- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.981
kızlar günaydın ben geldim nasılsınız bakem hamş annlerimiz sizler nasılsınız
günaayydııııın tatlım iyiyiyz sen nasılsın ? o hamişlerden olup cevap vermek nasip olursa daha da iyi olacağız inşallah..
ay inşallah tatlım ya şimdi kurstan geldim bol bol dua ettim hepimöiz için allah dualarımı kabul eder inşallah bu güzel günlere hamile olarak uyanırız
kızlaar ben bugün temizlik yapcağım işlerim ççooook biterse iyidir ya yarın misafir gelecek..
şimsdi çıksam anca yetişir heralde size iyi sohbetler ekinci evrim görüşürüz yine arada bir göz atarım :) kendinize iyi bakınn..
görüşürüz canım dikkat et fazla yorma kendini yavas yavas yap işini öpüldün
o günaydın esracımmmm
napim canım yorucu bir hafta sonu geçirdim bebeğim iyi gibi sürekli acıkıyor arada bir ağrı yapıyor ama iyi olduğunu biliyorum çok şükür kii.. cuma günüde hastaneye gidip bir göreydim kuzucuğumu...
dua et bana olurmuuu ?? Sen nasılsın canım görüşmeyeli eşin düzeldimi kızz
günaydın bebeğim... aaa kimmiş onlarrr
Mrb kızlarr ya bişey sorcam ben ovu testi yptım.8gün silik çıktı9.gün dahada silikti.10gün yapamadım 11.gün ikiside koyuydu birde bugun12.gün yaptım dünkinden daha silik çıktı yaa daha koyu olması gerekmezmıydı
Mrb kızlarr ya bişey sorcam ben ovu testi yptım.8gün silik çıktı9.gün dahada silikti.10gün yapamadım 11.gün ikiside koyuydu birde bugun12.gün yaptım dünkinden daha silik çıktı yaa daha koyu olması gerekmezmıydı
11. Gün koyuysa 12. Günde olmalıydı gibime geliyor ama . Bilmiyorum ilk defa kullandığım için . En azaından benimki öyleydi canım.
döngün kaç gün sürüyo arkadaşım?
yani bncede öle olması gerekiyrdu ama 11.gün gibi koyu değill
25 26 gnde bir adet oluyorum
yani bncede öle olması gerekiyrdu ama 11.gün gibi koyu değill
25 26 gnde bir adet oluyorum
valla canım bilemiyorum ki. Bende ilk defa bu ay deniyorum. Test bzuk olmasın. Sabah yaptıysa akşama bir daha yap belki çıkar
Ya birde benim bu ay adetim 3 gün sürdü anlamadım gtti ilk defa adetm kısa sürdü
10. Gün yapmamışsın acaba o günde koyu olabilir mi?
ne zamandır deniyosunuz canım.. benimde ilk denememizde az sürmüştü sonrada öle az oldu.. halada ölepeki o silik ve koyu günleri değerlendirdiniz mi ? bide bu ovu testini netten sipariş ettin üstünde Ovu. testini ifade eden herhangi bir kelime filan yazmıyo dimi ?
işte bnm de aklıma o gldi bnde 10.günde koyuydu .ya birde kaç gün koyu glmesi gerekiyor biliyormusunuz
10 AY OLDU CNIM .YOK BNM ADETM 6 GÜN SÜRER HİÇ KISA SÜRDÜĞÜ OLMAMIŞTIR:)EWT CNIM O GÜNLERİDE DEĞERLNDİRDİK WALAA BOL BOL SİLKETTM KNDİMİEWT GİTTİ GİDİYRDAN SİPRİŞ WERDM ÇOĞU KİŞİ ORDAN ALIYOR laboquick avulation testi yazoyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?