HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy aynen valla o sitede erkekte vardır en bilceksiniz konuşuyosunuz herşeyi diyo erkek napsın yumurtlama gününü oyunu buyunu diyorum da işte anlatamasssıın anacım bu erkek milletine laf

aynen benimki de diyor,özel hayatımızı ne anlatıp duruyorsun,erkekler de vardır,seni son uyarışım falan dedi.
akşamları zor girerim artık.
bi erkek de bu siteye girip yumurtluyorum,batım bu şu diyor ve topiği heyecanla takip ediyorsa,sıkılmıyorsa bizden biri olmuş demektir.zarar gelmez zatiii

amaaaan konuşsun dursunlar kötü bişey olmadığını üye olan bilir

canım günaydın bende seninle aynı durumdayım hemen bugün alıp denicem umarım en kısa zamanda bebiişlerimiz olur

inşallah canım ya pek uğraşmak istemezdim kürlerle olcaksa kendiliğmden olurum diyodum ama şimdi hem hamilelik hemde kendi açımızdan çok sağlıklı kürler yani inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla faydasını görürüz canım ya allahın izniyle

ben bu ay adetin 2.gününden itibaren btç bide incir kürü yaptım 6-7 gün falan işe yaramıştır belki taşınma işi falan vardı devam edemedim daha fazla bıraktım bendeee:|

canııımmm beniiimmmm üzülme neden üzülüyosuun ya olur elbett ne kadardır deniyosunkii ?

20 ay oldu tatlım.yumurtalarım geç büyüyo.hastane çok uzak her zaman gidemiyom ama sanki yıllardır bekliyorum gibi.rabbim kimseyi aratmasın böyle.herkese nasib etsin

ben bu ay adetin 2.gününden itibaren btç bide incir kürü yaptım 6-7 gün falan işe yaramıştır belki taşınma işi falan vardı devam edemedim daha fazla bıraktım bendeee:|

canım zaten istenilen sürede yapsak mutlaka etkisini görürüz de bazen üşengeçliğimize bile denk geliyo yani :)) ben bi ara soğan kürü içiyodum tadıda güzeldi hanii ama zayıflamak için o azaman çocukta düşünüyordum yakın bi arkadaş var ebe hemşirelik okuyo bu sene bitircek inşallah beim ebem olacak bana ddikkat et demişti zamanında iç soğan düşüklere neden oluyo diyince bıraktım şimdi tekrar bailıcam adetin 15. gününden başlıcam hayırlısı artık inşallah.

Son düzenleme:

ama soğan kist yada pko olanlar için değilmi canıımm ?

Kizben adetin 8. gunu basladimm dusuk mu uapiyomuss amanallahimmmm

evet canım ya bende sonradan duydum ama onu düzenli içicen adet olduktan sonra ilişkilerden sonra bırakılcak adetin 15. günü diğer adet gününe kadar içilçek yum7rtlama gününde bırakılcak yani

ben 1-2 ay daha olmazsa öyle içerim çünkü soğanı yemekte bile yiyince kusuyorum ben nasıl olur bilememm

canım normal kuru soğanı bende hiç yiyemem miğdeme dokunur zaten ama soğan suyunun tadı o kadar da kötü değil bence ya ben hiç tiksinmeden içtim.canım bak içerken dikkat et ama adetin 15. gününden diğer adet gününe kadar içeceksin ondan sonra zaten yumurtlama günü falan sakın içme.

tamamm canım 1 hafta kaldı adete olursam eğer başlarım bendee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…