- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.241
22-25 arası değişiyor
değişken olduğu için reglden sonraki 5-6-7-8-9-10-11-12-13.günler şansın olabilir.ovülasyon testi yap derim.erken yumurtluyorsan şansın yüksek tabi.
Edba, ben bu ay BTÇ kürü yapıyorum, yumurtaları çatlatmak için havuç suyu demiştin. Ne zaman içmeye başlıyayım ve ne kadar?
tatlım 8-9 tane kuru inciri yarım lt suda 15 dk kaynat,3 orta boy havucu yarım lt suda kaynat.ılıyınca ikisini birleştir.21 ile 25 gün arası içilecek,günde 1-1,5 bardak iç.
BTÇ kürü ile birleşince vücudum patlama yaşamasın :/
incir kürü 2x25 gün yani 50 gün kullanılabiliyor.bir sorunun yoksa klomen kullanmıştan fazla yumurtan olur.ikiz yaparsın ne olacak :))
Şeker zaten derdim o. Dr. bu ay klomen kullanmamı istedi, bende BTÇ kürüne başlamış oldum, şimdi çatlamazlarsa diye korkuyom ondan 2de bi soruyorum havuç kürü nasıldı diyeee...
canım incirle havuç birlikte kullanılıyor.zaten klomende kullanmışsın.valla senden üçüz bekliooommm.ya çatlamazsa iğne yapar çatlatır doktor.12.gün gel demedi mi sana?takipteysen korkma.bu kadar kürden sonra durumunu çok merak ettim.mutlaka haber ver.
22-25 arası değişiyor
Topigin ablasi olmussun bakiyorumda... hatta uzmaniiii doktoruuuu.
kızlar test yaptırmaya gittim ama burda bir özel poliklinik var 50 tl dedi ve yarın sonuç alırsın dedi bide acilde şansımı deneyeyim dedim, ateşim 1,5 derece kadar yüksek çıktı ama kanda bakamayız dediler...kdın doğumcu görmesi lazımmış falan filan... kan testi yok ama diğer testi tekrar yükleyeyim... rabbim inşallah hayırlı bi evlat nasip etmiştir...:)
Eki Görüntüle 645316
söyle kızım derdin nedir ?sana da yardımcı olam.hııı bu arada bu ayda olmazsa nisana biz de BTÇ ye başlıyoruz esra hanımmm.haberin olsun.biz yani sen ve ben canım
ya kızlar ben yumurtlamıycam galiba bu ay bugün 13.günüm ve hep silik çizgi testte ne yapsam doktora mı gitsem acaba ....
17 mart batım bir fikriniz var mı?
Iyide senin yumurtl. tarihin 3 mart... o yuuzdennnn
Onlar. muhtemel gunlerrrr. kesin tarihhh onceki 14. Gun.... ama kayma olabildigi icin o bir haftayi icine aliyorrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?