HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

helal kız bende beşiktaşlıyım eşim fenerli ama uğraşıyoda fenerli ol diye hayatta olmam benimki böyle önemli maçları izler allahtan maç hastalığı pek yok çekilmez olur yoksa

aaaa ama ben fenerliyim kiii :) kociş beşiktaşlı oda uğraşıyor beişktaşlı olayım diye ama ben olmuyorum :) benim kide hastası değil Allahtan sadece özel maçları izler yoksa maç düşkünü kociş çekilmez doğru arkadaşım :)

İnsallah gecicek yemeye calisiyorym zorlada olsa senin ne kadarlik bide riksindigin seyler oldumu

Benim 5+3 bugun tiksindigim bisey olmadi allahtan sutten normalde cok tiksinirdim asla icemezdim anne sutu bile emmemisim o kadar yani ama simdi iciyorum kendimden beklemedigim bi sekilde iyi bakiyorum kendime cok sukur:))

Ewet canim kotu oluyo isin garibi 4yasindaki oglumda oyle babasi evde olmasa bile bi kanalda mac gorsun kiyametlerickoparir izliycek illlaki bu da benim kaderimmis diyorum ama hastalik iste ((

Benim 5+3 bugun tiksindigim bisey olmadi allahtan sutten normalde cok tiksinirdim asla icemezdim anne sutu bile emmemisim o kadar yani ama simdi iciyorum kendimden beklemedigim bi sekilde iyi bakiyorum kendime cok sukur:))

Cok sevindim canim sen ii beslencen ki minisinde buyuyecek gelisecek kalp atislarinida duy keyfine diycek kalmaz dr folik asit verdimi sana

Ewet canim kotu oluyo isin garibi 4yasindaki oglumda oyle babasi evde olmasa bile bi kanalda mac gorsun kiyametlerickoparir izliycek illlaki bu da benim kaderimmis diyorum ama hastalik iste ((

kayınpederim öyle benimde aşırı düşkün kimin maçı olduğu önemli değil 22 kişi koşup ortada top varsa yeteli valla ama eşim öyle değil Allahtan ki sizdeki maç hastalığınında hafiflemesini dilerim canım :)

Ayy ne guzell bol bol hasret giderin simdii:)))ayy hic gulucegim yoktu kuzum yaaa dr sen ne yedin boyle ne yediysen soylede bende yiyim dicek kadinsa erkeksede karisina yaptiricak kuru:))))

tühh gel kız senide beşiktaşlı yapalım...

aboooww bu kötü tatlım yaa allah nasip ederse ben çocuklarımı elimden geldiğince uzak tutmaya çalışırım ya bunu öğrenmem iyi oldu

Cok sevindim canim sen ii beslencen ki minisinde buyuyecek gelisecek kalp atislarinida duy keyfine diycek kalmaz dr folik asit verdimi sana

Ayy eminim ki oyledir keseyi bile gorunce nasil mutlu oldum kalp atisi bambaska bi mutluluktur dusundukce heyecanlaniyo insan allahim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah oncelikle topigimizde 1 kisi bile kalmasin hamis olmayann:))folik asit kullaniyorum kuzum zaten su an sadece onu verdi baska ilac vericeksede tahlillerden sonra cmtesi gidicem yine hayirlisi bakalim:))sana baska ilac verdi mi??

Ayy ne guzell bol bol hasret giderin simdii:)))ayy hic gulucegim yoktu kuzum yaaa dr sen ne yedin boyle ne yediysen soylede bende yiyim dicek kadinsa erkeksede karisina yaptiricak kuru:))))

Ay walla şaşırdım kaldım Beebeek. Ya o bişi deil ben daha 2 aya kadar nasıl karşıydım kürlere falan, kimyasal gebelik sonrası kürler için hiç fena fikir değillermiş demeye başladım. Sonra bi baktım ben yana döne BTÇ kürü araştırıyorum ve şu anda uyguluyorum :) Hayat çok tuhaf yaaa. Dr. sölicem ama yapcak bişi yok :)

tühh gel kız senide beşiktaşlı yapalım...

aslında olabilirim ama kocam için çok önemli benim beşiktaşlı olmam herkes kocasının takımını tutuyormuşta ben niye inat ediyormuşum falan filan :) bende bu günü özel b,rgün yapalım ozaman dedim sen bana güzel bir hediye alıyorsun bende beşiktaşlı oluyorum ve kutluyoruz dedim kabul etti :) bende şimdi o hediyeyi beklioyrum canım :)

Hayirlisi canim bana bide progestan vermisti kahve lekem oldugu icin baskada bisey vermedi ama benmigdemden folik asiti icemiyom ((((

Sen kimyasal gebelikmi gecirdin canimm (gecmis olsun cok uzuldum ama en azindan hamile kalabiliyosun en kisa zamanda yine olucak ve saglikla kucagina alicaksin insallah:)bende btc kurunu burdan kizlardan duydum bu ay olmasaydi yapicaktim hemen cok dogal ve saglikli aslinda:)) druna soyle bencede oda seni tebrik edicek eminim ki:))))

ayy kız allah iyiyliğini versin güldürdün beni yaa iyiymiş bu valla bende mi yapsam ne ama abimler çok kızar besle büyüt elin oğlu gelsin fenerli yapsın diye özel değilse nasıl bi hediye bu seni takımdan caydırck

Hayirlisi canim bana bide progestan vermisti kahve lekem oldugu icin baskada bisey vermedi ama benmigdemden folik asiti icemiyom ((((

Cokmuydu kahvelekelenmen canim??bugun bende 1 damla kahveleke gordum ama normalmis diye hic dru falan aramadim cok cok azdi cunkufolikasitte mide bulantisi yapiyomus zaten senin zaten var iyice yapar ama nasil yapicaksin onu icmeyip dra soyledinmi icemedigini!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…