- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.641
helal kız bende beşiktaşlıyım eşim fenerli ama uğraşıyoda fenerli ol diye hayatta olmambenimki böyle önemli maçları izler allahtan maç hastalığı pek yok çekilmez olur yoksa
İnsallah gecicek yemeye calisiyorym zorlada olsa senin ne kadarlik bide riksindigin seyler oldumu
ben abimlerden biliyorum hiç iyi birşey değil valla çok sinir oluyordum bekarken evde 3 televizyon bile yetmezdi. hatta abimin biri kolunu kırmıştı halısaha maçında akıllanmadı ikinci kez tekrar kırdı kolunu ameliyat oldu platin fal+an yerleştirdiler şuan artık ne maç ne halısa adını bile anmak istemiyo
Benim 5+3 bugun tiksindigim bisey olmadi allahtan sutten normalde cok tiksinirdim asla icemezdim anne sutu bile emmemisim o kadar yani ama simdi iciyorum kendimden beklemedigim bi sekilde iyi bakiyorum kendime cok sukur:))
Ewet canim kotu oluyo isin garibi 4yasindaki oglumda oyle babasi evde olmasa bile bi kanalda mac gorsun kiyametlerickoparir izliycek illlaki bu da benim kaderimmis diyorum ama hastalik iste((
Merci hayatım haftasonunu bitirdik ve ne çabukbitti yaaaaaw :/
Saol can, nasıl olayım geldim geçmişi okumaya çalıştım, sayfalar uçmuş yine :)
Ah bebeğim iyiyim, eşimi gittim alandan aldım şimdi evdeyiz, çooook çok özleşmişiz ya. Bu arada Cmtesi dr.umu aradım, Regli 12. gününde bekliyorum dedi. Sanırım yumurtalara bakcak. Bu ay Klomen kullandım, BTÇ kürüde yapıyorum. Dr. şok olcak, düşüp bayılmasa bari :))
aaaaama ben fenerliyim kiii :) kociş beşiktaşlı oda uğraşıyor beişktaşlı olayım diye ama ben olmuyorum :) benim kide hastası değil Allahtan sadece özel maçları izler yoksa maç düşkünü kociş çekilmez doğru arkadaşım :)
kayınpederim öyle benimde aşırı düşkün kimin maçı olduğu önemli değil 22 kişi koşup ortada top varsa yeteli vallaama eşim öyle değil Allahtan ki sizdeki maç hastalığınında hafiflemesini dilerim canım :)
Ewet canim kotu oluyo isin garibi 4yasindaki oglumda oyle babasi evde olmasa bile bi kanalda mac gorsun kiyametlerickoparir izliycek illlaki bu da benim kaderimmis diyorum ama hastalik iste((
Cok sevindim canim sen ii beslencen ki minisinde buyuyecek gelisecek kalp atislarinida duy keyfine diycek kalmaz dr folik asit verdimi sana
aboooww bu kötü tatlım yaa allah nasip ederse ben çocuklarımı elimden geldiğince uzak tutmaya çalışırım ya bunu öğrenmem iyi oldu
Ayy ne guzell bol bol hasret giderin simdii:)))ayy hic gulucegim yoktu kuzum yaaa dr sen ne yedin boyle ne yediysen soylede bende yiyim dicek kadinsa erkeksede karisina yaptiricak kuru:))))
:))))))) icten geliyo be canim genetik sanirim insallah maca duskunolmazlar yahuuuuu baktin ki alt yapi var usaklastirmak en iyisi :))))))(((
tühh gel kız senide beşiktaşlı yapalım...
Ayy eminim ki oyledir keseyi bile gorunce nasil mutlu oldum kalp atisi bambaska bi mutluluktur dusundukce heyecanlaniyo insan allahim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah oncelikle topigimizde 1 kisi bile kalmasin hamis olmayann:))folik asit kullaniyorum kuzum zaten su an sadece onu verdi baska ilac vericeksede tahlillerden sonra cmtesi gidicem yine hayirlisi bakalim:))sana baska ilac verdi mi??
Ay walla şaşırdım kaldım Beebeek. Ya o bişi deil ben daha 2 aya kadar nasıl karşıydım kürlere falan, kimyasal gebelik sonrası kürler için hiç fena fikir değillermiş demeye başladım. Sonra bi baktım ben yana döne BTÇ kürü araştırıyorum ve şu anda uyguluyorum :) Hayat çok tuhaf yaaa. Dr. sölicem ama yapcak bişi yok :)
aslında olabilirim ama kocam için çok önemli benim beşiktaşlı olmam herkes kocasının takımını tutuyormuşta ben niye inat ediyormuşum falan filan :) bende bu günü özel b,rgün yapalım ozaman dedim sen bana güzel bir hediye alıyorsun bende beşiktaşlı oluyorum ve kutluyoruz dedim kabul etti :) bende şimdi o hediyeyi beklioyrum canım :)
Hayirlisi canim bana bide progestan vermisti kahve lekem oldugu icin baskada bisey vermedi ama benmigdemden folik asiti icemiyom((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?