HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ebda16, ben bu ay BTÇ kürü yapıyorum, yumurtaları çatlatmak için havuç suyu demiştin. Ne zaman içmeye başlıyayım ve ne kadar?

Son düzenleme:
Edba, ben bu ay BTÇ kürü yapıyorum, yumurtaları çatlatmak için havuç suyu demiştin. Ne zaman içmeye başlıyayım ve ne kadar?

tatlım 8-9 tane kuru inciri yarım lt suda 15 dk kaynat,3 orta boy havucu yarım lt suda kaynat.ılıyınca ikisini birleştir.21 ile 25 gün arası içilecek,günde 1-1,5 bardak iç.

tatlım 8-9 tane kuru inciri yarım lt suda 15 dk kaynat,3 orta boy havucu yarım lt suda kaynat.ılıyınca ikisini birleştir.21 ile 25 gün arası içilecek,günde 1-1,5 bardak iç.

BTÇ kürü ile birleşince vücudum patlama yaşamasın :/

incir kürü 2x25 gün yani 50 gün kullanılabiliyor.bir sorunun yoksa klomen kullanmıştan fazla yumurtan olur.ikiz yaparsın ne olacak :))

Şeker zaten derdim o. Dr. bu ay klomen kullanmamı istedi, bende BTÇ kürüne başlamış oldum, şimdi çatlamazlarsa diye korkuyom ondan 2de bi soruyorum havuç kürü nasıldı diyeee...

Şeker zaten derdim o. Dr. bu ay klomen kullanmamı istedi, bende BTÇ kürüne başlamış oldum, şimdi çatlamazlarsa diye korkuyom ondan 2de bi soruyorum havuç kürü nasıldı diyeee...

canım incirle havuç birlikte kullanılıyor.zaten klomende kullanmışsın.valla senden üçüz bekliooommm.ya çatlamazsa iğne yapar çatlatır doktor.12.gün gel demedi mi sana?takipteysen korkma.bu kadar kürden sonra durumunu çok merak ettim.mutlaka haber ver.

Son düzenleme:

Herdaim burdayım, mutlaka haber veririm canım :)

ya kızlar ben yumurtlamıycam galiba bu ay bugün 13.günüm ve hep silik çizgi testte ne yapsam doktora mı gitsem acaba ....

17 mart batım bir fikriniz var mı?

tatlım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haber valla :) benim arkadaşımda bugün öğrendi hamiş olduğunu :) kanda baktırmış 7.51 filan çıkmış daha çok yeni:)

söyle kızım derdin nedir ?sana da yardımcı olam.hııı bu arada bu ayda olmazsa nisana biz de BTÇ ye başlıyoruz esra hanımmm.haberin olsun.biz yani sen ve ben canım

Mukakkak anasini satiiim o zaman ne kadar yol varsa hepsiiii.... nisanda caganin dogum gunu var bi de ogle annemler gelirrrrr... olsunnnn bu sefer takmam evde biri var diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…