- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.941
canım sabah teste hayalette olsa bır cızgı yokmuydu?
evet canm hayırlısı bekleyeceğim zaten yarın belli olacak herşey bugünde kendimi temizliğe verip unuturum :)
yarın ist.dan misafirlerim gelecek kalmaya burayada pek giremem
sen yınede cok yorma kendını aman dıkkat bellı olana kadar durumun
doktorum bana cumartesı mumkunse artık koltuklar yerınde kalsın dıyor
ne hayalet n gercek hiç çizgi yoktu biza artık arşambaya kadar gelmezse bişi yine yaparız:...
üzülme her şey olacağına varıyor ama bu streste insandan bir sürü şey alıppppp götürüyor malesef.allah daha beteriyle imtihan etmesin ne diyeyim.bende dün sabah test yaptım batım 5 i olmasına rağmen 2. çizgi silik çıktı ama ben kullandığım iğnelere yoruyorum 10 günden önce vucuttan atılmıyormuş ya.birde hep adet olacağım hissi var şimdi oldum şimdi oldum derken bugüne geldik gerçi şubatta 28 çekti 1-2 günde oynar belki.
ama doğru kalsın tabi haftasonları kocişinle yaparsın :) bebişi üzme :)
bende dikkat edeceğim yinede dediğin gibi sonuçta olabilirde olmayabilirde bunu göz önünde bulunduracağım
aynen cnm bekle ve görü yaşayacağız bu saatten sonra :) duyguları aynı anda yasadığın biri olması çok güzelmiş ama :)
ne hayalet n gercek hiç çizgi yoktu biza artık arşambaya kadar gelmezse bişi yine yaparız:...
hadı hayırlısı cnm belkıde testlerın hassasıyetı dusuktur bekleyın bakalım ıns hayırlı sonuclanır
evet uğurlu gün çarşamba kızlar benim göğüslerim acıyor bugün adet olmadan önce acımaz aslında ama
son adet gününden itibaren say döngün kaç gün sürüyorsa çıkan tarihe göre bekle batı ben 5 inde olmuştum şubatın bu ayda 5 ine denk geldi canım bakalım yarın gelmez belki :)
inş. öyledir bende laboquick strip tet kullandım..inş hassasiyeti düşüktür..
yok canım bu ıkıncı gıdısım ılkındede sımdıde ustten baktı
ılk gıttıgımde gorememıstık rahım kalınlasmıs ıı gorunuyor demıstı
sımdı ıse kesemızı gorduk 0,429 cm :)
son bat benım 23 ocak senın kactı?
ayy tab ı edıorum dua sızde saglıklı haberlerını alın Allahım nasıp etsın sızlerede
bı tahlıler ıstedı kız doktor 735 tl cık tuttu :S
günaydın arkadaşlar bende 4 haftalıkken gittim doktora alttan baktı çok küçük kese dedi kan testi istedi tahlilim 600 ken 1400 den fazla çıktı cumartesi tekrar çağırdı 5 haftalık olunca ii görünüyomuş sanırım kahve rengi lekelenmelerim var bebeğime bişey olmazinşallah ......
Canım ben düşükten sonra ilk adetim oldugu için düzensizleşti hesaplayamıyorum ki.Elden bir şey gelmeyince kader,kısmet denir ya bizim işte öyle:):):)
aynı acı bendede var.neyse cıksın artık ortaya adet olcaksamda olayımda önümüzdeki çalışmalara bakalım bizde ..............
bende aralıkta düşük yapmıştım canım 6 aralıkta kürtaj oldum sonra adetimi belkiyordum 6 ocakta tam bir ay sonra oldum :)
hayırlı olsun cnm ...:))) ben ssk da ücretsiz yaptırdım tahlillerimi şükürler olsun
slm cnm.. progestan verdimi? bende de hafif pembe leke olmuştu ama kısa süreliydi geçti progestan kullanmıştım ama artık kullanmıyorum ..
bende miratech isimli testten yaptım canım umarım benimkininde hassasiyeti düşüktür :)
bende tahlıllerı devlette yaptıracagım ıns ya en guzelı ole besıgını alırım be yavrumun
aramızda tam bır hafta vr ozaman cnm bakalım bebısın ondemı normalmı keseden anlıor bakınca
bende aralıkta düşük yaptım benimki şubatta geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?