- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.521
hacı napak bea onlara ihtiyacımız varhoş benimkine dokunsam yetiyo üstüme atlamaya bakıyo aslan parçası bende yavru ceylan
meleklerimmm ben çıkıyorum Allah a emanet olun sonra görüşürüz öpüldünüüüz
normal şartlar altında dokunsan yetiyo canım ama şimdi bebek mevzusu varya dokunsanda amaan bana ihtiyacı var moduna giriyolar nedense , yok efendim çok planlı programlı olunca sadece bebek için oluyomuş guzel olmuyomuş öle görev gibi oluyomuş falan öffffff içim şişti valla benimde nasıl görev haline getirmicem bilemedim giymediğim çamaşır kalmadı geçen ayama baktım böle konuşuyo ciddi ciddi vazgeçmiş durumdayım
yok yavrum yaaa öyle istediğini belli etme o zaman kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor onlar
ben hiç öyle çamaşır kıyafet giymem günlük olanları kullanırım onlar daha sexi geliyo tirbiyisizlere
hem ne kadar sexi giyinirsen onların beklenti çıtaları o kadar yükseliyo malesef.
ben pijamaları giyer geçerim yatağa benim herif kalk montunuda giy bari diyo ama daha heyecanlı oluyo
Canım hormonlardan ultrasondan anlaşılmadı mi pco olduğun?
Yelizcm senle ayniyiz ozaman.
Canım hormonlardan ultrasondan anlaşılmadı mi pco olduğun?
merakta bırakmamak için sizleri yazıyorum ve hemen çıkacağım çünkü iyi değilim benim kendime verdiğim teselli züğürt tesellisi çünkü.henüz test sonucu gelmedi ama ben saat 5 gibi adet oldum.Allah diğer iki arkadasımızın yüzünü güldürsün.İmtihanımız bitmedi henüz sanırım allahın takdiri böyleymiş.
Cimcimeeeeee cancazim fotodaki senmisinnnnn
Yelizcm senle ayniyiz ozaman.
Ben de ilk kez klomen kullandım bct kuru yaptım hergün incir ceviz yiyorum. Benim testim de bayağı belirgin ve cmts randevum var bugün 9. Günüm çok erken test için bence:)) belirti yok ama hicc
Canım benim de ultrasondan baktı hormonlar iyidi yumurtalar da 3 bi yanda 4 bi yanda vardı klomen verdi onlar için işte.
Sonbahar uzme canım kendini. Demek ki zamanı gelmems henüz.. Hayırlısı olsun dile hep..
normal şartlar altında dokunsan yetiyo canım ama şimdi bebek mevzusu varya dokunsanda amaan bana ihtiyacı var moduna giriyolar nedense , yok efendim çok planlı programlı olunca sadece bebek için oluyomuş guzel olmuyomuş öle görev gibi oluyomuş falan öffffff içim şişti valla benimde nasıl görev haline getirmicem bilemedim giymediğim çamaşır kalmadı geçen ayama baktım böle konuşuyo ciddi ciddi vazgeçmiş durumdayım
Sen de çamaşırları giy ilker gibi bağır ASKLAA SEHVETLEEE TUTKUYLAAAA diye bak bakalım damızlık öküz gibi hssediyor mu:))))
kızlar bugün benim ovulasyon testim silikleşmeye başladı. şimdi yumurtlamış oldummu ben. yoksa tamamen silikleşince yani beyaz oluncamı yumurtlama bitecek. çıkamadım işin içinden. dün en koyu çizgi vardı bugün daha silik. dün kocam mızıkçılık yaptıda yorgunmuş beyefendi. bi geçsin şu yumurtlama günlerim göstereceğim ben ona yorgunluğu
beni hatırlarsınız , 1 martta beta 669 çıktı 4 martta 5661 çıktı etraftan eş dost değer yüksek çoğul gebelık olabılır diyor ama daha hiç doktora görünmedım ne olur aydınlatın benı sizin yorumlarınız nelerdir ??????????????????????
Sen de çamaşırları giy ilker gibi bağır ASKLAA SEHVETLEEE TUTKUYLAAAA diye bak bakalım damızlık öküz gibi hssediyor mu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?