HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

adet olmakta hamiş kalmakta bizim elimizde değil ki tatlmm he bide meryem suresini oku cnmm

meryem suresini not aldım zaten onuda okuyacağım bu sefer. içimden bi his ikincisi tutacak diyo sanki bu sefer doğru yolu bulacak benim minik kuşum

kızlar kızlar merhabaa...akşama yemek yapmak yerine pasta börek yapayım diyorum..kıymalı pohaça yapıcam da yanına salata tarzı ne yapayım sizce...herifime sordum bilmiyorum dedi..

yok kız dogumda falanda cok ısııne yarar benım gıttıgım hastanede orada dogan bebeklere bır yıllık ozel sglık sıg hedıye edıolarmıs

canikom eşimin kurumdan dolayı özel sigortası var zaten bebişte sıkıntı yok ben çalıştığım için yararlanamıyorum sıkıntı orda neyse parayı veren düdüğü çalar misali yapıcaz bizde artık...

Gğnaydın kızlarrrrrrrrrr....

bebeekkk canım günaydın sana bişi sorucam ağda yaptırdım bugunde hafif ağrım varr bi sorun olurmu kız bu kesde korktum anacım.. herhalde ağdanın sızısııı

Cabin Benin adet 6-7 mart.henüz erken test icin.benimde belim agriyo ve kasik sancim var.bakalim hayirlisi

aynı gibiyiz ozaman bir iki gün var arada :) hiç adet olacak gibi değilim yaa belirti filan yok normalde benim adetten bir hafta önce canım deli gibi tatlı isterdi tık yok :):)

samanyolu tv de evim evim temiz evim diye yarışma var acaba bende başvursammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…