- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.661
tocamın kartalı yenmiş maçı değmeyin keyfine hadi bakalımm
Yaaaa kızlar bende artık bebiş muhabbetleri yapmak istiyorum
Ewet cok du biraz dr yerlesme kanamasi dedi dr soyledim iccen dedi ama ictigim gibi cikiyodu iste yesil yaprakli sebzelerde de folik asit varmis onlai tuketmeye calisiyom leken cok azsa onemli degilmis benim dr kirmizi olursa kork demistiCokmuydu kahvelekelenmen canim??bugun bende 1 damla kahveleke gordum ama normalmis diye hic dru falan aramadim cok cok azdi cunkufolikasitte mide bulantisi yapiyomus zaten senin zaten var iyice yapar ama nasil yapicaksin onu icmeyip dra soyledinmi icemedigini!?
ayy kız allah iyiyliğini versin güldürdün beni yaa iyiymiş bu valla bende mi yapsam ne ama abimler çok kızar besle büyüt elin oğlu gelsin fenerli yapsın diyeözel değilse nasıl bi hediye bu seni takımdan caydırck
vallamı kız holeyyyyytey teyyyy akşam kocamla bi dalga gecerim...
Ewet cok du biraz dr yerlesme kanamasi dedi dr soyledim iccen dedi ama ictigim gibi cikiyodu iste yesil yaprakli sebzelerde de folik asit varmis onlai tuketmeye calisiyom leken cok azsa onemli degilmis benim dr kirmizi olursa kork demisti
Kuzum benim az kaldi hep beraber yapicaz bebis muhabbeti:))sen hele bi tedavini tamamla degerlerin normale gelsin bak nasil gelicek bebis:))(
Kızlar ya bişi sorucam ben 2010 ocak ayında yasmin kullanmaya başladım 2012 ocaka yında bıraktım.hap kullanmaya başladığım günden beri hiç göğüslerimde hassasiyet falan olmamıştı.bu ay cok acıyo göğüslerim yanlardan kollarıma doğru cok acıyo.bat ta 5mart.acaba adettenmi yoksa bişimi var ben anlamadımm
Saol canim icime su serptin biliyodum kahverengi olunca normal oldugunu ama senden de duymak iyi geldi:))yesil yaprakli sebzelerde mercimekte ve bulgurdada varmis canim dogal folikasit onlardan bol bol ye o zaman sen
:) çok koyu taraftar olmamam birinci sebep kolay caymam için hayatım ikinci sebep ya akıllı telefon alacak yada pırlanta yüzük :) çünkü benim dönmem benim için değil onun için daha önemli ama bak oda bende babamın yanında beşiktaşlı olduğumu söylememi istediçekişmeli durum yani :) ama ucunda tatminkar bir hediye olursa bir düşün derim
İnsallah bebistendir canim az kalmis ogrenmene:))
Kızlar ya bişi sorucam ben 2010 ocak ayında yasmin kullanmaya başladım 2012 ocaka yında bıraktım.hap kullanmaya başladığım günden beri hiç göğüslerimde hassasiyet falan olmamıştı.bu ay cok acıyo göğüslerim yanlardan kollarıma doğru cok acıyo.bat ta 5mart.acaba adettenmi yoksa bişimi var ben anlamadımm
İnşallah canım, hepinizi o kadar çok seviyorum ki, destek için teşkkürler , bana o kadar çok pozitif enerji veriyorsun ki iyiki varsın canımmmmmm
bende tocamı tebrik ederim bu gece kutlarım bide üstüne
şuanlık bi şey lazım değil ama iyice bi düşüniyim gerçi telefonum kırıldı tamire gitti baya masraf tutmuş bende boşver yaptırma dedim yenisini alırsın güldü ondan öncede 6 tane kırmıştım hemen almam dedi ama ben alırım günüm var benim günden gelcek parayla iphone alırım dedim ama gün parasıyla başka bişi alırım belki fenerli olma uğruna tel aldırabilirim güzel fikirama ben yinede vazgecemem ya karakaltalımdann çarşımdan
belki bebiş habercisidir tatlım az kalmış benimde 5 mart bekliyorum seninde vardır inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?