hasta adam napsın kız yani mikmik günü boş geççeğine otursun baş köşeye halletsin işini

Allah seninde kalbine göre versin güselim, yüreğine sağlık..!

Ben de temmuzda dış gebelik geçirdim 2 ay kanama sürdü kemoterapi iğnesi ile sonlandırıldı benim senin nasıl. 2 saat içinde kara verip sonlandırdılar biyopsi yapmadılar mı

bende methotrexate kullandım ama sadece 1 kez kullandım. önce 18 şubat p.tesi gittim doktora keseyi göremedi kan ve idrar testi yaptı sonuçlarım 19 şubatta akşam 5 buçukta çıktı 1608 di değerlerim. doktor tekrar gelmen lazm keseyi göremezsek dış gebelikten şüphelencez 1500 ü geçen değerde kese görünür dedi. ona güvenmedim başka doktora gittim o doktorda ultrasonla göremedi sonra zaten zayıfsın görünmesi lazımdı ama birde alttan bakalım dedi alttan ultrasonla baktı sol tüpteymiş kese. ve aşırı şişmiş patlamak üzere en geç yarın alınmalı dedi. hayati tehlike söz konusu olunca aldırdık hemen o akşam. patalojiye gönderildi sonuçlarım geldi ektopik gebelik teşhisi kesinleşti. sol tüpte kalmış. 24 saatte değerlerim 1608 den 2900e çıktı kürtaj sonrası değerler daha artınca o iğneyi vurdurdum kanamamda vardı zaten. iğneden 24 saat sonra 376 ya düştü ertesi gün 272 ye düştü tabi kanamalarım devam ediyordu taki geçtiğimiz pazar gününe kadar. pazar günü adet kanaması şeklinde aşırı sancılı kanamam oldu doktora gittim doktor sol taraftaki kürtaj sonrası kalan parçaları o kanamayla attığımı söyledi normal hayatına çabuk dönüyorsun dedi kendiside şaşırdı ama o günkü kan tahlilimde yani 272 olan değerden 3 gün sonra 72 ye düşmüştü. kanamam devam ediyordu taki bu güne kadar. bugün kanamam durdu. doktorda şaşırdı bu kadar çabuk toparlanmama ama daha benim 5 haftalıktı bu operasyon olduğunda. ve herkesin bünyesinin aynı olmadığı malum. bende bu şekilde sonuçlanan değerler çoğu kişide 1 ayda falan kendine geliyor.
pataloji sonucumu birçok uzmana mail olarak attım hepsinin ortak kararı dış gebelik. gelişememiş embriyo.

duysan sende olurdun bebeğim öyle böyle değill ahahahha yatak başlığı demir heralde hatununn bide duvara çat çatt çat töbe yarabbisiiii gece gece insanı günaha sokuyolar
Aaahhh canımmm sormaaa yaa öyle bir komşu bende vardı.
Her akşam yatak gıcırtısından deli oluyordum bir de 2 çocukları var 35 yaş üstü çift

yatak odasını değiştirmişler de biz de rahatladık onlar da

Anladım canım benim değerlerim sana göre çok düşüktü 2 günde bir bhcg bakıldı bende de kese görülmeyince dışgebelik şüphesiyle biyopsi yaptılar ektopik gebelik teşhisş kondu ve tek doz methotrexate ile sonlandırıldı kürtaja gerek kalmadı kendiliğnden gitti ama kanamam 52 gün sürdü sonraki normal ilk reglimde hsg filmi çekildi ve çok şükür iki tüp de sağlam ve açık çıktı şimdi artık olsun istiyorummmm

ay bu üst komşular deli eder insanı
İşin ilginç yani bizim üstteki bayaaaan bekar

canım gazoz içebilirsin soda da içebilirsin ama kola yasak dedi.. gazoz ve soda mide bulantısını alıyormuş.. bu arada bende ilk hamileliğimi öğrenince pembe akıntı olmuştu o nedenle yasak dedi.. ama genelde ilk 3 ay ilişki önermiyoruz dedi...bu arada kist de galiba incir küründen oldu yumurta patlaması yaşamışım ayol son zamanlarda havuç eklememiştim küre üşendiğimden galiba o nedenle çatlatamadım bunu ama erir korkma gebeliğe zararı yok dedi..bu arada midem çok fena

bende haftaya p.tesi gideceğim son kontrole. adet olmayı bekliyorum şuan. doktor sana korunma süresi verdimi bana erken teşhis edildi şanslısınız dilersen önümüzdeki ay bile hamile kalabilirsin demişti. ilişki geçen hafta yasaktı ama biz ne olur ne olmaz diye uzattık süreyi p.tesiye kadar
herkese en az 2 ay korunma süresi verilmiş diğer topiclerde gördüm. bana vermedi kafama takıldı. hoş işime geldi adet olayım hemen başlarım çalışmalara

Oyle boyle degil cok hasta .... en son kusmüstüm zaten... yarin olsa. treni kacirirmiyim acabaaa

ESracımmm ben test çıktıktan sonraki gün de yapılır diye biliyorum ama kaynananlar gelirse bu sefer de onu bahane ederse

Bu erkekler çeşit çeşit yaaa benimki de izin versem sabah akşam ister hasta olsun ateşi olsun hiçç farketmezzz onun içinnnn

O günlerde yasaktı canım biyopsi de yaptıkları için mikroba açık olur dedi max 1 hafta bekle yaniiii bana bir sonraki normal reglinden sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama ben 2 aydır istiyorum önce ki planlı değildi oldu ama kısmet değilmiş senden hsg filmi isteme dimi normal reglinden sonra 1 hafta içinde ilişki olmadan gideceksin filme canım tüplerini kontrol ettir tıkalımı diye

Aynen bizimkide oyle hatta ben istemiyorum cogu zaman kiziyor bana...kayinvalidem gelirse o sorun yapmiyor ki. ben yapiyorum ama ben de sorun etmicem kismeyse yarin olurrr. ilactan gozu acilmiyor 1000 mg antibiyotik vermis dr. acilir mi goz

Kızlar iyi geceler bende umutla bekleyenlerdenim klomen kullanıyorum yumurta takibi yapılıyor benim durumumda olan varmı aranızda yada bu aşamalardan geçmiş olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…