HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bnce 3 aya kadar dkkatli olmak lasım cnm belimiz fln iice hassaslaşıo ya tehlike var yani beyleri biz bi şekilde rahatlatrz önemli değil oo

Evet canım haklısın.. İlk üç at ve son üç ay bebeğin gelişimi açısından çok önemli.. Eşlerimiz şe anlayış gösterecek biraz tabi ki

Canım onlar sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsunlar da katlanırız hepimiz .. Zaten birazda işime geliyor açıkcası)

Kizlar ben kocisi cok ozluyorum, sanki isi bitti ona cocuk gelicek mi tamamdir gibi geliyor, o kadar sik birliktelik sanki sakaydi hic istemiyor gibi hissediyorum. Acikcasi tavuk gibi hissediyorum, ne zaman yumurtlica hesapla ayri dertti simdi otur kicinin ustunde sicak tut o yumurtalari der gibime geliyor (((

Alınganlık yapıosun çanım hamilelikte normal tabi) bence eşin seni düşünüyor onun için istemiyor .. Ayrıca Rabbim nasip edip bebeklerimi zi kucağımıza aldığımız zaman kokusu nü hissettiğimiz zaman her şeye dediği ni anlayacağız geriye eşimiz bile ikinci planda kalacak)

taktığın şeye bak ya keşke hamile kalsam da 9 ay eşimle birlikte olmasam da olur

cnm bu topik çok bereketlii burda kal ve tüyoları dene bak gör inşallahhh marta tamamdr tatlmm:))

evet maşallah peş peşe hamile arkadaşlar var yaa darısı başımıza inşallah :) bekliyorum belirtiler ara ara sağ kasıkta sancı 4 gündür süren bel ağrısı var beklemek ne zooor...

ben bat 2 gün kala grdüm erken çıktı cnm bnde anlamadm dr da şaşrdıııı kndmde tuhaflık hissettim. belim çok ağrıdıı bide göğüslermmmm hala acıoooo öle yaniii

maşallah canm güzel başlamış güzel biter inşallah :) ben ilk düşük yaptığım gebeliğimde de idrar testiyle 4 gün önce çizgiyi görmüştüm sonra kanda baktırdım öyle olmuştu, bunda daha birşey çıkmıyor bakalım bekliyoruz işte tatlımm..

üzüldmmmm nasıl düşük oldu cnm( istemiosan anlatma ama.... anlarmm....

üzüldmmmm nasıl düşük oldu cnm( istemiosan anlatma ama.... anlarmm....

şimdi kendimi yeni bebişe odakladığım için üzülmüyorum artık ama o günler eşim içinde benim içinde zor olmuştu canım..
ekimde hamile kaldım 2012,sonra herşey normaldi ben 12 haftalık olduğunu düşünmerek kontrole gittim doktorun çağırdığı gündü ama malesef bebeğim 8+4 te kalmış kalp atışları durmuş.. ve ben kürtaj oldum 6 aralıkta alındı bebiş.. iki ay ara verdik ve bu ay 18 19 20 21 şubatı değerlendirdik ve yine istiyoruz Rabbim isteyen herkese versin..

rabbim tekrarını göstermesn cnmmm ne sana ne başkasınaaa allah martta müjdelesin cnmm inşallahhh eşini de senide tüm bekleyenleri de.....

rabbim tekrarını göstermesn cnmmm ne sana ne başkasınaaa allah martta müjdelesin cnmm inşallahhh eşini de senide tüm bekleyenleri de.....

Amin canım ::) kendimi böle görmek istiyorum aynalardaaaa yehuuu :) ben çıkıyorum tatlım kociş bekler hayırlı geceler herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…