HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşş. şekerim çarşambamı yapalım diğer testi...

benim tocam dün negatif çıkınca artık test yapma moralimiz bozuluyor dedi tatlım eğer olmazsak çarşamba günü kan testi yaptırırız diyecedğim ama bende misafir olacak hastaneyede gidemm ki pff ya olmazsa yine çarşamba günü idrar test yaparız :)

biizimkide cok üzüldü.dediğin gibi yaparız olmassa kanda baktırırız.kesin olur.bizim gibi bi arkadaş daha var....3ledik olayı

aslında ben dün gidip kan tahlili yapacaktım hastaneyi aradım pazar günü yapmıyorlarmıs bende beklemeye karar verdim.

biizimkide cok üzüldü.dediğin gibi yaparız olmassa kanda baktırırız.kesin olur.bizim gibi bi arkadaş daha var....3ledik olayı

aynen canım 3 kişi olduk inşallah hepimizin yüzü güler ama olmadı bir sonraki ay daha dikkatli ve sıkı çalışmalar bizi bekler

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaar, ay insaf yaaaa 1saattir sayfa okuyorumben okudukça yenisi eklendi :) nasılsınız bakalım?sunshine, beebeek bebişlerin iyi olmasına sevindim

Sunshineeeeeeeeee,

Cmtesi benide dr.um çağırdııııı :)
Hadi önce sen sonrada ben :)

Sende benim gibisin demekki , bende atanamayan, bu konuda ümidi olmayan bir öğretmenim, şimdilik öğrenci olursa evde özel ders veriyorum o olmazsa dışarıya iğne oyası yapıyorum eşime az da olsa katkıda bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…