- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.961
aynı göğüs acısı bendede felaket yatakta dönemiyorum resmen ve aşırı midem yanıyor ya bir şey yiyiyorum yarım saat sonra sanki ocak var içimde alev alev.ya midem hastalandı yada bilmiyorum.
inşş. şekerim çarşambamı yapalım diğer testi...
benzer belirtili 3kişi varızz.inş 3ümüzde mutlu haber alızır..
benim tocam dün negatif çıkınca artık test yapma moralimiz bozuluyor dedi tatlım eğer olmazsak çarşamba günü kan testi yaptırırız diyecedğim ama bende misafir olacak hastaneyede gidemm ki pff ya olmazsa yine çarşamba günü idrar test yaparız :)
benim tocam dün negatif çıkınca artık test yapma moralimiz bozuluyor dedi tatlım eğer olmazsak çarşamba günü kan testi yaptırırız diyecedğim ama bende misafir olacak hastaneyede gidemm ki pff ya olmazsa yine çarşamba günü idrar test yaparız :)
biizimkide cok üzüldü.dediğin gibi yaparız olmassa kanda baktırırız.kesin olur.bizim gibi bi arkadaş daha var....3ledik olayı
aslında ben dün gidip kan tahlili yapacaktım hastaneyi aradım pazar günü yapmıyorlarmıs bende beklemeye karar verdim.
aslında ben dün gidip kan tahlili yapacaktım hastaneyi aradım pazar günü yapmıyorlarmıs bende beklemeye karar verdim.
aynen canım 3 kişi olduk inşallah hepimizin yüzü güler ama olmadı bir sonraki ay daha dikkatli ve sıkı çalışmalar bizi bekler
önde olunca ne oluyorr kızz??
bekle bekle arkadşım çarsamba birlikte yaptıralım güzel oluyor böyle hepbirlikte heycan
bekle canım bekle sende çarşamba günü yaparsın ozaman :) 3 hamiş olarız belki
hımm ii az kalmış bari
bende okula son 3 ay kala evlendim
herkes kızdı 3 ay dahaa bekleyemez misiniz diye..
benim koca 1 gün bile bekleyecek gücüm kalmadı dedi
11 ay olacak inş evleneli
bende öğretmenim.atanamamış iş arayan bir öğretmen
yani yorumda aynıMaşallah diyorum bize
bekleyelim bakalım:)bekleyen derviş muradına erermiş misali:)
kızlar günaydın ben geldim nasılsınız bakem hamş annlerimiz sizler nasılsınız
günaydın şekerim biz iyiyiz sizler nasılsınızzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?