- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.281
yok kis plesanta korur onu merak etme , hem cocuk dugun dernek gorsun ozensin dunya`ya gelmeye..
Valla benim seneler oldu dugun gormeyeli ben bile ozendim simdi(((((
hayırdır kuzu yaa neyin vaarr???
ben şuara acayip uyumak istiyorumm:26:
cnm sen nerelerdesn ölee düğün dernek yok kar desen 1 metre diosun?? senn koca türk mü ki?? tr ye ne kadar da bi gelionn??
hayırlı olsun tam tamına bebişin kaç gunluk yarınmı gitcen kalp atışları için
geçmiş olsun cnm yaa atlatrsn inş. dinlen iyicee:)Sorma caim cok halsiz hissediyorum bulantimda yok ama boyle ogurme isteyi agzima ci su geliyor butun gun.. Birde soylemesi ayip 3 kez tuvalete ciktim ishal cok kotu.. Korktum baya ama gelince yattim biraz annemlefln konustuk skypeta iyi geldi, daha iyiyim cok sukur..
Sen nasilsin nasil gidiyor ?
Sağol canım tam olarak bilmiyorum ama adet tarihine göre yedi haftalık şuan .. Evet yarın ilk kez gidicem inşallah kalp atışlarını da duyarım.. Kan değerim iyi gidiyor çok şükür iki günde ikiye katlıyor inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eyler ..
Sağol canım tam olarak bilmiyorum ama adet tarihine göre yedi haftalık şuan .. Evet yarın ilk kez gidicem inşallah kalp atışlarını da duyarım.. Kan değerim iyi gidiyor çok şükür iki günde ikiye katlıyor inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eyler ..
Kiss sende Hamis olmussun Allah bagislasin, kucagina almayi nasip etsin..
Valla bu ugurlu topikte hepimizin kirki karisicak
Halayina katilamadim ama olsun.. teyyy teyyy teyyyy
geçmiş olsun cnm yaa atlatrsn inş. dinlen iyicee:)iyi gdio cnm çok şükür ama şuara dış gebelk fln çok duyuorm o brz düşündrüo beniii çok yeniyim ya aklıma herşey geliooo endişe yapıo bol bol
bde dr un sana ilişkiyi yasakladı mı???
aminn cnmm inşallahhh hayırlı olsuunn cnmmm emanetlerimizz yne allaha emanettt.. çok heyycannlıııı
Korkma hayatim, dusunme kov butun kotu dusunceleri gelmesinler.. Allah`in izniyle opup koklucaz bebislerimizi..
Doktor iliski yasaklamadi sinirlamada vermedi sordugumda, ama dikkat et kendini daha yoneticek pozisyonlar dene kontrol sende olsun dedi. Dedi deee nerdeee bizim adam elini surmuyor valla dedim bgn isten gelince istemiyorsun artik beni alinmaya basladim dedim, aksama bakariz dedi simdide babasi geldi film seyrediyolar(
suları akıyor.ağzının yanehatunlar nasilsiniz,tazebahara sordum gormedi sanirim,bu grinin 50 tonu nasil bir ise yariyor acabaaaaa
Canım bende çok korkuyorum öğrendiğimizden beri tık yok.. Eşimde istemiyor sanırım oda korkuyor
Korkma hayatim, dusunme kov butun kotu dusunceleri gelmesinler.. Allah`in izniyle opup koklucaz bebislerimizi..
Doktor iliski yasaklamadi sinirlamada vermedi sordugumda, ama dikkat et kendini daha yoneticek pozisyonlar dene kontrol sende olsun dedi. Dedi deee nerdeee bizim adam elini surmuyor valla dedim bgn isten gelince istemiyorsun artik beni alinmaya basladim dedim, aksama bakariz dedi simdide babasi geldi film seyrediyolar(
eee ne güzel işte yumurtlamadaki yorgunluğunu atarsn sendeebnm dr ilişki olmasın haftaya cumaya kadar dedi işime geldiii çok tuvalate çıkıom bide kociş dalga geçio hortum bağlıcm dieeee
Sen ne zaman ogrendin? ben adet olcam bu ayda kaldi diye battan ir hafta once ha oldum ha olcam calismadik, bizim 3 haftadir tik yok(((((
Canım bende 16 Şubat'ta öğrendim kan testi yapmıştım o gündem bı güne tık yok:) aslında biz daha 7 aylık evliyiz ama eşim korkuyor sanırım istemiyor)
Canım bende 16 Şubat'ta öğrendim kan testi yapmıştım o gündem bı güne tık yok:) aslında biz daha 7 aylık evliyiz ama eşim korkuyor sanırım istemiyor)
Sen ne zaman ogrendin? ben adet olcam bu ayda kaldi diye battan ir hafta once ha oldum ha olcam calismadik, bizim 3 haftadir tik yok(((((
Napalim Allah bebislerimizi bize bagislasinda katlanicaz hepimiz artik..Bizimkide korkuyor beni ozlemedin mi diyip sirnasinca ama bebiste ozlemis gelmis annesine biraz musade edelim diyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?