- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.561
Slm kızlar kimler burdaa, ya bu soğan suyunu içenlere birsey soracağımm, pko hastası değilim ama yumurtalığımda küçük küçük yumurlar varmış, doktor bunlar kist değil dedi,belli bir boyutta olunca kist oluyormuş, bende 3-4 gündür soğan suyu içiyorum kasıklarımda özellikle sol kasığımda batma oluyor bu normal mi sizdede oluyor mu?
tamamm canım 1 hafta kaldı adete olursam eğer başlarım bendee
oluyomuş canımm ağrı ben araştırmıştım hatta nesrinde demişti ağrı yapar diye
Slm kızlar kimler burdaa, ya bu soğan suyunu içenlere birsey soracağımm, pko hastası değilim ama yumurtalığımda küçük küçük yumurlar varmış, doktor bunlar kist değil dedi,belli bir boyutta olunca kist oluyormuş, bende 3-4 gündür soğan suyu içiyorum kasıklarımda özellikle sol kasığımda batma oluyor bu normal mi sizdede oluyor mu?
canım ben bi ara kullandım ama hiç hatırlamıyorum neler olduğunu tekrar başlıcam belki soğansuyu etkisini falan gösteriyosa hiç bi fikir veremicem k.bakma tatlım ya
Tesekkürler canım, sol tarafım akşam çok ağrıdı sanki üzerine yattım diye mi düşündüm de bi sorayım dedim
canım sen düzenli olarak soğan suyunu iç etkisi görürsün bence. bende bugünden itibaren başlıcam artık
tatlım inşallah hiç gerek kalmadan güzel haberlerini bekliyorum inşallah
kızlar yumurtlama haplarıyla birlikte kullanılır mı bu soğan kürü
canım hiç bilgim yok ya ama mantıklı düşüncek olursak kullanılır gibi geliyo bi sorun olmaz bence
ben de bu ay deniycem. yalnız şunu sormak istiyorum arkadaşlar acaba hamile kalınsan soğan kürünü yaptığın ayda. bebeğe zarar veriyor mu
korunmak mı gerekiyor yoksa
Canım bu kür rahmin içini temizlediği için yumurtlama döneminde ve gebelik durumunda bırakmak gerek diye biliyorum bendee
ben de bu ay deniycem. yalnız şunu sormak istiyorum arkadaşlar acaba hamile kalınsan soğan kürünü yaptığın ayda. bebeğe zarar veriyor mu
korunmak mı gerekiyor yoksa
kızlar ben bu tip kürlerin adet ve yumurtlama zamanında kullanılmıyor diye biliyorum
canım çocuk düşüklüğüne neden oluyormuş dikkatli ol derim sana nasıl içilceğini anlatayım istersen. adetin 15. gününde başla yani yumurtlama zamanından sonra bidahaki adetine kadar iç ondan sonra bekle edetini tekrar adet olursan tekrarla 15. gününde 3 4 ay boyunca yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?