HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın şekerr nabersin

nasıl gitti bebişinle doktor randevunuzzz???

ıyıyım canım sen nasılsın
guzel gıttı kesemızı gorduk ıste
5+5 ım bugun :)

rahmın cok yukarısında bıyere yerlesmıs cok ıı dedı
agzımız kulaklarımızda cıktı dısarıya hatta astım ılacımı sorcaktım unuttum dondum bıdaha sordum

yaşasın çok güzel tebrik ederim...

kız banada dua et cuma gününe görebileyim bebeğimi... hemen hemen aynıdır bizimkilerr

alttan mı muayene etttiiii kuzucummm

yaşasın çok güzel tebrik ederim...

kız banada dua et cuma gününe görebileyim bebeğimi... hemen hemen aynıdır bizimkilerr

alttan mı muayene etttiiii kuzucummm

yok canım bu ıkıncı gıdısım ılkındede sımdıde ustten baktı
ılk gıttıgımde gorememıstık rahım kalınlasmıs ıı gorunuyor demıstı
sımdı ıse kesemızı gorduk 0,429 cm :)
son bat benım 23 ocak senın kactı?

ayy tab ı edıorum dua sızde saglıklı haberlerını alın Allahım nasıp etsın sızlerede
bı tahlıler ıstedı kız doktor 735 tl cık tuttu :S

günaydın arkadaşlar bende 4 haftalıkken gittim doktora alttan baktı çok küçük kese dedi kan testi istedi tahlilim 600 ken 1400 den fazla çıktı cumartesi tekrar çağırdı 5 haftalık olunca ii görünüyomuş sanırım kahve rengi lekelenmelerim var bebeğime bişey olmazinşallah ......

Cok iyi anliyorum kuzum heyecanini hersey cok guzel gidicek bebisini goruceksin allahin izniyle:))

amin canım inşallahhh bazen kötü kötü fikirler geliyorr diyorum kendi kendime güüülll saçmalama kızım önce allaha emanet o sonra bana diyorum hemen bi dua ediyorum bekliyorum.. Heyecan işte cuma olmas artık bana

ben SAT 30 ocak tı canikom.. evet çok pahalı hastaneler yaa benimkide öyleydide neyseki medicanayi buldum 185 tl muayene ücreti ödicem tahlillere ek ücret yokmuş..

evet canm hayırlısı bekleyeceğim zaten yarın belli olacak herşey bugünde kendimi temizliğe verip unuturum :)

yarın ist.dan misafirlerim gelecek kalmaya burayada pek giremem

sen yınede cok yorma kendını aman dıkkat bellı olana kadar durumun
doktorum bana cumartesı mumkunse artık koltuklar yerınde kalsın dıyor

iim şekerim seninde bişi cıkmamış.dün gece nekadar heycan yaptık değilmi.artık sürecimiz tamamen aynı ilerliyor :)

aynen cnm bekle ve görü yaşayacağız bu saatten sonra :) duyguları aynı anda yasadığın biri olması çok güzelmiş ama :)

bende tahlıllerı devlette yaptıracagım ıns ya en guzelı ole besıgını alırım be yavrumun
aramızda tam bır hafta vr ozaman cnm bakalım bebısın ondemı normalmı keseden anlıor bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…