- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.601
Canım sıkma canını önemli olan kimin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün bebek senin bebeğin sonuçta sevinci de sana yeter.. Hem anne ne hissederse bebekte onu hissedermiş kendini germe ki bebişin de rahatsız olmasın annesi..
Ayy nasil sevindim anlatamam kuzumm ya:))ayni durumdayiz o zaman benden de tahlil istedi 1 hafta sonra gel bebegi gorelim dedi sonraki haftada kalp atisi 2 hafta yapiyo tam tahlilleri de yaptirdim tam ayni seyleri yasiyoruz saglikla kucagimiza alalim insallah:))ben bebegj goremeyince sordum normalmi gormememiz diye o da normal kucuk daha dedi:))allahim tum topigimize yasatsin bu duygulari insallah:))kayinvalideni hic takma sen ne dusunurse dusunsun bosver annecigin nasil sevinmistir kimbilir cok cok sevindim valla:))
???? sen neye sıkkınsın canım
annem hemen ıp sıs aldı netten saatlerce ornek baktı begendı ormeye basladı bıle :)
evet canım dgumumuzda aynı olacak ıns :)
amma cok tahlıl ıstedı kadın ya 735 tl tuttu 26 kalem
devlet hastanesıne mı gıtsem saglık ocagına mı bılemedım :S
Nedeni yok canim cim migdem yuzundn hayat nesem kalmadi cok kotu yumm malesef bide kocis macizliyo ilgi alaka sifir
annem hemen ıp sıs aldı netten saatlerce ornek baktı begendı ormeye basladı bıle :)
evet canım dgumumuzda aynı olacak ıns :)
amma cok tahlıl ıstedı kadın ya 735 tl tuttu 26 kalem
devlet hastanesıne mı gıtsem saglık ocagına mı bılemedım :S
Ne kadar cok tutmus tahliller az para degil devlete git bence canim orda yaptirsan
Kiyamam ben onaaa bosver annenin sevinci yeter de artar bile sen hic takma kafana dogunca torunum diye deli olucak eminim:))evet cok fazla tahlil istedi benim de 4 tup kan alindi ve idrar ornegi birsuru sey saydi cok guzel testler ama bedava benim aslinda ozel hastane ama sigortaliya muayne bile 20 tl hemde ayda 2-3 gidersen almiyo para ayda 1 kere aliyo cok fazlaymis 735 tl yokmu daha ucuza yaptiricagin bi yer(
Kiyamam ben onaaa bosver annenin sevinci yeter de artar bile sen hic takma kafana dogunca torunum diye deli olucak eminim:))evet cok fazla tahlil istedi benim de 4 tup kan alindi ve idrar ornegi birsuru sey saydi cok guzel testler ama bedava benim aslinda ozel hastane ama sigortaliya muayne bile 20 tl hemde ayda 2-3 gidersen almiyo para ayda 1 kere aliyo cok fazlaymis 735 tl yokmu daha ucuza yaptiricagin bi yer(
:) evet doktor 2 hafta sonra kalp atısı dedı hemen o gune e vardı ben sole gelır gıderım dıo dedım dur sakın ol :))
devlete deneyım barı daha ucuz yerler var ama devlet potansıyellınde yanı :S
miğdende ne var canım ?? benimde eşim maçta sessiz sessiz oturuyorum pff bebiş yok mu sennde?
Migde bulanrilarim cok bebis twn dolayi hic bisey yiyemiyorum yesemde cikiyo ondan kotutum sadece
Kiyamam canim yaa dr ne onerdi peki mide bulantisi olunca??
Migde bulanrilarim cok bebis twn dolayi hic bisey yiyemiyorum yesemde cikiyo ondan kotutum sadece
benim kocişte maç izlemeye gitti dvde tekim ve sıkıldımmmm sizin gibiiii[/. Bizde burdan sohbet ederik ne yapalim
Bulanti icin ilac verdi ama banamison demedi cubyk kreker falan bide gazoz la idarw etmeye calisiyom
canım yaaa ben kaçırmışım senin hamiş olduğunu kusura bakmaaa :) doğru yaa bilirim çok fena olur..
şimdi ne kadarlık bebiş :124:
İlk 3 ay oluyomus zaten cok fazla ama sonra geciyomus bi rivayete gorede cok uyuyosan ve miden bulaniyosa bebek kiz olurmus:))insallah gecer kuzum biran oncede bebisini de kendini de guzelce besleyebilirsin su an hicbisey yiyemedigin icin gucsuz kaliyosun sende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?