HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hayırdır kuzu yaa neyin vaarr???
ben şuara acayip uyumak istiyorumm:26:

Sorma caim cok halsiz hissediyorum bulantimda yok ama boyle ogurme isteyi agzima ci su geliyor butun gun.. Birde soylemesi ayip 3 kez tuvalete ciktim ishal cok kotu.. Korktum baya ama gelince yattim biraz annemlefln konustuk skypeta iyi geldi, daha iyiyim cok sukur..

Sen nasilsin nasil gidiyor ?

cnm sen nerelerdesn ölee düğün dernek yok kar desen 1 metre diosun?? senn koca türk mü ki?? tr ye ne kadar da bi gelionn??

Canim be Prag`tayim benim kocada Cek :))) Ingilterede ogrenciyken tanistik sonra ben uniyi biraktim evlendik buraya yerlestik, guzel uzun bir hikayemiz var. Tr ance senede bir kere gelebiliyoz ben 1 ay fln kaliyorum o 15 - 20 gun kalip donuyor..

Son düzenleme:
hayırlı olsun tam tamına bebişin kaç gunluk yarınmı gitcen kalp atışları için

Sağol canım tam olarak bilmiyorum ama adet tarihine göre yedi haftalık şuan .. Evet yarın ilk kez gidicem inşallah kalp atışlarını da duyarım.. Kan değerim iyi gidiyor çok şükür iki günde ikiye katlıyor inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eyler ..

geçmiş olsun cnm yaa atlatrsn inş. dinlen iyicee:) iyi gdio cnm çok şükür ama şuara dış gebelk fln çok duyuorm o brz düşündrüo beniii çok yeniyim ya aklıma herşey geliooo endişe yapıo bol bol
bde dr un sana ilişkiyi yasakladı mı???

Kiss sende Hamis olmussun Allah bagislasin, kucagina almayi nasip etsin..
Valla bu ugurlu topikte hepimizin kirki karisicak

Halayina katilamadim ama olsun.. teyyy teyyy teyyyy

aminn cnmm inşallahhh hayırlı olsuunn cnmmm emanetlerimizz yne allaha emanettt.. çok heyycannlıııı

Kiss sende Hamis olmussun Allah bagislasin, kucagina almayi nasip etsin..
Valla bu ugurlu topikte hepimizin kirki karisicak

Halayina katilamadim ama olsun.. teyyy teyyy teyyyy

Sağol canım inşallah canım Rabbim hepimize nasip eder .. Heyecandan uyuyamıyorum yatın doktora gidicem inşallah hayırlı haberler veririm sizlere kalp atışlarını duyabilirim dualarımızı eksik etmeyelim lütfen .. Rabbim hayırlısını versin..

Korkma hayatim, dusunme kov butun kotu dusunceleri gelmesinler.. Allah`in izniyle opup koklucaz bebislerimizi..

Doktor iliski yasaklamadi sinirlamada vermedi sordugumda, ama dikkat et kendini daha yoneticek pozisyonlar dene kontrol sende olsun dedi. Dedi deee nerdeee bizim adam elini surmuyor valla dedim bgn isten gelince istemiyorsun artik beni alinmaya basladim dedim, aksama bakariz dedi simdide babasi geldi film seyrediyolar (

Canım bende çok korkuyorum öğrendiğimizden beri tık yok.. Eşimde istemiyor sanırım oda korkuyor

eee ne güzel işte yumurtlamadaki yorgunluğunu atarsn sendee bnm dr ilişki olmasın haftaya cumaya kadar dedi işime geldiii çok tuvalate çıkıom bide kociş dalga geçio hortum bağlıcm dieeee

Sen ne zaman ogrendin? ben adet olcam bu ayda kaldi diye battan ir hafta once ha oldum ha olcam calismadik, bizim 3 haftadir tik yok (((((

Canım bende 16 Şubat'ta öğrendim kan testi yapmıştım o gündem bı güne tık yok:) aslında biz daha 7 aylık evliyiz ama eşim korkuyor sanırım istemiyor)

Canım bende 16 Şubat'ta öğrendim kan testi yapmıştım o gündem bı güne tık yok:) aslında biz daha 7 aylık evliyiz ama eşim korkuyor sanırım istemiyor)

Napalim Allah bebislerimizi bize bagislasinda katlanicaz hepimiz artik..Bizimkide korkuyor beni ozlemedin mi diyip sirnasinca ama bebiste ozlemis gelmis annesine biraz musade edelim diyor :))))

bnce 3 aya kadar dkkatli olmak lasım cnm belimiz fln iice hassaslaşıo ya tehlike var yani beyleri biz bi şekilde rahatlatrz önemli değil oo

Sen ne zaman ogrendin? ben adet olcam bu ayda kaldi diye battan ir hafta once ha oldum ha olcam calismadik, bizim 3 haftadir tik yok (((((

Napalim Allah bebislerimizi bize bagislasinda katlanicaz hepimiz artik..Bizimkide korkuyor beni ozlemedin mi diyip sirnasinca ama bebiste ozlemis gelmis annesine biraz musade edelim diyor :))))

Canım onlar sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsunlar da katlanırız hepimiz .. Zaten birazda işime geliyor açıkcası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…