- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.721
YAAAAAAAAA kızlar almış kocişim testi ama eczanede unutmuş olabilir mi böle bişeyhem güldüm hem sinirlendim ya :) ama gidip alıcak 12 buçuku beklemem gerekecek ben yinede yazarım sonucu uyumamış olursanız görürsünüz canlar :) :) muzur koca işte hıh
YAAAAAAAAA kızlar almış kocişim testi ama eczanede unutmuş olabilir mi böle bişeyhem güldüm hem sinirlendim ya :) ama gidip alıcak 12 buçuku beklemem gerekecek ben yinede yazarım sonucu uyumamış olursanız görürsünüz canlar :) :) muzur koca işte hıh
canım biliyormusun cuma günü bende test yaptım ama çıkmadı benimde :) herşey aynı ilerliyor hadi hayırlısı :) biz 1,5 yıllık evliyiz tatlım siz??
seninkide mi tembelilaç falan içiyonmu
ayy bu kocalar ya unutur yada aldıkları yerde unuturlar kıs kesin haber ver haa bekliyozzz meraklandırma bizzi ben uyumam şimdi meraktan bakarım arada
ayy bu kocalar ya unutur yada aldıkları yerde unuturlar kıs kesin haber ver haa bekliyozzz meraklandırma bizzi ben uyumam şimdi meraktan bakarım arada
bizim 2yıl 7ay oldunnn nerde yaşıyosunuz siz birde ankara de tam olsunn...
tamam canım meraklandırmam yapınca not düşerim sizede :) aynn unutmasa şaşardım zati :) maça gitti çişimi yapmadım ayıptır söylemesi hala yapmıyorum şimdi yine bekleyeceğim iyice biriksinki sonuç net olsun :)
yok be canım orada tutmadı işte bursada yaşıyorum :)
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
ben 2yıl önce bursada yaşıyordum keles ilçesinde
tamam canım meraklandırmam yapınca not düşerim sizede :) aynn unutmasa şaşardım zati :) maça gitti çişimi yapmadım ayıptır söylemesi hala yapmıyorum şimdi yine bekleyeceğim iyice biriksinki sonuç net olsun :)
annem hemen ıp sıs aldı netten saatlerce ornek baktı begendı ormeye basladı bıle :)
evet canım dgumumuzda aynı olacak ıns :)
amma cok tahlıl ıstedı kadın ya 735 tl tuttu 26 kalem
devlet hastanesıne mı gıtsem saglık ocagına mı bılemedım :S
ben sırf bu duruma düşmemek için 10 tane aldm oyüzden unuttu derdi olmuyor.yoksa dediğin gibi oluyor..
kız güldürüyon ya beni altına etmeden yap gel kız sonra tekrar gelir zaten çişin
hadi yaa sen gitmişsin ben gelmişim :) kaç yaşındasın canım ?
Yok tembel falan değiller, sorun yok yumurtalarımda ama yaşım 36, vaktim az. Klomen kullandım bu ay, bugün son gündü, BTÇde yaptım bu ay bakalım. Daha 6. gündeyim.
canım bende alcamda internetten sipariş etcem şansıma kartta limit kalmamış kapıda ödeme de yok baktığım sitede daha sonra alırım artık ya eczanenin önünden gecince bile unutuluyo çünkü
ama şimdi biriken idrarda hormon daha yüksek çıkar diye bekliim diyorum yada tutamazsam yaparımm :)
olabilir canım.ben 3eylül 89 doğumluyum peki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?