HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende hemen birsey sorayim hesaba gore adetin 6.gunu falan baslamisim o zaman birakmam mi gerek su an ,15inden sonra mi baslamam gerek

peki canım hadi hamile kalırsam o ay. bu çok tehlikeli ozaman

canım bilmiyorum artık onu kendimiz mi ayrlıcaz. ama şöyle düşünsek zatem bi 15 gün içme süresi var. ve buda yumurtlama zamnından sonra ve adetine 15 gün kala içilen bi süre yani. ve o 15 günden yumurtlama dışı çocuk olma olasılığı çok çok az olsa bile kısa bi sürede hiç bir zararı olmaz olsa zaten saraçoğlu onuda söylerdi.

Son düzenleme:
bende hemen birsey sorayim hesaba gore adetin 6.gunu falan baslamisim o zaman birakmam mi gerek su an ,15inden sonra mi baslamam gerek

canım 15. gün den itibaren başla bence çünkü adetin 6. günü yumutalıklarının hormonlarının açık olduğu dönemler bence hemen bırak 15. günü yani yumurtlama dönemin bittikten hemn sonra başla diğer adet gününe kadar iç adet olursan tekrar 15.de iç

tamam canim tesekkurler

canım diğer kürleri bilmiyorum ama soğan kürü yumurtlama bitiminin hemen ardından içiliyo diğer adet zamanına kadar çünkü soğan suyu düşüklere neden olurmuş

evet canım bende öyle biliyorum zaten çünkü adet ve yumurtlama döneminde böyle kürler düşüğe yol açıyor bu yüzden de yumurtlamanız bittikten sonra uygulamanız daha faydalı olur ne olur ne olmaz..

kızlar... iyi ki sabahtan beri giremedim nete... oku oku sayfaları zor bitirdim... rabbim inşallah bebişlerimizi bizlere bağışlar... olmayanlara bebişler nasip eder...

şimdi ne yaptınız diye soranlar olmuş, özel bi kür falan yapmadım... sadece yumurtlama gününü kaçırmadık o kadar... rabbim inşallah isteyen herkesin göbüşlerini bebişlerle doldurur...

aaamiiin :):):) inşallah canım..

senin belirtiler ne olmuştu canım belirgin olanları söyleyebilr misin :) bende bata son 2 gün sayanlardanım :)

cnmm hayırlı olsuunnn rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğini sana inaşallahh ve hepimizee tabyyy sen ne zaman aldın müjdeyiii:))?? ben kaçırmışımm halayı yaaa olsun ynede çekeym benn

aaamiiin :):):) inşallah canım..

senin belirtiler ne olmuştu canım belirgin olanları söyleyebilr misin :) bende bata son 2 gün sayanlardanım :)

bende bat a bir hafta varken bel ve kasık ağrısı başladı, aynı adet olacakmış gibiydim... göğüslerim büyüdü ve hassasiyet oluştu... adet belirtileri ile aynıydı neredeyse... farklı bir belirginlik olmadı... ama adet günüme 1-2 gün varken olan ağrılarım azaldı, hatta hiç adet olmucak gibi hissettim birde göğüslerimde ki şişkinlik rahatsız etmemeye başladı... inşallah sizinde bebişlerinizin haberini tezden alırız... bende sizlerin halaylarını çekerim

göğüslerimdeki hassasiyet dışında sağ kasık sancısı ara ara ve bel ağrısı var canım geçmiyor yarın test yapmak istiyorum ama içimden bir ses 5 ine kadar dur diyor :)

amin canım tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

evet ruhsuz kayınvalıde olayı sınır oldum hakıkaten ama kabahat bende karnım burnuma cıkınca solucektm asıl :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…