- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.581
canım çocuk düşüklüğüne neden oluyormuş dikkatli ol derim sana nasıl içilceğini anlatayım istersen. adetin 15. gününde başla yani yumurtlama zamanından sonra bidahaki adetine kadar iç ondan sonra bekle edetini tekrar adet olursan tekrarla 15. gününde 3 4 ay boyunca yap
peki canım hadi hamile kalırsam o ay. bu çok tehlikeli ozaman
bende hemen birsey sorayim hesaba gore adetin 6.gunu falan baslamisim o zaman birakmam mi gerek su an ,15inden sonra mi baslamam gerek
canım 15. gün den itibaren başla bence çünkü adetin 6. günü yumutalıklarının hormonlarının açık olduğu dönemler bence hemen bırak 15. günü yani yumurtlama dönemin bittikten hemn sonra başla diğer adet gününe kadar iç adet olursan tekrar 15.de iç
tamam canim tesekkurler
canım diğer kürleri bilmiyorum ama soğan kürü yumurtlama bitiminin hemen ardından içiliyo diğer adet zamanına kadar çünkü soğan suyu düşüklere neden olurmuş
kızlar... iyi ki sabahtan beri giremedim nete... oku oku sayfaları zor bitirdim... rabbim inşallah bebişlerimizi bizlere bağışlar... olmayanlara bebişler nasip eder...
şimdi ne yaptınız diye soranlar olmuş, özel bi kür falan yapmadım... sadece yumurtlama gününü kaçırmadık o kadar... rabbim inşallah isteyen herkesin göbüşlerini bebişlerle doldurur...
kızlar... iyi ki sabahtan beri giremedim nete... oku oku sayfaları zor bitirdim... rabbim inşallah bebişlerimizi bizlere bağışlar... olmayanlara bebişler nasip eder...
şimdi ne yaptınız diye soranlar olmuş, özel bi kür falan yapmadım... sadece yumurtlama gününü kaçırmadık o kadar... rabbim inşallah isteyen herkesin göbüşlerini bebişlerle doldurur...
hepinizeee iyi akşamlaaarrr kızzlllaaaaaaarrrrr liste 15 kişi olmuşş maaaşalllahhh rabbim full etsiinnn inşallahhhhh
aaamiiin :):):) inşallah canım..
senin belirtiler ne olmuştu canım belirgin olanları söyleyebilr misin :) bende bata son 2 gün sayanlardanım :)
bende bat a bir hafta varken bel ve kasık ağrısı başladı, aynı adet olacakmış gibiydim... göğüslerim büyüdü ve hassasiyet oluştu... adet belirtileri ile aynıydı neredeyse... farklı bir belirginlik olmadı... ama adet günüme 1-2 gün varken olan ağrılarım azaldı, hatta hiç adet olmucak gibi hissettim birde göğüslerimde ki şişkinlik rahatsız etmemeye başladı... inşallah sizinde bebişlerinizinhaberini tezden alırız... bende sizlerin halaylarını çekerim
sıkıntıdan patlamak üzereyimmmmm
Bende geldim sikinti bendede var((
hııııı anladım tatlım.ruhsuz kayınvalide meselesi.aman takma boşverrrr.bebişini düşün.kimseyi sallama bu süreçte.hatta eşini bile.dünya sadece sen ve bebişin için dönsün.şımart biraz kendini de bebişini de.hakettiniz siz.mucukkkk!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?