- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.481
maşallah maşiallahhhhh
şükürler olsun bunları duymak çok güzel hemn çalışmalara başla ozaman bebekim...inan çok sevindim rabbim tez vakitta sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah dualarımız kabul oldu kızzzzzzzzz :13:
ohhh ohhhh super valla
basla sımdı yenıden calısmalara ozaman gelsın kocıslı zamanlar
bol mıkmıkler
cok sevındım canım hadı beklıyoruz aramıza
OLEEEEEEEY, işte budur olay yaaa. hoşgeldin maratona tekrar :)
Cimcimem yaaa maşallahhh maşallahhhhhh
İnşallahhhh tez zamanda da hamile kalırsın sen bu gazla bu gece tam gaz devam et çalışmalaraaa
Normalinden çok daha çabuk toparlanman da sana bir işaret işte yumurtalar da çalışırken durmak yok yola devammmmm
afiyet olsun canikommmm benim yerimede bebişim yerinede yee...
Özooo sen ne iş yapıyorsun kız böyle yarım gün iş istiyorsun
fınansal raporlamalar muhasebe yanı
ya ne ıs olursa olsun yarım gun olsun ama
Öğretmenliğe geçiş yap sen en iyisi esra gibi öğlene kadar yat
kızlar ovu. testi nasıl yapılıyor hamilelik testi gibimi:26:
birde bana akıntı için hangi kürü önerirsiniz soğan kürü dışında
bçt yapmaya başlıyorum bugün başka ne yapsamkiheyecanlıyım la
Valla tavsiye ederim gayet rahat 8-5 çalışmaya göre. İmkanın varsa geçiş yapdaha sonrası ıcın belkı olabılır cnm aklımda kuzenımde muhasebecı ıdı
sımdı muhasebe ogretmenlıgı yapıor sozlesmelı tmm cok kazanmıor ama 4 gun gıdıor bı gunu of
dıger gunlerdede yarım gun oldugu zamanlar var
canım bence ovulasyona bak koyu ıse btc yapma faydası kadar yumurtlamdan sonra kullanırsan zararı var unutma
Aynı hamilelik testi gibi ama koyu olması gerek yumurtlamanın olması için.
Hergün yapacaksın sonra en koyu olduğu günden 24 saat sonra yumurtlaman olmuş demektir testin koyu çıktıktan sonraki günlerde mik mik
Akıntı için bana fitil vermişti doktor süper etkiliydi tavsiye ederim..
ovulasyon koyu iken bçt yapılmıyormu :26: neyse o zaman ovu. yaparım sonra silik olunca dönerim bçt ye
bana krem verdi ama istemiyorum kullanmak aaayyy sıkamam ben onu içine yaaa
bugün testi yapacağım koyu çıkarsa yarın mı atlayayım adamın üstüne yoksa bu akşam kapıdan girer girmez atliimmiaaayyy rezil oldum
Valla tavsiye ederim gayet rahat 8-5 çalışmaya göre. İmkanın varsa geçiş yap
Bahar seninle durumumuz hemen hemen aynı. Ben de ilk kez klomen kullanıyorum ve bal tarçın kullandım 5-6 ay. Daha sonra korktum gelişir de çatlamazsa kiste dönüşür diye.canlarımmmmmmmmmmmm ben geldimmm nasılsınız ,
yaaa başımı işten kaldıramıyorum nolcak benim bu halim imdaaaaaaaaatsizi çok zöledim ne var ne yok yeni hamişler varmı , güzel hamişlerimiz nasıl afiyettedirler inşallah benim durumuma gelince bu ay hem klomen kullandım hemde bal çörek otu tarçın yaptım ovulasyon testi yaptım 3 gün önce kıpkırmızı degıldı ama çift çizgiydi sanki ama daha 9. günümdü normalde 18.günü yumurtluyorum biliyorum kasıklarımda agrı var akıntım var dün yaptım daha silikti bugun yapıcam bakalım nolcak bu arada hiç çalışma oldumu hayır valla ben saldım galiba kızlar bu ipin ucunu kocama yaklaşmıyorum bugun 12. gün doktor 12-14-16-18 de ilişki öneriyo ama ahdım var kocam yaklaşmadan ben yanaşmicam sinir oldum nedense
Kullan canım fitil daha kolay olur ama nasıl akıyor bütün akıntı sökülüyor resmen.
Bence bi yap hele sen bugün de atla yarın da
Eeee yarım gün çalışıp da fazla maaş almayı düşünmüyordun demi canımsımdıkı maasım onun 2 katından fazla sartlarımda ole canım o yuzden su anda bu ıse devam
14 şubattan beri ölümüne kankayık modunda takılıyoz adamla oda şaşırcak ne olduğunu
daha söylemedim doktorun dediklerini akşama sürpriz yapcam
Allah ım ya rabbim hamile kalıp cünyır cimcimenin cinsiyetini öğrensem bu kadar sevinmem heralde bugün uçuyoooore havalara
Bahar seninle durumumuz hemen hemen aynı. Ben de ilk kez klomen kullanıyorum ve bal tarçın kullandım 5-6 ay. Daha sonra korktum gelişir de çatlamazsa kiste dönüşür diye.
Yan etki yapmasın bizde?? Ben de 9.10. günlerde yaptığımda kopkoyu olmasa da belirgin çıkıyor ve ben dayanamıyorum mik mik e devam yumurtlama döneminde de aynı şekilde olacakSenin bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?