- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.261
oohhh miss miiisss hoşgeldin canıımm..
naptın? listeye baktım bebişin gelmedimi?
ben kaldım marta
yummurtladığın günde gülen surat çıkıyorrr.yaaaaaa?biz hala silik çizgi,çift çizgi,yok çizgi,bakın bi kızlar çizgi var mıyla uğraşalım millet bebişinin haftasını testle öğrensin.yazık bizeee(
almanyadayim cnm ben tr de gormedim bende hamilesiniz 2-3 yaziyor..
slm şekerler ne yapıyorsunuzz ???
Aynı kuzum ne olsun, zaman geçiriyoz, ya sen? :18:
valla aynen öyle bende bakıyorum öyle yeni bi hamile haberi varmı diye sonrada durup söyle ne güzel deyip imreniyorum darısı başımıza inş.
Ben de sabah akşam alacağım 10 tane zaten 5 gün boyunca. Bir dahaki muayenede belli olur sanırım gelişip gelişmediği.. 7 tane yumurtadan 2si tutsa da aradan çıkarsam keşke ikizleriİNŞALLAH canım, benim klomende 2. ayım dün bitti ilaçlar adetin 3. günü başlayıp gunde 2 adet alıyorum 5 gun 12-14 16-18 gunler ilişki önerdi geçen ay uyguladım ama olmadı bu ay 12-14-16 diye kendimi kasmamaya karar verdim hayırlısı gelmek istediği zaman gelsin.
dramasanat canım allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah bir hamilemiz daha var veee gitgide genişliyoruzmaşallah
İKizim olsa yeter canımm yaaayumurta sayın çok zaten tatlım.ama henüz uygun boyutta değil demek ki.onlar büyüsün diye vermiştir.yedi yumurta :))))) yedizin bile olabilir.tarçın bal çörekotu mucize valla.kullanan herkesin çok yumurtası oluyor.bu ay sen de çoğul gebelik olabilir canım.iyi çalış..
Sağoll canımmmm yaa evet dün sen bekliyordun haberleri. Güzel geldi haberler inşallahhh senden de gelir ama sen en güzel günü boş geçirdin dün..Canimm cook sevindim inan kendim kadar.... benzer seyler yasamistikkkk.. cok cok sevindimmm
bu ara bizim adam halaaa yatiyorrrr. annesi de geldi.. oturuyoruzzzz.
Kızlar akşam yine kan testi verdim yatın doktora gitmeden bakayım diye şükürler olsun yükselmiş 9800 olmuş 22 Şubat'ta 800 çıkmıştı.. İnşallah yatın bebeğimizde kalp atışlarınıda duyarım yarın inşallah dua edin bize lütfen .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...
Kızlar akşam yine kan testi verdim yatın doktora gitmeden bakayım diye şükürler olsun yükselmiş 9800 olmuş 22 Şubat'ta 800 çıkmıştı.. İnşallah yatın bebeğimizde kalp atışlarınıda duyarım yarın inşallah dua edin bize lütfen .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...
İnsalllah canim dualarim sizinle hayirli haberlerlw gel
gözün aydın canım inşallah iyi gider herşey Allah kucağına almayı nasip etsin...
amin canım bende öyleyim bakalım ne zaman gelecek bizimkiler
kıslar ellinin tonalrının setini aldım bugun okumaya başlicam bakalım bir faydası olacakmı yumurtlama dönemi öncesi
İnşallah canım Rabbim sizlerde en kısa zamanda nasip eder inşallah.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
hatunlar nasilsiniz,tazebahara sordum gormedi sanirim,bu grinin 50 tonu nasil bir ise yariyor acabaaaaa
söyle kızım derdin nedir ?sana da yardımcı olam.hııı bu arada bu ayda olmazsa nisana biz de BTÇ ye başlıyoruz esra hanımmm.haberin olsun.biz yani sen ve ben canım
iyii akşaammlarr kızzlarrr eşimin kuzeninin nişanından geldkk şmdiiii düğün gbbii yapmışşlarrr hala içimde bass vuruoooo...kulaklarmda da zurna sesiiiiyüksek bas ve müzk sesi zarar verr mi acabaaa???
Kizlar nasilsiniz, varmi guzel hamislerimiz ki gundr giremedim yine , bugun zaten cok hastaydim zor dayandim isyerinde..
eee ne var ne yok anlatin bakalim ..:)
şimdi nasıl diyimmm bildiğin erotizmin tepesinde halay çeken bi seri bu senide sürüklüyo içine ahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?