HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aman hıssetsın babannesının huysuzlugunu da ona gore gulucuk sacsın doguncada :S

annem hemen ıp sıs aldı netten saatlerce ornek baktı begendı ormeye basladı bıle :)
evet canım dgumumuzda aynı olacak ıns :)
amma cok tahlıl ıstedı kadın ya 735 tl tuttu 26 kalem
devlet hastanesıne mı gıtsem saglık ocagına mı bılemedım :S

Ne kadar cok tutmus tahliller az para degil devlete git bence canim orda yaptirsan

Kiyamam ben onaaa bosver annenin sevinci yeter de artar bile sen hic takma kafana dogunca torunum diye deli olucak eminim:))evet cok fazla tahlil istedi benim de 4 tup kan alindi ve idrar ornegi birsuru sey saydi cok guzel testler ama bedava benim aslinda ozel hastane ama sigortaliya muayne bile 20 tl hemde ayda 2-3 gidersen almiyo para ayda 1 kere aliyo cok fazlaymis 735 tl yokmu daha ucuza yaptiricagin bi yer(

Bu arada 30 ekimmi dedi sana tahmini dogumu kuzum senin 5+4 benim 5+3 cunku bugun 1 gun var arada:)))

:) evet doktor 2 hafta sonra kalp atısı dedı hemen o gune e vardı ben sole gelır gıderım dıo dedım dur sakın ol :))

devlete deneyım barı daha ucuz yerler var ama devlet potansıyellınde yanı :S

:) evet doktor 2 hafta sonra kalp atısı dedı hemen o gune e vardı ben sole gelır gıderım dıo dedım dur sakın ol :))

devlete deneyım barı daha ucuz yerler var ama devlet potansıyellınde yanı :S

İnsanin kendi annesi gibisi yok valla allah basimizdan eksik etmesin hicbirini:))sen devlette yaptir bencede canim sonucta az para degil bebisine baska seyler alirsin daha sonra o parayla:))

Bulanti icin ilac verdi ama banamison demedi cubyk kreker falan bide gazoz la idarw etmeye calisiyom

İlk 3 ay oluyomus zaten cok fazla ama sonra geciyomus bi rivayete gorede cok uyuyosan ve miden bulaniyosa bebek kiz olurmus:))insallah gecer kuzum biran oncede bebisini de kendini de guzelce besleyebilirsin su an hicbisey yiyemedigin icin gucsuz kaliyosun sende(

Ewet canim beslenemiyoruz malesef cok uyuyorum ayrica rabbim oncelikle sagliklisink versin ama kizda olursa tadindan yenmezzzz cunki bi abimiz var :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…