HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

vardır herşeyde bi hayır olsun artık sende sabah idrarla ypki daha net olsun ozman ....

ayy bu kocalar ya unutur yada aldıkları yerde unuturlar kıs kesin haber ver haa bekliyozzz meraklandırma bizzi ben uyumam şimdi meraktan bakarım arada

ayy bu kocalar ya unutur yada aldıkları yerde unuturlar kıs kesin haber ver haa bekliyozzz meraklandırma bizzi ben uyumam şimdi meraktan bakarım arada

tamam canım meraklandırmam yapınca not düşerim sizede :) aynn unutmasa şaşardım zati :) maça gitti çişimi yapmadım ayıptır söylemesi hala yapmıyorum şimdi yine bekleyeceğim iyice biriksinki sonuç net olsun :)

kıyamam ya nedir bu test derdimiz söyle bizde bi görsek çift çizgileri ben herhalde bayılırım oan heycandannn...

11 suabtta regl olduguna gore gebelik yokrur...merakllanma. ama artik bindan sonra dikkatli ol derimmm.. cok siphe duyarsan kan tah. yaptorirsin

kız güldürüyon ya beni altına etmeden yap gel kız sonra tekrar gelir zaten çişin

Bune yaaa tahlil mi bu kadar paraaa.. soygunculukkkk. tabiki devlete git.. en azindan tahlilleri orda yaptir..

ben sırf bu duruma düşmemek için 10 tane aldm oyüzden unuttu derdi olmuyor.yoksa dediğin gibi oluyor..

canım bende alcamda internetten sipariş etcem şansıma kartta limit kalmamış kapıda ödeme de yok baktığım sitede daha sonra alırım artık ya eczanenin önünden gecince bile unutuluyo çünkü

Yok tembel falan değiller, sorun yok yumurtalarımda ama yaşım 36, vaktim az. Klomen kullandım bu ay, bugün son gündü, BTÇde yaptım bu ay bakalım. Daha 6. gündeyim.

hayırlısı olsun rabbim en kısa sürede sevindirsin senii inşallah:))

canım bende alcamda internetten sipariş etcem şansıma kartta limit kalmamış kapıda ödeme de yok baktığım sitede daha sonra alırım artık ya eczanenin önünden gecince bile unutuluyo çünkü

aslında mantıklı ben hiç öle yapmadım dışarı çıkınca aldım geldim iki gündür yapmadım bugün aklıma düştü onuda kocamdan istedim oda kırk yılın başı unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…