HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canm hayırlısı bekleyeceğim zaten yarın belli olacak herşey bugünde kendimi temizliğe verip unuturum :)

yarın ist.dan misafirlerim gelecek kalmaya burayada pek giremem

üzülme her şey olacağına varıyor ama bu streste insandan bir sürü şey alıppppp götürüyor malesef.allah daha beteriyle imtihan etmesin ne diyeyim.bende dün sabah test yaptım batım 5 i olmasına rağmen 2. çizgi silik çıktı ama ben kullandığım iğnelere yoruyorum 10 günden önce vucuttan atılmıyormuş ya.birde hep adet olacağım hissi var şimdi oldum şimdi oldum derken bugüne geldik gerçi şubatta 28 çekti 1-2 günde oynar belki.

sen yınede cok yorma kendını aman dıkkat bellı olana kadar durumun
doktorum bana cumartesı mumkunse artık koltuklar yerınde kalsın dıyor

ama doğru kalsın tabi haftasonları kocişinle yaparsın :) bebişi üzme :)
bende dikkat edeceğim yinede dediğin gibi sonuçta olabilirde olmayabilirde bunu göz önünde bulunduracağım

son adet gününden itibaren say döngün kaç gün sürüyorsa çıkan tarihe göre bekle batı ben 5 inde olmuştum şubatın bu ayda 5 ine denk geldi canım bakalım yarın gelmez belki :)

ama doğru kalsın tabi haftasonları kocişinle yaparsın :) bebişi üzme :)
bende dikkat edeceğim yinede dediğin gibi sonuçta olabilirde olmayabilirde bunu göz önünde bulunduracağım

bısı olursa bole degmeyecek seyden kaybedersen ınan asıl ozaman kendını affetmezsın mahvolursun sakın unutma

son adet gününden itibaren say döngün kaç gün sürüyorsa çıkan tarihe göre bekle batı ben 5 inde olmuştum şubatın bu ayda 5 ine denk geldi canım bakalım yarın gelmez belki :)

Canım ben düşükten sonra ilk adetim oldugu için düzensizleşti hesaplayamıyorum ki.Elden bir şey gelmeyince kader,kısmet denir ya bizim işte öyle:):):)

hayırlı olsun cnm ...:))) ben ssk da ücretsiz yaptırdım tahlillerimi şükürler olsun

slm cnm.. progestan verdimi? bende de hafif pembe leke olmuştu ama kısa süreliydi geçti progestan kullanmıştım ama artık kullanmıyorum ..

Canım ben düşükten sonra ilk adetim oldugu için düzensizleşti hesaplayamıyorum ki.Elden bir şey gelmeyince kader,kısmet denir ya bizim işte öyle:):):)

bende aralıkta düşük yapmıştım canım 6 aralıkta kürtaj oldum sonra adetimi belkiyordum 6 ocakta tam bir ay sonra oldum :)

aynı acı bendede var.neyse cıksın artık ortaya adet olcaksamda olayımda önümüzdeki çalışmalara bakalım bizde ..............

aynı göğüs acısı bendede felaket yatakta dönemiyorum resmen ve aşırı midem yanıyor ya bir şey yiyiyorum yarım saat sonra sanki ocak var içimde alev alev.ya midem hastalandı yada bilmiyorum.

cok fazla kalem ıstedı 26 sey ısaretlemıs sendede oyle cokmuydu hepsını devlet yapcakmı merak edıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…