HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

karın ve kasık ağrısı bende geçen hafta vardı.bende göğüs ağrısı var sen bi yap bakalım bişi varsa bende hemen yapıcammm ....

tamam canım yapınca yazarım unutmaz inşallah kocacım almayı da.. senin elinde var mı test hemen yaparsın bende merak ettim şimdi seni :) geçen ay kaçında adet oldun peki yani son adet ?

tamam canım yapınca yazarım unutmaz inşallah kocacım almayı da.. senin elinde var mı test hemen yaparsın bende merak ettim şimdi seni :) geçen ay kaçında adet oldun peki yani son adet ?

bende test var eşim izin vermedi bugün yapmama bekle salı yaparsın dedi.ben gecen ay biraz garip adet oldm 1inde başladı az az damla damla 3-4gibi tam gelmeye başladı.ama şubat 28cekiyo diye bende 5i diye düşünüyourm şekeri

ay ayyy millet test heyecanı yaşar bende bu yumoşları nasıl büyütecem derdindeyim:)))

benimde aynı öyle oldu canım 2 si 3 ü leke gibi oldu sonra 5 inde tam başladı işte bu ay da 5 ine denk geliyor benim bakalım hayırlsı :) olur kısmetse ikimizinde bütün isteyenlernde canım almış kociş geliyor birazdan eve :)

şekerimmm adet döngüsü bile benziyo inş. aynı günde öğreniriz de ben 2gün önce öylesine test yaptım cıkmadı sonra dedim daha erken..allahım isteyen herkeze nasip ederde burda hepbirlikde sevinirizzzz siz nekkadarlık evliisinizi??

ay ayyy millet test heyecanı yaşar bende bu yumoşları nasıl büyütecem derdindeyim:)))

canım benim üzme kendi bukadar sitres yapma şimdi hamile kalmak için ne tedaviler var senin yumoşlarımı büyütemicekler inşallah allahın izniyle en kısa zamnda sende ilk testinde hemen hamiş kalırsın

YAAAAAAAAA kızlar almış kocişim testi ama eczanede unutmuş olabilir mi böle bişey hem güldüm hem sinirlendim ya :) ama gidip alıcak 12 buçuku beklemem gerekecek ben yinede yazarım sonucu uyumamış olursanız görürsünüz canlar :) :) muzur koca işte hıh

anım bende senin gibiyim şuan şlk kahverengi akıntım geldi 3 gün sonra kırmızılar geldi ama tam değil afedersin lavobaya gittiğimde peçeteye gelşrse tuvaletimi yapınca ara ara durdugum yerde geliyo ama aklım karıştı şuan adetmiyim yokda daha olmadımmı anlamadım yani adetim bitse yumurtlayabilcekmiyim acaba gerci doktora gitçemde salı günü

canım biliyormusun cuma günü bende test yaptım ama çıkmadı benimde :) herşey aynı ilerliyor hadi hayırlısı :) biz 1,5 yıllık evliyiz tatlım siz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…