- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.361
canıımmm napıyon kız cimcikkkk
napim la kafayı yedim habire temizlik yapıyom psikolocik olarak enkaz altındayım can sıkıntısı çok fena bişey
sen napıyon yeğenim napıyo üzmğyon dimi onu
yok canım ben sadece test yaptırdım özel hastanede doktora göstermedim......
yok kızz üzermiyim hiç paşa o paşaaa kuruldu yerine kendini geliştiriyorr
cuma günü doktora gitces teyzesiii dua ett bebişimee benim göstersin bize kendini
kızım çatlaksın ne halt edicen okadar temizliği yaafff
ben seni sanki hamis gibi hatirliyorum tatlim yaaa :) insallah en yakin zamanda gelir bizim meleklr, ya bu kitabi herkes soyluyor ,faydazi ne acabaaaa :)
Ben de sabah akşam alacağım 10 tane zaten 5 gün boyunca. Bir dahaki muayenede belli olur sanırım gelişip gelişmediği.. 7 tane yumurtadan 2si tutsa da aradan çıkarsam keşke ikizleriBu arada ovulasyon testi aldım ben sen de denesene belli olmjuyor ne zaman çatladığı yumurtalarının. Benim adetimin 3. günü bile ovulasyon testim pozitif çıktı maşşalllahhhhhhh
İKizim olsa yeter canımm yaaa3 gün kullanıp 3 gün ara 3 gün kullanım mı yapsam yoksa 12 gün mü devam etsem??
Sağoll canımmmm yaa evet dün sen bekliyordun haberleri. Güzel geldi haberler inşallahhh senden de gelir ama sen en güzel günü boş geçirdin dün..
Esnemeye başla sen de artık kalksınlar yatsınlar bari bugün değerlendir
hatunlar nasilsiniz,tazebahara sordum gormedi sanirim,bu grinin 50 tonu nasil bir ise yariyor acabaaaaa
olmazmıııı ay oku bi çok fenaaa
Arkideşler size bir sorum var;
Benim 7 tane yumurtam var bugün adetimin 5. günü henüz.
10lu klomen kullanacağım ya, bu tarçın bal karışımına ara mı versem? İkisi bir arada ağır olabilir mi?
Bir topikte yazmış da kızlardan birisi benim de kafam karıştı...
kızlar kızlar merhabaa...akşama yemek yapmak yerine pasta börek yapayım diyorum..kıymalı pohaça yapıcam da yanına salata tarzı ne yapayım sizce...herifime sordum bilmiyorum dedi..
dualarım sizinle bebeğimmm hadi bakalım göstersin utanmasın çekinmesin bizbizeyiz zati
kızım napim yaa başka türlü vakit geçmiyoki hem kafaya takıyorum boş kaldıkça bende böyle yol buldum kendime.
ama bugün fazla yapamadım 2 saatte bitirmek zorunda kaldım
galiba eski hastalığım hortladı hareket etmeye korkuyorum:26:
canımmmm inşallah bi gün oluruz hamiş, herkesler beni hamile sanıyo nedendir bilemedim ama hayırlara çıksın diyelim daha çalışma bile yapmadımcanım bu kitap hafiften değil baya bi erotik kitapmış o yuzden etkileniyormuş insan kızlar onermişti e malum yumurtlama zamanında insan çalışmaktan yoruluyo destekleyici seyle rolması lazım 70 küsür sayfa okudum dün henüz bi gelişme olmadı ama sayfalar ilerledikçe yazarım ne oldugunu yumurtlamama az kaldı
canım ovulasyon testi yaptım ama pkolu oldugum için çok sağlıklı olmuyo adetten 2 gun once yaptıgımda da çift çizgi çıkıyo benimkisi biraz allaha emanet
okudukça daha çok anlatırım 3 kitaptan oluşan bi seri, erotikmiş 70 sayfaya geldim gerçi yuakrda yine sana cevap vermiştim dimi allahım kafamı kaldı
70 sayfa okudum bende hala tık yok
bal tarçın da iç canım klomen herzaman etkili olmayabiliyor, zaten anormal bişey olursa sen kendin hissedersin denemekte fayda var
canım patates salatası çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızzz puzzle alsana sen acayip oyalar seniiiiiivakit geçirirsin kuzucummm eğlenceli olur...
inşallah canikom korkuyorum bişi çıkarsa diyee bol bol dua ediyorum adet günümüde başarıyla geçirdim çok şükür maşallah deyin hiç kanamam kahve lekelenmem olmadı sadece akıntı geliyor okadar... şuana kadar iyi gibi herşeyy inşallah cuma günüde görürüs kesemisi ve nokta kadar bebemiziii
pazıl düşünmedim değil ama ben bizim düğün resimlerimizden birini pazıl yaptırmak istiyorum kocam yanaşmıyo bu fikre
korkma yüreğini ferah tut rabbim yardımcınız olsun
yok kızz üzermiyim hiç paşa o paşaaa kuruldu yerine kendini geliştiriyorr
cuma günü doktora gitces teyzesiii dua ett bebişimee benim göstersin bize kendini
kızım çatlaksın ne halt edicen okadar temizliği yaafff
canım yaptırdığın hastaneyi arayıp lab. a sorabilirsin kaç haftalık olduğunu söylüyorlar muhtemelen 3 hafta gibi ama tabi onlar daha iyi bilir... rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..
Bizim is yatti. Ovl. testi koyu gunlerde esim hasta oldu. oyle boule degil. Dun testimmm siliklesmeye basladi. adamda. yavas yavas iyi olmaya basladii. Hayirli degilmis demekki dimi amaa. ama yinede moralim cok bozulduuu
kızlaaar bu bahsettiğiniz kitap hangisi acaba :92: bu kadar bahsettiniz merak ettim :)
Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..
aradım zaten sonucu telefonla öğrendim 94.07 dedi ben de hamileyim yani değil mi dedim o da doktorunuza sorun dedi
Kizlaaaaaarrr ben geldiiiiiimmmmm.
Bizim is yatti. Ovl. testi koyu gunlerde esim hasta oldu. oyle boule degil. Dun testimmm siliklesmeye basladi. adamda. yavas yavas iyi olmaya basladii. Hayirli degilmis demekki dimi amaa. ama yinede moralim cok bozulduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?