HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oohhh miss miiisss hoşgeldin canıımm..
naptın? listeye baktım bebişin gelmedimi?
ben kaldım marta

bende marta kaldım kuzum.. keyifleri bozmak yok martta sıkı çalışma vaarrr

vallah yaa.. hemide haftasına kadar söylüyo ya la şaştım kaldım valla

almanyadayim cnm ben tr de gormedim bende hamilesiniz 2-3 yaziyor..

o zaman hamilesin canım hadi gözün aydıınn

valla aynen öyle bende bakıyorum öyle yeni bi hamile haberi varmı diye sonrada durup söyle ne güzel deyip imreniyorum darısı başımıza inş.

Sıraya girmiş gibi hissettim 1an kendimi...
Olcak inşallah yaaaa...
Rabbim dilesin gerisi hikayee...

Ben de sabah akşam alacağım 10 tane zaten 5 gün boyunca. Bir dahaki muayenede belli olur sanırım gelişip gelişmediği.. 7 tane yumurtadan 2si tutsa da aradan çıkarsam keşke ikizleri Bu arada ovulasyon testi aldım ben sen de denesene belli olmjuyor ne zaman çatladığı yumurtalarının. Benim adetimin 3. günü bile ovulasyon testim pozitif çıktı maşşalllahhhhhhh
İKizim olsa yeter canımm yaaa 3 gün kullanıp 3 gün ara 3 gün kullanım mı yapsam yoksa 12 gün mü devam etsem??
Canimm cook sevindim inan kendim kadar.... benzer seyler yasamistikkkk.. cok cok sevindimmm

bu ara bizim adam halaaa yatiyorrrr. annesi de geldi.. oturuyoruzzzz.
Sağoll canımmmm yaa evet dün sen bekliyordun haberleri. Güzel geldi haberler inşallahhh senden de gelir ama sen en güzel günü boş geçirdin dün..
Esnemeye başla sen de artık kalksınlar yatsınlar bari bugün değerlendir

Kızlar akşam yine kan testi verdim yatın doktora gitmeden bakayım diye şükürler olsun yükselmiş 9800 olmuş 22 Şubat'ta 800 çıkmıştı.. İnşallah yatın bebeğimizde kalp atışlarınıda duyarım yarın inşallah dua edin bize lütfen .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...

gözün aydın canım inşallah iyi gider herşey Allah kucağına almayı nasip etsin...

İnsalllah canim dualarim sizinle hayirli haberlerlw gel

Arkideşler size bir sorum var;
Benim 7 tane yumurtam var bugün adetimin 5. günü henüz.
10lu klomen kullanacağım ya, bu tarçın bal karışımına ara mı versem? İkisi bir arada ağır olabilir mi?
Bir topikte yazmış da kızlardan birisi benim de kafam karıştı...

iyii akşaammlarr kızzlarrr eşimin kuzeninin nişanından geldkk şmdiiii düğün gbbii yapmışşlarrr hala içimde bass vuruoooo...kulaklarmda da zurna sesiiii yüksek bas ve müzk sesi zarar verr mi acabaaa???

iyii akşaammlarr kızzlarrr eşimin kuzeninin nişanından geldkk şmdiiii düğün gbbii yapmışşlarrr hala içimde bass vuruoooo...kulaklarmda da zurna sesiiii yüksek bas ve müzk sesi zarar verr mi acabaaa???

yok kis plesanta korur onu merak etme , hem cocuk dugun dernek gorsun ozensin dunya`ya gelmeye..
Valla benim seneler oldu dugun gormeyeli ben bile ozendim simdi (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…