HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ewet cok du biraz dr yerlesme kanamasi dedi dr soyledim iccen dedi ama ictigim gibi cikiyodu iste yesil yaprakli sebzelerde de folik asit varmis onlai tuketmeye calisiyom leken cok azsa onemli degilmis benim dr kirmizi olursa kork demisti

:) çok koyu taraftar olmamam birinci sebep kolay caymam için hayatım ikinci sebep ya akıllı telefon alacak yada pırlanta yüzük :) çünkü benim dönmem benim için değil onun için daha önemli ama bak oda bende babamın yanında beşiktaşlı olduğumu söylememi istedi çekişmeli durum yani :) ama ucunda tatminkar bir hediye olursa bir düşün derim

kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin

20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?

Kızlar ya bişi sorucam ben 2010 ocak ayında yasmin kullanmaya başladım 2012 ocaka yında bıraktım.hap kullanmaya başladığım günden beri hiç göğüslerimde hassasiyet falan olmamıştı.bu ay cok acıyo göğüslerim yanlardan kollarıma doğru cok acıyo.bat ta 5mart.acaba adettenmi yoksa bişimi var ben anlamadımm

Ewet cok du biraz dr yerlesme kanamasi dedi dr soyledim iccen dedi ama ictigim gibi cikiyodu iste yesil yaprakli sebzelerde de folik asit varmis onlai tuketmeye calisiyom leken cok azsa onemli degilmis benim dr kirmizi olursa kork demisti

Saol canim icime su serptin biliyodum kahverengi olunca normal oldugunu ama senden de duymak iyi geldi:))yesil yaprakli sebzelerde mercimekte ve bulgurdada varmis canim dogal folikasit onlardan bol bol ye o zaman sen

Kuzum benim az kaldi hep beraber yapicaz bebis muhabbeti:))sen hele bi tedavini tamamla degerlerin normale gelsin bak nasil gelicek bebis:))(

İnşallah canım, hepinizi o kadar çok seviyorum ki, destek için teşkkürler , bana o kadar çok pozitif enerji veriyorsun ki iyiki varsın canımmmmmm

İnsallah bebistendir canim az kalmis ogrenmene:))

Saol canim icime su serptin biliyodum kahverengi olunca normal oldugunu ama senden de duymak iyi geldi:))yesil yaprakli sebzelerde mercimekte ve bulgurdada varmis canim dogal folikasit onlardan bol bol ye o zaman sen

Mercimek ve bulguru bilmiyordum saol canim iyi oldu bunlarda bol bol yiyelim artik:))))

şuanlık bi şey lazım değil ama iyice bi düşüniyim gerçi telefonum kırıldı tamire gitti baya masraf tutmuş bende boşver yaptırma dedim yenisini alırsın güldü ondan öncede 6 tane kırmıştım hemen almam dedi ama ben alırım günüm var benim günden gelcek parayla iphone alırım dedim ama gün parasıyla başka bişi alırım belki fenerli olma uğruna tel aldırabilirim güzel fikir ama ben yinede vazgecemem ya karakaltalımdann çarşımdan

İnsallah bebistendir canim az kalmis ogrenmene:))

ayyy inş.canımyaa.inş dediğin gibidir.facede insanların bebeklerine bakıp imraniyorum artık göğüs ağrısı öyle uclarında falan değil ama yanlarda sadece ve birazda büyüyüp dolgunlaştığını hissediyorum

belki bebiş habercisidir tatlım az kalmış benimde 5 mart bekliyorum seninde vardır inşallah canım

İnşallah canım, hepinizi o kadar çok seviyorum ki, destek için teşkkürler , bana o kadar çok pozitif enerji veriyorsun ki iyiki varsın canımmmmmm

Canim benim sende iyki varsin hislerimiz karsilikli bizde seni cok seviyoruz bu topikte herkes birbirini gormeden cok seviyo o nedenlede birbirimize sans getiriyoruz:)))

sen hediyeyi kopar hayatım gün paran sana kalsın kendin başka birşey alırısn :)

kartaldanda vaz geçme :) benim için hem beşiktaş cazip hem hediyeler o yüzden iyi değerlendireyim diyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…