HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

napim la kafayı yedim habire temizlik yapıyom psikolocik olarak enkaz altındayım can sıkıntısı çok fena bişey

sen napıyon yeğenim napıyo üzmğyon dimi onu

yok kızz üzermiyim hiç paşa o paşaaa kuruldu yerine kendini geliştiriyorr

cuma günü doktora gitces teyzesiii dua ett bebişimee benim göstersin bize kendini

kızım çatlaksın ne halt edicen okadar temizliği yaafff

yok canım ben sadece test yaptırdım özel hastanede doktora göstermedim......

canım yaptırdığın hastaneyi arayıp lab. a sorabilirsin kaç haftalık olduğunu söylüyorlar muhtemelen 3 hafta gibi ama tabi onlar daha iyi bilir... rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

dualarım sizinle bebeğimmm hadi bakalım göstersin utanmasın çekinmesin bizbizeyiz zati

kızım napim yaa başka türlü vakit geçmiyoki hem kafaya takıyorum boş kaldıkça bende böyle yol buldum kendime.
ama bugün fazla yapamadım 2 saatte bitirmek zorunda kaldım
galiba eski hastalığım hortladı hareket etmeye korkuyorum:26:

ben seni sanki hamis gibi hatirliyorum tatlim yaaa :) insallah en yakin zamanda gelir bizim meleklr, ya bu kitabi herkes soyluyor ,faydazi ne acabaaaa :)

canımmmm inşallah bi gün oluruz hamiş, herkesler beni hamile sanıyo nedendir bilemedim ama hayırlara çıksın diyelim daha çalışma bile yapmadım canım bu kitap hafiften değil baya bi erotik kitapmış o yuzden etkileniyormuş insan kızlar onermişti e malum yumurtlama zamanında insan çalışmaktan yoruluyo destekleyici seyle rolması lazım 70 küsür sayfa okudum dün henüz bi gelişme olmadı ama sayfalar ilerledikçe yazarım ne oldugunu yumurtlamama az kaldı

canım ovulasyon testi yaptım ama pkolu oldugum için çok sağlıklı olmuyo adetten 2 gun once yaptıgımda da çift çizgi çıkıyo benimkisi biraz allaha emanet

hatunlar nasilsiniz,tazebahara sordum gormedi sanirim,bu grinin 50 tonu nasil bir ise yariyor acabaaaaa

okudukça daha çok anlatırım 3 kitaptan oluşan bi seri, erotikmiş 70 sayfaya geldim gerçi yuakrda yine sana cevap vermiştim dimi allahım kafamı kaldı

olmazmıııı ay oku bi çok fenaaa

70 sayfa okudum bende hala tık yok

bal tarçın da iç canım klomen herzaman etkili olmayabiliyor, zaten anormal bişey olursa sen kendin hissedersin denemekte fayda var

kızlar kızlar merhabaa...akşama yemek yapmak yerine pasta börek yapayım diyorum..kıymalı pohaça yapıcam da yanına salata tarzı ne yapayım sizce...herifime sordum bilmiyorum dedi..

canım patates salatası çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızzz puzzle alsana sen acayip oyalar seniiiiii vakit geçirirsin kuzucummm eğlenceli olur...

inşallah canikom korkuyorum bişi çıkarsa diyee bol bol dua ediyorum adet günümüde başarıyla geçirdim çok şükür maşallah deyin hiç kanamam kahve lekelenmem olmadı sadece akıntı geliyor okadar... şuana kadar iyi gibi herşeyy inşallah cuma günüde görürüs kesemisi ve nokta kadar bebemiziii

benim canım hamileyken devamlı haslanmış patates çekerdi hergün yesem bıkmam o derece oluyordu canlar yapın yiyiyn afiyet olsun :)

pazıl düşünmedim değil ama ben bizim düğün resimlerimizden birini pazıl yaptırmak istiyorum kocam yanaşmıyo bu fikre
korkma yüreğini ferah tut rabbim yardımcınız olsun

pazıl düşünmedim değil ama ben bizim düğün resimlerimizden birini pazıl yaptırmak istiyorum kocam yanaşmıyo bu fikre
korkma yüreğini ferah tut rabbim yardımcınız olsun

normal puzzle al kuzum sende şimdilik ikna edersin yinee...

amin tatlım aminnnnnnnnnnnnn rabbim olmayan herkese nasip etsinnnn bu gğzel duyguyu inşalllaaahhhh

Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..

aradım zaten sonucu telefonla öğrendim 94.07 dedi ben de hamileyim yani değil mi dedim o da doktorunuza sorun dedi

Bizim is yatti. Ovl. testi koyu gunlerde esim hasta oldu. oyle boule degil. Dun testimmm siliklesmeye basladi. adamda. yavas yavas iyi olmaya basladii. Hayirli degilmis demekki dimi amaa. ama yinede moralim cok bozulduuu

Bizim is yatti. Ovl. testi koyu gunlerde esim hasta oldu. oyle boule degil. Dun testimmm siliklesmeye basladi. adamda. yavas yavas iyi olmaya basladii. Hayirli degilmis demekki dimi amaa. ama yinede moralim cok bozulduuu

hoşgeldin canooooooo

üzülme sıkma canını vardır bunda da bir hayır sende martı değerlendirirsin. ha 1 ay önce ha 1 ay sonra sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun

kızlaaar bu bahsettiğiniz kitap hangisi acaba :92: bu kadar bahsettiniz merak ettim :)

canım grinin elli tonu-karanlığın elli tonu- özgürlüğün elli tonu bunalr seri ben set olarak 20 tl ye aldım tabi malesef korsan başladım okumaya güzel kitap ama henuz bende bi hareketlenme olmadı en onemlı yerınde uykum geldi

Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..

canımmm hadi inşallah en guzel sesi duymaya az kalmış, sağlıcakla kucagına da al ınsallah

aradım zaten sonucu telefonla öğrendim 94.07 dedi ben de hamileyim yani değil mi dedim o da doktorunuza sorun dedi

canım tebrik ederim allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinnn

Kizlaaaaaarrr ben geldiiiiiimmmmm.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

esra moralini bozma canım bak ne kadar çok üstüne düşersek o kadar çok başka bişey çıkıyo o yüzden oluruna bırakmayı öğrenmemiz lazım,ben ilaç kullandıgım halde yumurtlamak için bu ay yumurtlama gunu falan hesaplamadan oluruna bırakıcam ne kadar olursa...üzme canını bi gün mutaka allah ızın verirse olacak zaten keyfini çıakr evliliğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…