HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Slm kızlar kimler burdaa, ya bu soğan suyunu içenlere birsey soracağımm, pko hastası değilim ama yumurtalığımda küçük küçük yumurlar varmış, doktor bunlar kist değil dedi,belli bir boyutta olunca kist oluyormuş, bende 3-4 gündür soğan suyu içiyorum kasıklarımda özellikle sol kasığımda batma oluyor bu normal mi sizdede oluyor mu?

oluyomuş canımm ağrı ben araştırmıştım hatta nesrinde demişti ağrı yapar diye

oluyomuş canımm ağrı ben araştırmıştım hatta nesrinde demişti ağrı yapar diye

teşekkürler canım yumurtlama zamanı brakmak gerekiyormuş sanırım şimdi onu hesaplamam gerek dikkat etmek için,gerçi bu ay dikkat etmemiz gerekiyor en azından 2-3hafta değerlerim normale dönene kadar

selaaaam kızlar ben geldim son 4 gün kaldı bata. günler geçmek bilmiyor siz napıyorsunuz

canım ben bi ara kullandım ama hiç hatırlamıyorum neler olduğunu tekrar başlıcam belki soğansuyu etkisini falan gösteriyosa hiç bi fikir veremicem k.bakma tatlım ya

canım ben bi ara kullandım ama hiç hatırlamıyorum neler olduğunu tekrar başlıcam belki soğansuyu etkisini falan gösteriyosa hiç bi fikir veremicem k.bakma tatlım ya

Tesekkürler canım, sol tarafım akşam çok ağrıdı sanki üzerine yattım diye mi düşündüm de bi sorayım dedim

kızlarr bende halaya katılan hamişlerden olmak istiyorum hayırlısıylaa :):) bata son 2 günn bugün yine test yapasım vaar

ben de bu ay deniycem. yalnız şunu sormak istiyorum arkadaşlar acaba hamile kalınsan soğan kürünü yaptığın ayda. bebeğe zarar veriyor mu
korunmak mı gerekiyor yoksa

ben de bu ay deniycem. yalnız şunu sormak istiyorum arkadaşlar acaba hamile kalınsan soğan kürünü yaptığın ayda. bebeğe zarar veriyor mu

Canım bu kür rahmin içini temizlediği için yumurtlama döneminde ve gebelik durumunda bırakmak gerek diye biliyorum bendee

canım çocuk düşüklüğüne neden oluyormuş dikkatli ol derim sana nasıl içilceğini anlatayım istersen. adetin 15. gününde başla yani yumurtlama zamanından sonra bidahaki adetine kadar iç ondan sonra bekle edetini tekrar adet olursan tekrarla 15. gününde 3 4 ay boyunca yap

kızlar ben bu tip kürlerin adet ve yumurtlama zamanında kullanılmıyor diye biliyorum

canım diğer kürleri bilmiyorum ama soğan kürü yumurtlama bitiminin hemen ardından içiliyo diğer adet zamanına kadar çünkü soğan suyu düşüklere neden olurmuş

peki canım hadi hamile kalırsam o ay. bu çok tehlikeli ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…