HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sende artık bi fenerli olarak güzel bi kutlama yaparsınız mik mik durumları falan

aynen canım sevindireyim kocişimi azcık ama bebiş varsada dikkatli olmak lazım tabi dimi daha belli değil ama yinede insan düşünmeden edemiyo az kaldı belli olmasına

sen hediyeyi kopar hayatım gün paran sana kalsın kendin başka birşey alırısn :)

kartaldanda vaz geçme :) benim için hem beşiktaş cazip hem hediyeler o yüzden iyi değerlendireyim diyorum yani

kocama fener ayağı abimlere beşiktaş ayağı güzel fikir olabilir aslında

inş. arkadaşım ya ikimizde aynı günde öğreniriz umarım aslında ben yarın kan testi yaptırsammiki diyorum ama sonrada bekliyeyim 1gün daha diyorum

kan testi için bekle derim canım adetin geçmesini daha net olur ama istersen idrar testi yap kendin evde ben bu akşam yapacağım galiba dayanamıyorum kii ama inşallah aynı gün öğreniriz canım yaa hayırlısı olsun :)

atlım şimdi yapsana ne olur varsada zaten ufakta olsa bi belirgenlik olur zaten hadi yap gel ne olur

kaçında regal olman lazım canım ve kaç aydır düşünüyosunuz bebek

5 mart canım ben eylül 28 de hamiştim aralık 6 da kürtaj oldum bebişimin kalbi durmuştu..

iki kez adet gördükten sonra tekrar olur demişti doktorum oda bu aya denk geliyordu 18 19 20 21 şubat yumurtlama dönemimdi full çalışma oldu bekliyorum şimdi tatlım :):)

yaparsan mutlaka haber et duruma göre bende yapayım sende bi belirti falan varmı????

atlım şimdi yapsana ne olur varsada zaten ufakta olsa bi belirgenlik olur zaten hadi yap gel ne olur

yapıcam canım :) beşiktaş yendi yaa kocişe sipariş ettim nöbetçiden alacak gelirken :) yoksa almıyordu günümüzü bekle diyordu ama kartal sağolsun

anım üzüldüm senin adına allah sağlıklısıyla tez zamanda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…