HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

meleklerimmm ben çıkıyorum Allah a emanet olun sonra görüşürüz öpüldünüüüz

hacı napak bea onlara ihtiyacımız var hoş benimkine dokunsam yetiyo üstüme atlamaya bakıyo aslan parçası bende yavru ceylan

normal şartlar altında dokunsan yetiyo canım ama şimdi bebek mevzusu varya dokunsanda amaan bana ihtiyacı var moduna giriyolar nedense , yok efendim çok planlı programlı olunca sadece bebek için oluyomuş guzel olmuyomuş öle görev gibi oluyomuş falan öffffff içim şişti valla benimde nasıl görev haline getirmicem bilemedim giymediğim çamaşır kalmadı geçen ay ama baktım böle konuşuyo ciddi ciddi vazgeçmiş durumdayım

yok yavrum yaaa öyle istediğini belli etme o zaman kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor onlar

ben hiç öyle çamaşır kıyafet giymem günlük olanları kullanırım onlar daha sexi geliyo tirbiyisizlere

hem ne kadar sexi giyinirsen onların beklenti çıtaları o kadar yükseliyo malesef.

ben pijamaları giyer geçerim yatağa benim herif kalk montunuda giy bari diyo ama daha heyecanlı oluyo

ya bende de öle normalde hiç giymem ama geçen ay işte ilk defa klomen kullandım bu ay bol bol olsun bidaha da bebegım gelir zaten olmaz edasıyla yaptım ama bu ay hiiiiiiiiiiiiiç bişe yapmayı düşünmüyorum, çekerim pijamamı uyurum kendi bilir, artık haftasonuna kadar beklicem gibi duruyo kendi bilir cidden nasipse olur değilse olmaz ne demişler nasibinde varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden

merakta bırakmamak için sizleri yazıyorum ve hemen çıkacağım çünkü iyi değilim benim kendime verdiğim teselli züğürt tesellisi çünkü.henüz test sonucu gelmedi ama ben saat 5 gibi adet oldum.Allah diğer iki arkadasımızın yüzünü güldürsün.İmtihanımız bitmedi henüz sanırım allahın takdiri böyleymiş.

Canım hormonlardan ultrasondan anlaşılmadı mi pco olduğun?

ultrasonda gördü canım hormon testi yaptırmadı doktorum, ben düzenlia det oluyorum adetlerde sıkıntı yok tüğlenme yok ama sadece sivilce var ama pcolu oldugumu biliyorum ultrasonda ben bile gördüm inci gibi dizilmişler :)))))))9

canım hakkımızda hayırlısı olsun,mutlaka doğru zaman var hepimiz o doğru zamanı bekliyoruz sıkma canını

Cimcimeeeeee cancazim fotodaki senmisinnnnn

taktın heee sen de iki de bir fotodaki sen misin fotodaki sen misin?cimcimecimmm söle de şu esraya fotodaki sen misin değil misin meraktan çatlayacak kadın.yumurtlayıp yumurtlamadığını bile bu kadar çok sormadı düşün yane.

onca kürü yaptın.zehirlenmedin,hala dimdik ayaktasın helal olsun canım.diğer aya ben de yapiim bare.yımırta patlaması olsun.onca spermen bir yımırtayla buluşamadı.bizim spermenler kör müdür nedir?200 milyondan 1 tanesi görmez mi yaaaa bir yımırtayı?yoksa benim yımırtanın cazibesi mi eksik?beğenip dölleşemediler bir türlü.sayılarını artırayım da belki birini beğenirler.

çok gıcık bir durum tatlım.bir ara benimki de takmıştı, öyle pazarlıklı olunca kendini damızlık inek gibi hissediyormuş.olursa aşkla olmalıymış cart curt.entel dantel konuştu.ben de o gün itibarıyla mik mike son verdim.onu da hiç sallamadım.hep naz ettim.artık valla yumurtlama gününü o hesaplıyor.çalışmalar ne zaman diyor?bir ay sallama sen de.ben öyle yaptım rahatım şimdi.

valla bu ay olmazsa daha da olmaz herhalde. Eşime de keci boynuzu iciriyorum üstüne:)))))))
Bunca şey beni ya hamile bırakır ya da birsürü kistim oluşur gibime geliyor. Düzenli adet görürüm herşeyim normal eşimin süpermenlerde olabilir 200milyon falan değildi hareketsizlik vardı biraz da. Inşallah mart yaramistir onlara da:))))

ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar bu ay bat 19mart ve 3. denememiz oluyo.. hayırlısı herkes için ama bu topik çok iyi olmuş gerçekten umut yeşertiyor..

canım sen bugün yumurtlamışsın.bugün ve yarın çalışman lazım.hadi koş koş..aşkla ,şehvetle,tutkuyla deee at yatağa adamı.

yahu gurkim gitsene o zaman bi doktora. millet herşeyi söyler şimdi bizde ne söylesek boş. nerden öğrendin değerinin 5661 olduğunu.. yani ikiz filn mı ki diye düşünüyorum ama bilmiyorum ikizlerin değerleri böle mi.. sen en iyisi yarın doktora görün. bu kadra değere kese bile görünür. hiç ihmal etme kuzum.. daha fazla bekleme inşallah hayırlı habeerlerle dönersinn

Sen de çamaşırları giy ilker gibi bağır ASKLAA SEHVETLEEE TUTKUYLAAAA diye bak bakalım damızlık öküz gibi hssediyor mu:))))

güldürdün beni,çok yaşa.öküzlük erkeklerin içinde saklı,arada hortluyor işte.yerine oturtmayı bilmek lazım.o da aşkla,şehvetle,tutkuyla olmuyor.GKK ile oluyor : Gönül Kaçanı Kovalarrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…